Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE DO: NASZ WYMARZONY DWOREK

dardurdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jadę tym razem do Poznania i z wyborem to będzie raczej krotka piłka.Wybieram na szybkiego ufając swojej intuicji :D Nie mam już za bardzo czasu na zastanawianie się .Te płytki Vives znalazłam na allegro ,chyba ci już pisałam ,za 85zło i kostka 3zł.Byłabym już je kupiła ,ale chce zobaczyć w realu i dopiero zamówię.U tego sprzedawcy czeka się na nie 3tyg,co mi nawet pasuje :wink: Porozglądam sie jeszcze za bateriami

Mamy już wybraną firmę okienno - drzwiową.

Nie mam pojęcia ile mogą kosztować takie drzwi ale się dowiem, w każdym razie jeżeli chodzi o drzwi zewnętrzne z pojedyńczym doświetleniem , to kazali mi zostawić otwór 160 cm min. Wtedy będą ładne z ruchomym słupkiem.

Dardurdka ; co Ty możesz odgapiać , kiedy ja Cię dogonię z budowA! :-?

Chociaż powiem, że mamy zamiar wprowadzić się najpóżniej na Boże Narodzenie 2010. żobaczymy co z tego będzie.

Jadę tym razem do Poznania i z wyborem to będzie raczej krotka piłka.Wybieram na szybkiego ufając swojej intuicji :D Nie mam już za bardzo czasu na zastanawianie się .Te płytki Vives znalazłam na allegro ,chyba ci już pisałam ,za 85zło i kostka 3zł.Byłabym już je kupiła ,ale chce zobaczyć w realu i dopiero zamówię.U tego sprzedawcy czeka się na nie 3tyg,co mi nawet pasuje :wink: Porozglądam sie jeszcze za bateriami

A ja szukałam na allegro i nie znalazłam :cry:

Mamy już wybraną firmę okienno - drzwiową.

Nie mam pojęcia ile mogą kosztować takie drzwi ale się dowiem, w każdym razie jeżeli chodzi o drzwi zewnętrzne z pojedyńczym doświetleniem , to kazali mi zostawić otwór 160 cm min. Wtedy będą ładne z ruchomym słupkiem.

A co to za firma???

Ja mam otwór 170cm z kawałkiem i drzwi z dwoma naświetlami :wink:

Dzięki Skarbie, strasznie mi się taka podłoga podoba :D

i znalazłam w końcu zdjęcia (nieprofesjonalne) takich drzwi balkonowych co mi spać nie dają :lol:

http://img17.imageshack.us/img17/1126/marzec20099.jpg

http://img517.imageshack.us/img517/3526/maj2009027.jpg

(zdjęcia Luk&Ewa)

Chyba nie będzie aż tak źle :roll: :D

No widzisz, to jakaś telepatia :lol: Wiem, że już nic nie zmienię, ale im bliżej ich przyjazdu tym bardziej się denerwuję :roll: bo dużo tych balkonów u mnie a przez resztę życia będę musiała na nie patrzeć i to mnie przeraża :-?

Ostatnio dojrzałam zajefajny dworek, najprawdziwszy, choć współczesny twór jeszcze nie wykończony... i miał właśnie takie okna :D choć dachówkę antracytową... Piękny! Choć nie mogłam dojrzeć drzwi balkonowych, bo miał tylko jedne od ogrodu pod wydłużonym portykiem a na brzegu okrągła taka jakby altana z kolumn, chyba taka jadalnia na zewnątrz... no mówię Ci cudo :wink:

No widzisz, to jakaś telepatia :lol: Wiem, że już nic nie zmienię, ale im bliżej ich przyjazdu tym bardziej się denerwuję :roll: bo dużo tych balkonów u mnie a przez resztę życia będę musiała na nie patrzeć i to mnie przeraża :-?

Ostatnio dojrzałam zajefajny dworek, najprawdziwszy, choć współczesny twór jeszcze nie wykończony... i miał właśnie takie okna :D choć dachówkę antracytową... Piękny! Choć nie mogłam dojrzeć drzwi balkonowych, bo miał tylko jedne od ogrodu pod wydłużonym portykiem a na brzegu okrągła taka jakby altana z kolumn, chyba taka jadalnia na zewnątrz... no mówię Ci cudo :wink:

Tak sobie myślę ,ze najlepiej byłoby ,aby to Twój mąż podpisywał wszelakie umowy i nie informował cie ,kiedy finał ,bo będziesz w końcu miała skaczące ciśnienie ,a to jest bardzo niebezpieczne przed 30stką :lol:

Masz jakieś fotki tego dworku?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A kiedy on woli ze mną 100-razy skonsultować niż później słuchać :roll: :lol: :lol: :lol:

a skaczące ciśnienie to chyba niebezpieczne w każdym wieku :-?

Dworku niestety nie sfotografowałam, bo to tak trochę nie ładnie, nie wiem czyj on jest... ale robi wrażenie :wink:

:lol: :lol: :lol: Później to już jest lawina dolegliwości ,które są równie niebezpieczne :lol:

Czekam na zwolnienie się łazienki, a potem wybywam do MIASTA Poznania pomacać parę rzeczy ,aparat naładowałam.Jak będzie co fotografować ,to uwiecznię.Kontaktowałam sie jeszcze raz ze sprzedawcą płytek .Czeka się na nie 3-4 tygodnie.