Piątka 08.06.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 rzeczywiście podbitka piękna Dardurko, za m-c zapomnisz o oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.06.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Bo dworki mają to do siebie, że nie mogą mieć za długiego okapu, bo będą wyglądać jakby im czapka na oczy opadła . A u mnie właśnie opada i niestety nici z takiej podbitki Ale na pewno spapuguję gzymsiki pod portykiem.Iwonko mogę sobie wziąć na zas / te zdjątka ?bardzo mi się podoba ta elewacja idziecie teraz jak burza .wykończeniówka zbliża się wielkimi krokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.06.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Piąteczko, mam nadzieję, bo ciągle się zastanawiam, czy dobrze wybrałam Beauty, bierz śmiało, w końcu dla Ciebie zamieszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.06.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Miłego dnia życzę! Siedzę przed kompem ,zamiast brać się za jakaś robotę,ale nic mi się nie chce .Pogoda do d..y,zaraz chyba będzie lalo.Wkurzona tez jestem ,bo wczoraj zamówiłam boazerie ,chciałam 5m,a dzisiaj otrzymuje wycenę na 10m,wszyscy sa jacyś nieprzytomni!Juz w końcu się zastanawiam ,czy gzymsy mi dobrze kobieta wyliczyła ,chyba zrobię to sobie sama ,bo na nikogo nie można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.06.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Lepiej samemu sprawdzić! A tak orientacyjnie to ile Ci wyszło? Za te 10m??? U mnie pogoda piękna, ale jakoś owadów dużo, meszek wszystkiego, coś mi się robi Zaraz z małą na przejażdżkę się wybieramy, ale i tak mam doła, jakoś tak boję się tych okien i już dziś podobają mi się w kolorze orzech Chyba nie powinnam wychodzić z domu i patrzeć ludziom w okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel7601 11.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Cześć Przeczytałem cały dziennik i aż ciepło na duszy gdy widzi się ludzi z marzeniami, zapałem i konsekwencją . Piękny domek wybraliście i faktycznie niektóre elementy jak w moim szkarłatkowym maleństwie. Kominek mamy wykończony takim samym marmurem jaki pokazałaś na zdjęciach. Marmur ten będzie pasował bez względu na kolorystykę ścian do wszystkiego Jest ciepły i nie sprawia wrażenia płyt nagrobnych. Wytrwałości i pogody ducha w dalszym budowaniu Pozdrawiamy Lila i Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 zamówiłam okna w ten sam dzień co Ty tylko u mnie będą na 7 lipca piękne parapety, idziecie jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.06.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Paweł, witam Cię z wielką przyjemnością w moich skromnych progach Rzeczywiście marmur ten sam, zresztą baaardzo ładny Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś zajrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.06.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 zamówiłam okna w ten sam dzień co Ty tylko u mnie będą na 7 lipca piękne parapety, idziecie jak burza Hej Anulka A gdzie Ty te okna wstawisz??? No chyba, że na parterze wymieniasz Ale nie powiedziałabym, że idziemy jak burza, pewnie czytałaś co z tymi oknami wyszło Mam nadzieję, że to z troski o ich wygląd i ostateczne dopasowanie do całości... Chociaż wolałabym, już zapomnieć o nich i zacząć myśleć o wykończeniówce, ale do tego jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 dokładnie... na parterze teraz wymieniamy we wrześniu chcemy skończyć elewację to i okna pora wymienić. Jeszcze w piwnicy nam zostaną, ale to już za 2 miesiące będą. Jakoś idzie powoli do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel7601 11.06.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Paweł, witam Cię z wielką przyjemnością w moich skromnych progach Rzeczywiście marmur ten sam, zresztą baaardzo ładny Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś zajrzysz Dziękuję i rewanżujemy się tym samym Witaj w naszych progach Masz moje słowo że będziemy Was odwiedzać i śledzić Wasze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.06.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Aniu, najważniejsze, że do przodu!!!! Powolutku, ale za to jak będzie pięknie z elewacją Wtedy to już w ogóle nie będzie widać, że to tylko poddasze dobudowane, tylko piękny domek Paweł, mam nadzieję i trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiórek kokosowy 11.06.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Aj! Nie mogę doczekać się efektu końcowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 12.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Szkoda, że mieszkasz daleko bo zasypałabym Cię tą ziemią co ją od nas dziś wywieżli...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 12.06.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Witam widzę,że muszę sobie zarezerwować jeden wieczór na przeczytanie komentarzy do twojego dziennika Piękny dom budujecie, cudny dworek!!!! Miło się czyta Twój dziennik Widać w nim ogromną pasję i serce jakie wkładasz w waszą budowę. Na pewno będę zaglądać, bo oglądając twoje inspiracje zapowiadają się u Ciebie ciekawe wnętrza Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.06.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Szkoda, że mieszkasz daleko bo zasypałabym Cię tą ziemią co ją od nas dziś wywieżli...................... Rzeczywiście szkoda a jak budowa??? Ruszyliście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.06.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Witam widzę,że muszę sobie zarezerwować jeden wieczór na przeczytanie komentarzy do twojego dziennika Piękny dom budujecie, cudny dworek!!!! Miło się czyta Twój dziennik Widać w nim ogromną pasję i serce jakie wkładasz w waszą budowę. Na pewno będę zaglądać, bo oglądając twoje inspiracje zapowiadają się u Ciebie ciekawe wnętrza Pozdrawiam Margay, nie koniecznie, w tych komentarzach nie ma aż tylu istotnych rzeczy, czasami nawet mało budowlane tematy Ale jeśli chcesz to bardzo proszę, zawsze jest mi bardzo miło, gdy ktoś interesuje się moim domkiem Jeśli chodzi o wnętrza to ciągle jestem na etapie pomysłów, jedynie kuchnia jest całościowo sprecyzowana Reszta, zobaczymy, jeszcze mam trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.06.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Iwonko ,nie przejmuj się telefonami od firmy .Niech oni 100razy dzwonią byleby okna były dobrze wykonane. Ale tez powinni zrobić Ci projekt tego zamówienia i wtedy miała byś czarno na białym.Piękne wynalazłaś lampy ,chyba to są jakieś włoskie?hol tez niczego sobie .Skąd ty bierzesz takie cudne rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.06.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Iwonko ,nie przejmuj się telefonami od firmy .Niech oni 100razy dzwonią byleby okna były dobrze wykonane. Ale tez powinni zrobić Ci projekt tego zamówienia i wtedy miała byś czarno na białym.Piękne wynalazłaś lampy ,chyba to są jakieś włoskie?hol tez niczego sobie .Skąd ty bierzesz takie cudne rzeczy? Już się nie przejmuje, będzie co będzie, jak nie to odeślę im całego tira z tymi oknami Płyteczki na holl to Vives a lampy np. tu: http://www.mebleholenderskie.pl/?id=12 choć wydaje mi się, że skopiowałam je z innego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.06.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Bardzo ładne te lampy .W holu muszę mieć duży żyrandol ,na bardzo długim łańcuchu, szukałam tez w składzie mebli sprowadzanych z Francji,ale na nic ciekawego się nie natknęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts