dardurdka 13.06.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Łańcuch można przydłużyć, lub kupić dłuższy, bo obawiam się, że takiego długiego nie dostaniesz (chyba, że w stylu kościelnym ). Zobacz jeszcze tu: http://www.koma.lux.pl Niektóre są na prawdę piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.06.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Super te lampy! ściągnę sobie linki ku pamięci , bo żyrandole nie są teraz priorytetem i zanim dojdę do tego tematu ,to jeszcze trochę potrwa. A może będzie jakaś wyprzedaż w kościele do tego czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.06.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Ja też szukam takiego długiego, ale i "wąskiego" żyrandola do schodów... Zapisałam link w dzienniku bo w ulubionych to już się nie mogę połapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Cze dardruka, moze masz jakas niepotrzebna posciel w domu? http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655-1920.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.06.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dzień doberek w ten zimny ,jesienny poranek! Nic mi się nie chce ,rozleniwiłam się przez ten weekend .a tu zaraz muszę wyrywać do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.06.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Cześć Beatko, a co Ty porabiałaś w weekend, że się tak rozleniwiłaś??? My na sportowo, jeździmy rowerkami Ale przy tempie Kingi ciężko coś spalić U nas pogoda w kratkę, co zdążę się ucieszyć ze słoneczko to zaraz gdzieś się chowa i deszczyk studzi moje dobre chęci Rzeczywiście to jesień, a nie lato A czy jest nadzieja, że jesienią przyjdzie lato??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.06.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 będą od tego tygodnia upały powyżej 30'C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.06.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Super, dobre wieści Moniu przyniosłaś, czyli się doczekam Bo moja Kinga już się pytała, kiedy będzie ciepło, żeby mogła się w basenie kąpać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 15.06.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 obejrzałam właśnie płyteczki które ci się podobają i muszę stwierdzić ,że są cudne ale coś mi się wydaje że cena też może być konkretna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.06.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 dzien doberek ,przyszłam sie pożegnać bo już pojutrze wylatuje i na dłuższy czas nie bedzie mnie na forum za to przesyłam dużo słoneczka http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/390.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.06.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 cześć Dardurko dobrego dnia, u nas leje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.06.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 obejrzałam właśnie płyteczki które ci się podobają i muszę stwierdzić ,że są cudne ale coś mi się wydaje że cena też może być konkretna Powiem Ci szczerze, że nie znam ceny, ale z pewnością w przedziale 150-250zł/m2, więc i tak taniej niż np. z kamienia nad którym poważnie myślę Koniecznie musisz obejrzeć resztę kolekcji vives'a, są cudowne, wszystkie http://www.vives.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.06.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 dzien doberek ,przyszłam sie pożegnać bo już pojutrze wylatuje i na dłuższy czas nie bedzie mnie na forum za to przesyłam dużo słoneczka http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/390.gif Jessi Kochana!!! Słoneczko bardzo potrzebne, bo u mnie niet a i humor po dzisiejszej wizycie w salonie okiennym mam gorszy, choć w sumie można by rzec, że dobrze się skończyło zaraz opiszę w dzienniku, w końcu i tak nie wiele się w nim ostatnio dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.06.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 cześć Dardurko dobrego dnia, u nas leje.. Witaj Piąteczko!!! U mnie też bez słońca, ale na szczęście nie leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.06.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dardurdko podoba mi sie wykończenie schodów , ktore wkleiłaś w dzenniku, zwlaszcza obicie sciany..a stopnie są jasne, czy to wykładzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.06.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Wydaje mi się, że stopnie są z kamienia, może marmur? a obicie drewniane, wyżej chyba takie płyteczki mozaikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.06.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 tak pewnie jest..klasyka i marmur zawsze robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.06.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 jest, jest, właśnie odszukałam to zdjęcie i powiększyłam, ten wzorek jest dokładnie taki jak ten zewnętrzny na podłodze Ładnie się to komponuje! Przyślij mi maila na priv to wyślę Ci katalog, są tam przy końcu takie płytki gresowe, myślę że wpadły by Ci w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.06.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 drzwi.. cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.06.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ok, dziekuję pieknie, że pomyslałaś o mnie zaraz wysyłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts