dardurdka 21.06.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 No to ja czekam, aż ruszysz na sklepy i będę zgapiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.06.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Jadę tym razem do Poznania i z wyborem to będzie raczej krotka piłka.Wybieram na szybkiego ufając swojej intuicji Nie mam już za bardzo czasu na zastanawianie się .Te płytki Vives znalazłam na allegro ,chyba ci już pisałam ,za 85zło i kostka 3zł.Byłabym już je kupiła ,ale chce zobaczyć w realu i dopiero zamówię.U tego sprzedawcy czeka się na nie 3tyg,co mi nawet pasuje Porozglądam sie jeszcze za bateriami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 21.06.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Mamy już wybraną firmę okienno - drzwiową. Nie mam pojęcia ile mogą kosztować takie drzwi ale się dowiem, w każdym razie jeżeli chodzi o drzwi zewnętrzne z pojedyńczym doświetleniem , to kazali mi zostawić otwór 160 cm min. Wtedy będą ładne z ruchomym słupkiem. Dardurdka ; co Ty możesz odgapiać , kiedy ja Cię dogonię z budowA! Chociaż powiem, że mamy zamiar wprowadzić się najpóżniej na Boże Narodzenie 2010. żobaczymy co z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.06.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Jadę tym razem do Poznania i z wyborem to będzie raczej krotka piłka.Wybieram na szybkiego ufając swojej intuicji Nie mam już za bardzo czasu na zastanawianie się .Te płytki Vives znalazłam na allegro ,chyba ci już pisałam ,za 85zło i kostka 3zł.Byłabym już je kupiła ,ale chce zobaczyć w realu i dopiero zamówię.U tego sprzedawcy czeka się na nie 3tyg,co mi nawet pasuje Porozglądam sie jeszcze za bateriami A ja szukałam na allegro i nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.06.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Mamy już wybraną firmę okienno - drzwiową. Nie mam pojęcia ile mogą kosztować takie drzwi ale się dowiem, w każdym razie jeżeli chodzi o drzwi zewnętrzne z pojedyńczym doświetleniem , to kazali mi zostawić otwór 160 cm min. Wtedy będą ładne z ruchomym słupkiem. A co to za firma??? Ja mam otwór 170cm z kawałkiem i drzwi z dwoma naświetlami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 21.06.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 ............zmieniłam poprzedni swój post! firma drewax z okolic siedlec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.06.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 http://allegro.pl/my_page.php?uid=166251 W ofercie tych płytek nie miał na allegro ,ale w ogóle je ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.06.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 ............zmieniłam poprzedni swój post! firma drewax z okolic siedlec. Na pewno mało to nie będzie kosztować, choć masz mniej tych okienek ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.06.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Beatko, widziałam już jego produkty, ale nie wiedziałam, że można zmówić co się chce... super Dziękuję![/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.06.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Chcesz -masz proszę bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.06.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dzięki Skarbie, strasznie mi się taka podłoga podoba i znalazłam w końcu zdjęcia (nieprofesjonalne) takich drzwi balkonowych co mi spać nie dają http://img17.imageshack.us/img17/1126/marzec20099.jpg http://img517.imageshack.us/img517/3526/maj2009027.jpg (zdjęcia Luk&Ewa) Chyba nie będzie aż tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.06.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Cha ,akurat o tobie myślałam, Będzie super i już sie nie zadręczaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.06.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No widzisz, to jakaś telepatia Wiem, że już nic nie zmienię, ale im bliżej ich przyjazdu tym bardziej się denerwuję bo dużo tych balkonów u mnie a przez resztę życia będę musiała na nie patrzeć i to mnie przeraża Ostatnio dojrzałam zajefajny dworek, najprawdziwszy, choć współczesny twór jeszcze nie wykończony... i miał właśnie takie okna choć dachówkę antracytową... Piękny! Choć nie mogłam dojrzeć drzwi balkonowych, bo miał tylko jedne od ogrodu pod wydłużonym portykiem a na brzegu okrągła taka jakby altana z kolumn, chyba taka jadalnia na zewnątrz... no mówię Ci cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.06.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 no piękny ten Twój dworek będzie:)...najbardzie zazdroszcze Ci lesniego zakątku..poprostu rewelacja!!okna napewno bedą super, więc sie juz nie zadreczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.06.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witaj Kala! Fajnie, że zajrzałaś Ja też uwielbiam ten nasz las, choć doskonały nie jest, ale nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.06.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No widzisz, to jakaś telepatia Wiem, że już nic nie zmienię, ale im bliżej ich przyjazdu tym bardziej się denerwuję bo dużo tych balkonów u mnie a przez resztę życia będę musiała na nie patrzeć i to mnie przeraża Ostatnio dojrzałam zajefajny dworek, najprawdziwszy, choć współczesny twór jeszcze nie wykończony... i miał właśnie takie okna choć dachówkę antracytową... Piękny! Choć nie mogłam dojrzeć drzwi balkonowych, bo miał tylko jedne od ogrodu pod wydłużonym portykiem a na brzegu okrągła taka jakby altana z kolumn, chyba taka jadalnia na zewnątrz... no mówię Ci cudo Tak sobie myślę ,ze najlepiej byłoby ,aby to Twój mąż podpisywał wszelakie umowy i nie informował cie ,kiedy finał ,bo będziesz w końcu miała skaczące ciśnienie ,a to jest bardzo niebezpieczne przed 30stką Masz jakieś fotki tego dworku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.06.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 A kiedy on woli ze mną 100-razy skonsultować niż później słuchać a skaczące ciśnienie to chyba niebezpieczne w każdym wieku Dworku niestety nie sfotografowałam, bo to tak trochę nie ładnie, nie wiem czyj on jest... ale robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.06.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 A kiedy on woli ze mną 100-razy skonsultować niż później słuchać a skaczące ciśnienie to chyba niebezpieczne w każdym wieku Dworku niestety nie sfotografowałam, bo to tak trochę nie ładnie, nie wiem czyj on jest... ale robi wrażenie Później to już jest lawina dolegliwości ,które są równie niebezpieczne Czekam na zwolnienie się łazienki, a potem wybywam do MIASTA Poznania pomacać parę rzeczy ,aparat naładowałam.Jak będzie co fotografować ,to uwiecznię.Kontaktowałam sie jeszcze raz ze sprzedawcą płytek .Czeka się na nie 3-4 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.06.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 To czekam na fotorelację I oglądałam zlewy i baterie, cudne... szkoda że takie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.06.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 To sa tylko INSPIRACJE!!! A ten zlew V&B ,który oglądałyśmy wcześniej,taki dzielony ,to cena dobra 4,5 tys,ale niestety za duży Nie wiem ,czy u sasiadow nie byłby tańszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts