dardurdka 23.06.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dlaczego za duży??? Ja właśnie o takim marzę, byłby idealny, gdyby nawet chcieć ociekacz postawić w drugiej komorze (na wypadek dużego zmywania ) i w ogóle zgrabny taki A u sąsiadów to chyba się z małżem wybiorę i wypuszczę na sklepy, od razu bym sprawdziła ceny smegów Ale co z Kinią Muszę jej wyrobić dowód, tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 23.06.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witajcie dziewczynki. Czy mogę spytać o jakim zlewie mowa? Bo to chyba taki duuży na szfce postawiony do kuchni w stylu angielskim.................czy tak? Może macie fotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 23.06.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witam, właśnie trafiłam na Twój dziennik i muszę się przyznać że jestem oczarowana inspiracjami i pomysłami na wykończenie domku! same cuda! z tego też powodu zamierzam śledzić Twój dziennik bo jestem niesamowicie ciekawa jak to wszystko się zakończy! Życze powodzonka i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.06.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witajcie dziewczynki. Czy mogę spytać o jakim zlewie mowa? Bo to chyba taki duuży na szfce postawiony do kuchni w stylu angielskim.................czy tak? Może macie fotkę? Agnie-cha, pisałyśmy o tym http://armaland.pl/_p/10/n/zlewozmywaki-1-komorowe-villeroy-&-boch-zlew-dwukomorowy-p10146.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.06.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witam, właśnie trafiłam na Twój dziennik i muszę się przyznać że jestem oczarowana inspiracjami i pomysłami na wykończenie domku! same cuda! z tego też powodu zamierzam śledzić Twój dziennik bo jestem niesamowicie ciekawa jak to wszystko się zakończy! Życze powodzonka i pozdrawiam Witaj!!! Szczerze mówiąc ja też jestem ciekawa jak to się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 23.06.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witajcie dziewczynki. Czy mogę spytać o jakim zlewie mowa? Bo to chyba taki duuży na szfce postawiony do kuchni w stylu angielskim.................czy tak? Może macie fotkę? Agnie-cha, pisałyśmy o tym http://armaland.pl/_p/10/n/zlewozmywaki-1-komorowe-villeroy-&-boch-zlew-dwukomorowy-p10146.jpg dwoja za to ze nie sledzila lekcji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.06.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Miała prawo nie wiedzieć bo rozmawiałyśmy u mnie o tym co jest u Beatki w dzienniku Więc w pełni usprawiedliwiona Odezwał się stolarz, czy jednak czekacie z tym do sierpnia??? Trochę długo, ale za to osobiście dopilnujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 23.06.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ok, odpuszczamy bo tak naprawde to ja tez przegapilam te lekcje a stolarz milczy a ja jestem wyjatkowo spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.06.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 I super, bo tylko spokój może nas uratować Ja też będę spokojna jeśli się okaże, że okien w czwartek nie będzie Całkiem spokojna Za to jutro przychodzi murarz podmurować okna w lukarnach, więc jestem i tak szczęśliwa że chociaż cokolwiek się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.06.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dlaczego za duży??? Ja właśnie o takim marzę, byłby idealny, gdyby nawet chcieć ociekacz postawić w drugiej komorze (na wypadek dużego zmywania ) i w ogóle zgrabny taki A u sąsiadów to chyba się z małżem wybiorę i wypuszczę na sklepy, od razu bym sprawdziła ceny smegów Ale co z Kinią Muszę jej wyrobić dowód, tak na wszelki wypadek Z tym ,że za duży ,to się nie zrozumiałyśmy ,chodziło mi oczywiście o cenę To jest na tej zasadzie ,kiedy wybiera się samochód ,na który Cie nie stać ,to twierdzisz ,że Ci kolor nie odpowiada Przez te okna ,to Iwonko wszystko nazbyt poważnie ostatnio bierzesz A tak na poważnie,to ten zlew jest jednak troszkę za duży musiałabym zwęzić szuflady chyba wezmę ostatecznie ten 1,5 komory.Dziewczyny poopęDzcie do mojego dziennika popatrzeć na płytki ,które dzisiaj wypatrzyłam i oczywiście czekam na opinie ,czy w ogóle wam się podobają .Jak nie ,to szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 23.06.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No dobra, czuję się upomniana za nieuważactwo na lekcji super ten zlewik ! ale do tego etapu jeszcze daleko, narazie na budowie zorganizowaliśmy sobie basen odkryty (czyt.piwnica) można skakać na główkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.06.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 cześć dobrego dnia u nas deszcz coś wypadłam..jaki zlew? nie widzę?[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.06.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Pisałyśmy o tym http://armaland.pl/_p/10/n/zlewozmywaki-1-komorowe-villeroy-&-boch-zlew-dwukomorowy-p10146.jpg Witaj Piąteczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.06.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dlaczego za duży??? Ja właśnie o takim marzę, byłby idealny, gdyby nawet chcieć ociekacz postawić w drugiej komorze (na wypadek dużego zmywania ) i w ogóle zgrabny taki A u sąsiadów to chyba się z małżem wybiorę i wypuszczę na sklepy, od razu bym sprawdziła ceny smegów Ale co z Kinią Muszę jej wyrobić dowód, tak na wszelki wypadek Z tym ,że za duży ,to się nie zrozumiałyśmy ,chodziło mi oczywiście o cenę To jest na tej zasadzie ,kiedy wybiera się samochód ,na który Cie nie stać ,to twierdzisz ,że Ci kolor nie odpowiada Przez te okna ,to Iwonko wszystko nazbyt poważnie ostatnio bierzesz A tak na poważnie,to ten zlew jest jednak troszkę za duży musiałabym zwęzić szuflady chyba wezmę ostatecznie ten 1,5 komory.Dziewczyny poopęDzcie do mojego dziennika popatrzeć na płytki ,które dzisiaj wypatrzyłam i oczywiście czekam na opinie ,czy w ogóle wam się podobają .Jak nie ,to szukam dalej ło matko! to chyba jednak dobrze zrozumiałam Ale masz rację, ostatnio zbyt poważna jestem (a to nie dobrze zwłaszcza, ze spędzam całe dnie z 3-latką ) Płyteczki są cudne, już widzę je w swojej łazience Szkoda tylko, że produkcja hiszpańska, bo oni mają problem ze starannością i kalibracją wyrobów, zwłaszcza płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.06.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 bardzo ładny i praktyczny..popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.06.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja też na niego choruję Tylko trochę "duży" znaczy drogi W sumie ten Beatki przystępniejszy jest a ociekacz to teraz ze zmywarki się robi http://www.armaland.pl/zlewozmywaki-1.5-komorowe-ceramiczne-z chociaż ten pierwszy, taki trochę tradycyjny też fajny ale o czym ja tu myślę, gdzie u mnie do zlewozmywaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.06.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 wszystko ważne, by wymiary juz wiedzieć powoli mam prośbę, bo ja ciągle na etapie wyboru parapetów, chciałam Cie podpytać ew. na priv..o cenę waszych marmurowych, mnie namawia koleżanka, że w http://www.interstone.pl/ mogę zdobyć niedrogo i się opłaca bardziej niz jakiekolwiek inne.. a ja nie umiem decyzji podjąć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.06.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Skarbie my płaciliśmy z wycięciem 270zł/m2 w hurtowni, w której mąż jest stałym klientem (bo on ma zakład kamieniarski), ale wiem że w wyrobie są duużo droższe a to z tego względu że ten marmur to strasznie kruchy jest i trudny w obróbce, nie jeden przy cięciu pęka i stąd wysoka cena. ( o cenę rynkową zapytaj Coffee albo Beauty, one mają takie same) Ale ten wygląd... konglomerat czy aglomarmur (choć trwalszy bo nienaturalny) nie ma tego wyglądu Bierz marmurowe!!! Ja cały dół znaczy parter będę mieć w brecci sarde a poddasze już w granicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidziu 24.06.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dardurdka, czy mogła byś podac namiary na firme od tych okien pcv z takimi ozdobami, szukałem w necie ale nic nie moge namierzyc. przy okazji, zlew świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.06.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 To okna ze Świebodzina, http://www.oknabema.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts