Beauty 26.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Iwonko ,zlituj się .Za chwile nie bede w stanie cokolwiek oglądać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.06.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 WOWToż to szok!!okna wyszły super ,bardzo ładne i ten panel...miodzio dOM NABRAL KOLORYTU,I SZPROSY i kolor bardzo mi się podobają .Juz żałuję ,że u mnie nie ma takiego panela W ogóle już chyba nie bee mogla patrzeć na moje tarasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.06.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Kobitko nie grzesz!!!! Masz cudowne, stylowe okna - moje to tylko misterne podróbki- ale jak cieszą I kolor rzeczywiście wygląda inaczej, jak na tych pierwszych zdjęciach, bardziej wiśniowy, czerwony, już sama nie wiem, na pewno nie jak złoty dąb ale to pewnie przez ten klimat drzew, w słońcu jutro zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.06.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Tarasowe mnie wkurzają .Już wczoraj do męża mówiłam ,że najchętniej to bym je już zmieniła.przede wszystkim zrobilabym nie okna tarasowe ,a drzwi ,otwierane na zewnątrz,ale teraz ,to po ptokach.gratuluje ci jeszcze raz!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.06.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dziękuję Skarbeńku Chyba już dzisiaj nie zasnę Po co ja tyle o tym myślałam... To dlatego, że nie mogłam zobaczyć takich okien przed zamówieniem Wtedy byłoby jasne, albo się podobają albo nie! A nie takie zastanawianie się jak to wyjdzie! Koszmar, ale już za mną W piątek mają być tynkarze, więc trzeba podgonić z elektryką A Twoje okna tarasowe są całkowicie w porządku!!! A jakby się otwierały na zewnątrz to byś narzekała, że siedząc na tarasie szkrabiontka Cię potrącają jak wyłażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 26.06.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Pięknie domek wygląda z oknami - prawie jak zamieszkały W piątek tynkarze, czyli już z górki U nas na dzień dzisiejszy wytynkowany garaż, kotłownia i schowek ogrodniczy. Na okna nadal czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.06.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dzięki za pocieszenie Już mi przeszło, bo wiesz ,ja taka trochę narwana jestem Wyśpij się dzisiaj i myśl o kolejnym etapie a o okna sie nie martw ,opiłam je calą butelka wina i idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.06.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Boże ,teraz to dopiero mi się oczy rozbiegały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 26.06.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Sliczne te okna! tylko pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.06.2009 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 dardurdko gratulacje, w końcu doczekaliście się, piękne te okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominium 27.06.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Gratuluję Ci okien! Dom pięęęęknie wygląda !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.06.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Jeszcze raz serdecznie dziękuję!!!! Nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy... Beatko spałam spokojnie, dzięki tej Twojej wypitej butelce wina Dorotko, zaraz pędzę oglądać Twoje tynki, na okna się doczekasz i myć ich tak nie będziesz musiała, bo moje jeszcze nie tynkowane a brudne przez wiercenie bolców na kotwy, co by niespodzianek nie było, że okna zniknęły Choć w sumie i tak drzwi nie zabite Gosiu, Korozja, Dominium - DZIĘKUJĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 27.06.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Dardurdka no widzisz okna wyszły super, porób zdjęcia jak słońce sie pojawi - jestem ciekawa jak będzie kolor wyglądał przy innym oświetleniu. Z gotowym dachem i oknami to juz powoli zaczyna byc dom a nie budowa. Cieszę sie razem z tobą. A ten marmur na ktory sie zdecydowałas to taki sam jak ja mam czy ten bardzo podobny? Bo na zdjęciach to własciwie wyglada tak jak moj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.06.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Dardurdka no widzisz okna wyszły super, porób zdjęcia jak słońce sie pojawi - jestem ciekawa jak będzie kolor wyglądał przy innym oświetleniu. Z gotowym dachem i oknami to juz powoli zaczyna byc dom a nie budowa. Cieszę sie razem z tobą. A ten marmur na ktory sie zdecydowałas to taki sam jak ja mam czy ten bardzo podobny? Bo na zdjęciach to własciwie wyglada tak jak moj Coffee, marmur ten sam, bo on się nazywa breccia sarde a odcień (bo jest 3) nazywa się perlato olimpo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 27.06.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Na taki efekt liczyłem ) Pięknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.06.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 wiedzialam, kiedy wpaść efekt super, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.06.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Na taki efekt liczyłem ) Pięknie ! zadanie wykonane Mnie też się podoba Aniu, wiedziałaś Cieszę się, że się podoba!!! Bolą mnie paluszki... Poodrywałam wszystkie folie z okien wewnątrz. I z kilku okien na poddaszu nadmiar pianki, stąd moje pokaleczone paluszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.06.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Brawo! Pracowita dziewczynka!Iwonko ochłonęłaś już? Będą jeszcze zdjęcia całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.06.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Robiłam zdjęcia, ale jakoś już nie chce mi się wstawiać bo w sumie wygląda tak samo, choć udało mi się cyknąć domek w słoneczku Jutro wstawię, obiecuję i w środku porobię, bo mam tylko te zdjęcia w naklejkach Zdecydowałaś się już na konkretne kolorki w domu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts