Beauty 16.06.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Iwonko ,czytałam w dzienniku o oknach. Ty się skarbie ciesz ,ze oni do ciebie dzwonią i dopytują .Lepsze to ,niż mieliby ci przywieźć i za chwile jechać z nimi z powrotem ,bo coś byłoby nie tak. a z Vivesa przymierzam sie do płytek w kuchni,białe oktagonalne z czarna kostką.Bardzo mi się podobają ,tylko nie wiem ,czy dobrze będą współgrać z meblami w ecru?nie mogę tylko tych płytek znaleźć w necie .bo wszystkie sa kwadratowe. Ta stronka ,którą wcześniej podałaś dotyczy czego innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Cześć Dardulko Parapety śłiczne a co do drzwi wejsciowych to w firmie w której kiedyś pracowałam takie drzwi z dębu kosztowały ok 6000-7000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.06.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Iwonko ,czytałam w dzienniku o oknach. Ty się skarbie ciesz ,ze oni do ciebie dzwonią i dopytują .Lepsze to ,niż mieliby ci przywieźć i za chwile jechać z nimi z powrotem ,bo coś byłoby nie tak. a z Vivesa przymierzam sie do płytek w kuchni,białe oktagonalne z czarna kostką.Bardzo mi się podobają ,tylko nie wiem ,czy dobrze będą współgrać z meblami w ecru?nie mogę tylko tych płytek znaleźć w necie .bo wszystkie sa kwadratowe. Ta stronka ,którą wcześniej podałaś dotyczy czego innego Ja myślę dokładnie o tych samych do kuchni A która stronka nie działa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.06.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dardurdko podoba mi sie wykończenie schodów , ktore wkleiłaś w dzenniku, zwlaszcza obicie sciany..a stopnie są jasne, czy to wykładzina? mnie sie z kolei wydaje ,ze obicie schodow ,to jasna wykładzina ,końcówki po bokach chyba wystają drewniane ,albo to może moja wyobraźni?/wykładzina możne być "przypięta "mosiężnymi prętami. ta strona http://www.vives.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.06.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Cześć Dardulko Parapety śłiczne a co do drzwi wejsciowych to w firmie w której kiedyś pracowałam takie drzwi z dębu kosztowały ok 6000-7000. Myślę, że może sosnowe będą tańsze, ale czy się nie rozeschną??? Mam przewidziane na ten cel jakieś 5-6k Trochę mało na coś extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.06.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Cześć Dardulko Parapety śłiczne a co do drzwi wejsciowych to w firmie w której kiedyś pracowałam takie drzwi z dębu kosztowały ok 6000-7000. Myślę, że może sosnowe będą tańsze, ale czy się nie rozeschną??? Mam przewidziane na ten cel jakieś 5-6k Trochę mało na coś extra Jak sosna bedzie dobrze wysuszona ,to nic sie nie stanie ,a zadaszenie nad nimi bedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.06.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jest- olbrzymi taras nad, więc sosna byłaby w porządku i przepłacać by nie trzeba było Ale wolę się upewnić, choć jeszcze nie wybrałam konkretnych drzwi Nic mi tam raczej nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.06.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jest- olbrzymi taras nad, więc sosna byłaby w porządku i przepłacać by nie trzeba było Ale wolę się upewnić, choć jeszcze nie wybrałam konkretnych drzwi Nic mi tam raczej nie pasuje te ,ktore zamieściłaś w dzienniku są bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.06.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Mnie też się podobają, ale nie jestem pewna, że o to mi chodzi a znowuż Potaczały są trochę za bardzo ozdobne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.06.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Poczekaj na okna i wtedy dopiero coś wybierzesz,a z niektórych elementów zawsze można zrezygnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.06.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Może masz rację, na takim domu bez okien trudno sobie wyobrazić jakiekolwiek drzwi a co do płytek w kuchni to zobacz jeszcze kolekcję snake z opoczna, np. tu gotowe: http://forum.muratordom.pl/post3420188.htm?highlight=#3420188 albo jeszcze coś takiego: http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/310000000a17e429/1/2/CI-EXISk1D-BKpiP-73Nw5qe9HIKwY50.jpg chociaż te monokolor co u Glowac są najdelikatniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dardulko odpuśc sosnę - ona miękka strasznie jest a to są drzwi wejściowe. Paznokieć w nią spokojnie wbijesz a co dopiero jak jakiś mebel w nie uderzy - wgniot murowany. Codo tych drzwi to sporo zaoszczędzisz na szybkach nie wypukłych tylko zwykłych prostych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.06.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Z tym to masz rację, ale nie wiem czy wystarczy mi kasy na dębowe a te wypukłe szybki nie są tak prześwitujące ale z pewnością droższe Zacznę jeździć za drzwiami, to może natrafię na jakiegoś stolarza co mi takie zrobi w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.06.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dardulko odpuśc sosnę - ona miękka strasznie jest Tak do końca się z tym nie zgodzę .Wszystko zależy od wykonawcy.Ja mam co prawda drzwi wew. z sosny i robiłam próbę wbicia paznokcia,nie dało się ,śladu brak Moja mama z kolei ma zew.i jedynym mankamentem jest to ,że drewno nie było suche i zaczęła się sączyć po jakimś czasie żywica. Co do płytek ,to wolę jednak te oktagonalne ,z małymi kostkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.06.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Mnie sosna nie przeszkadza, tylko żeby tak jak mówisz była dobrze wysuszona Zresztą u mnie i tak drzwi będą osłonięte przed słońcem i deszczem, więc nawet sosnowe mogą być! Oby były tanie A płytki, te z kwadracikami są świetne, bo właśnie mniej przytłaczające niż np. te duże kwadraciory z vivesa i wtedy już o tylu czarnych dodatkach nie trzeba myśleć, wystarczy piekarnik i np. żyrandol a propo paznokci to ja i tak bym nie mogła sprawdzić bo ich po prostu nie mam od dziecka obgryzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 16.06.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dardurdko jak już jesteście do przodu z tą budową. A my ciągle drepczemy w miejscu. Drzwi wejściowe wypatrzyliśmy fajne w Okno-Plusie. W ulotce w języku czeskim Na stronie internetowej ich niestety nie ma. Jak się uda to podjedziemy do nich w sobotę i dowiem się więcej. Do Waszego domu też by pasowały, tylko w innym kolorze (my zamówimy białe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.06.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Aleś mnie zaciekawiła Koniecznie wklej zdjęcie Ale drewniane czy pcv? drepczecie w miejscu??? A kto będzie miał wcześniej okna i tynki??? Hmm... Można powiedzieć że stoimy w jednym miejscu, głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 16.06.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nie mam pojęcia. Nie rozumiem po czesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.06.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 tak się przejęłam tymi drzwiami, że później dopiero dopisałam resztę, a Ty jeszcze szybsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.06.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Któreś z tych??? http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/310000000a205dc2/1/200/Z_LhvF5j7j_BbAN_WS42dSOzqQdAKlMa.jpg pewnie nie bo te wygrzebałam z ich strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts