Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE DO: NASZ WYMARZONY DWOREK

dardurdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bo dworki mają to do siebie, że nie mogą mieć za długiego okapu, bo będą wyglądać jakby im czapka na oczy opadła :roll: :lol: .

A u mnie właśnie opada i niestety nici z takiej podbitki :cry: Ale na pewno spapuguję gzymsiki pod portykiem.Iwonko mogę sobie wziąć na zas / te zdjątka ?bardzo mi się podoba ta elewacja :o :o :o idziecie teraz jak burza .wykończeniówka zbliża się wielkimi krokami :wink: :wink:

Miłego dnia życzę! Siedzę przed kompem ,zamiast brać się za jakaś robotę,ale nic mi się nie chce .Pogoda do d..y,zaraz chyba będzie lalo.Wkurzona tez jestem ,bo wczoraj zamówiłam boazerie ,chciałam 5m,a dzisiaj otrzymuje wycenę na 10m,wszyscy sa jacyś nieprzytomni!Juz w końcu się zastanawiam ,czy gzymsy mi dobrze kobieta wyliczyła ,chyba zrobię to sobie sama ,bo na nikogo nie można liczyć :cry:

Lepiej samemu sprawdzić! A tak orientacyjnie to ile Ci wyszło? Za te 10m??? U mnie pogoda piękna, ale jakoś owadów dużo, meszek wszystkiego, coś mi się robi :evil: Zaraz z małą na przejażdżkę się wybieramy, ale i tak mam doła, jakoś tak boję się tych okien i już dziś podobają mi się w kolorze orzech :roll: Chyba nie powinnam wychodzić z domu i patrzeć ludziom w okna :-?

Cześć

Przeczytałem cały dziennik i aż ciepło na duszy gdy widzi się ludzi z marzeniami, zapałem i konsekwencją :D :wink: .

Piękny domek wybraliście i faktycznie niektóre elementy jak w moim szkarłatkowym maleństwie.

Kominek mamy wykończony takim samym marmurem jaki pokazałaś na zdjęciach.

Marmur ten będzie pasował bez względu na kolorystykę ścian do wszystkiego Jest ciepły i nie sprawia wrażenia płyt nagrobnych.

Wytrwałości i pogody ducha w dalszym budowaniu

Pozdrawiamy

Lila i Paweł

zamówiłam okna w ten sam dzień co Ty 8) :lol: :lol: :lol:

tylko u mnie będą na 7 lipca :roll:

piękne parapety, idziecie jak burza :wink:

Hej Anulka :o A gdzie Ty te okna wstawisz??? :o :o :o :o

No chyba, że na parterze wymieniasz :wink:

Ale nie powiedziałabym, że idziemy jak burza, pewnie czytałaś co z tymi oknami wyszło :roll: Mam nadzieję, że to z troski o ich wygląd i ostateczne dopasowanie do całości... Chociaż wolałabym, już zapomnieć o nich i zacząć myśleć o wykończeniówce, ale do tego jeszcze daleko :(

Paweł, witam Cię z wielką przyjemnością w moich skromnych progach :D

Rzeczywiście marmur ten sam, zresztą baaardzo ładny :wink: Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś zajrzysz :D

Dziękuję i rewanżujemy się tym samym :D

Witaj w naszych progach :wink:

Masz moje słowo że będziemy Was odwiedzać i śledzić Wasze postępy :D

Witam

:o widzę,że muszę sobie zarezerwować jeden wieczór na przeczytanie komentarzy do twojego dziennika :lol:

Piękny dom budujecie, cudny dworek!!!! :o Miło się czyta Twój dziennik :D Widać w nim ogromną pasję i serce jakie wkładasz w waszą budowę. Na pewno będę zaglądać, bo oglądając twoje inspiracje zapowiadają się u Ciebie ciekawe wnętrza :D

Pozdrawiam

Witam

:o widzę,że muszę sobie zarezerwować jeden wieczór na przeczytanie komentarzy do twojego dziennika :lol:

Piękny dom budujecie, cudny dworek!!!! :o Miło się czyta Twój dziennik :D Widać w nim ogromną pasję i serce jakie wkładasz w waszą budowę. Na pewno będę zaglądać, bo oglądając twoje inspiracje zapowiadają się u Ciebie ciekawe wnętrza :D

Pozdrawiam

Margay, nie koniecznie, w tych komentarzach nie ma aż tylu istotnych rzeczy, czasami nawet mało budowlane tematy :lol: Ale jeśli chcesz to bardzo proszę, zawsze jest mi bardzo miło, gdy ktoś interesuje się moim domkiem :D Jeśli chodzi o wnętrza to ciągle jestem na etapie pomysłów, jedynie kuchnia jest całościowo sprecyzowana :roll: Reszta, zobaczymy, jeszcze mam trochę czasu :lol:

Iwonko ,nie przejmuj się telefonami od firmy .Niech oni 100razy dzwonią byleby okna były dobrze wykonane. :wink: Ale tez powinni zrobić Ci projekt tego zamówienia i wtedy miała byś czarno na białym.Piękne wynalazłaś lampy ,chyba to są jakieś włoskie?hol tez niczego sobie .Skąd ty bierzesz takie cudne rzeczy?

Iwonko ,nie przejmuj się telefonami od firmy .Niech oni 100razy dzwonią byleby okna były dobrze wykonane. :wink: Ale tez powinni zrobić Ci projekt tego zamówienia i wtedy miała byś czarno na białym.Piękne wynalazłaś lampy ,chyba to są jakieś włoskie?hol tez niczego sobie .Skąd ty bierzesz takie cudne rzeczy?

Już się nie przejmuje, będzie co będzie, jak nie to odeślę im całego tira z tymi oknami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Płyteczki na holl to Vives :wink: a lampy np. tu:

http://www.mebleholenderskie.pl/?id=12

choć wydaje mi się, że skopiowałam je z innego sklepu :roll: