googulek 28.06.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 ja jak zwykle ostatnia - czytalam, ogladalam na goraco ale nie mialam czasu pisac a wiec okienka pikne, ale to juz wiesz te panele dodaly ''dostojnosci'' twojej chatce. Naprawde nie masz czego zalowac Iwonko - swietny wybor i jezeli jeszcze raz napiszesz ze to jakas podroba czegos tam to trzy dni pociagami bede sie tlukla ale osobiscie podjade do ciebie i ci ''pacne'' ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.06.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 ja jak zwykle ostatnia - czytalam, ogladalam na goraco ale nie mialam czasu pisac a wiec okienka pikne, ale to juz wiesz te panele dodaly ''dostojnosci'' twojej chatce. Naprawde nie masz czego zalowac Iwonko - swietny wybor i jezeli jeszcze raz napiszesz ze to jakas podroba czegos tam to trzy dni pociagami bede sie tlukla ale osobiscie podjade do ciebie i ci ''pacne'' ! Co ja bym bez Ciebie zrobiła???? Żadna podróba, wyglądają super, a z mi szkoda, że te zdjęcia takie kiepskie i nie oddają całego uroku (chyba sprawię sobie nowy aparat ). Jutro pojadę posprzątać te wszystkie "odpady", chociaż milej będzie się teściowi spało (bo już biedaczek drugą noc koczuje) a mój Dario znowu bliżej Ciebie niż mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 28.06.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 sprzataj, sprzataj to nie bedziesz o glupotach myslala i za chlopem tesknila moj ma dzis taki dzien, ze chetnie bym go na ksiezyc wyslala, alez mnie wnerwia uciekam spac, moze jutro bedzie mial lepszy dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 to może wpływ księżyca albo co? Bo u mnie to samo , myślałam, że dzisiaj normalnie wyjdę z siebie przez mojego chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.06.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 A kto powiedział, że tęsknię??? Ja czasem lubię pobyć bez samca i takie jego wyjazdy wychodzą mi na dobre Zresztą po kilku dniach i i zatęsknić jest dobrze... Kobitki, a może trzeba ich pacnąć tak trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 ja pacłam (nie dosłownie...)i juz jest ok do czasu, jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.06.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Chyba właśnie na tym polega małżeństwo Chociaż sposób Andżeliki też bardzo dobry i odstresowujący - pójść z nim spać Ależ ja mam dzisiaj humor... a miałam się jej zapytać o wrednego stolarza, czy się odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.06.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Gratuluję okien - piękne są!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.06.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dziękuję Moniś, wzorowałam się na Twoich Prawdę mówiąc to już ochłonęłam i przechodzę do następnego etapu Musimy do piątku zakończyć elektrykę, żeby zacząć tynki Tylko jakoś mozolnie mi idzie zaznaczanie kinkietów i gniazdek na parterze nie chcę przedobrzyć i jeszcze te otwarte przestrzenie, wszędzie będzie widać te żyrandole Moniś a u Ciebie widziałam tyle kabelków w jadalni, lampy będą jakoś tak rzędowo szły??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.06.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Daggulka wiesz ja to jak ruska lepiej więcej niż za mało . Nie mam pojęcia czy suft będzie podwieszony i dlatego daliśmy tyle punktów. Zresztą ja nie lubię jak w domu jest ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 30.06.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Spóźnione ale szczere gratulacje okien Są piękne, będę musiała się nimi zainspirować ...ale gdzie mi tam jeszcze do okien Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.06.2009 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Spokojnie Margay, już niedługo będziesz musiała się za nimi rozglądać Moniu, ja też lubię światłość, ale nie chciałabym przedobrzyć Ale muszę przyznać, że wolałabym zlecić projekt wystroju wnętrz wraz z oświetleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 30.06.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 hej spod zamku pozdrawiam..ale nie wpuszczają dziś, bo obchody rocznicy unii lubelskiej upał ciężki, ale pogrzmiewa..papa gratuluję okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 30.06.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 hej, gratulacje smiałego wyboru. okna wyszły świetnie, a preznetuja sie ...sama wiesz - wyśmienicie. kolor takze fajny. ciekawi mnie efekt jak wyjda w polaczeniu z elewacja? zreszta u mnie tez mnie to intryguje pozdrawiam, edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.06.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Edytko efekt jest mi znany, wklejałam już w komentarzach taką elewację, w każdym razie będzie śmietankowa i nie powinno być źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.07.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 muszę przyznać, że wolałabym zlecić projekt wystroju wnętrz wraz z oświetleniem Ja też tylko mnie nie stać więc sama kombinuję i dlatego wolałam zrobić więcej niż za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.07.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 No tak, ale ja znowuż chcę żeby oświetlenie było tylko tłem całego wystroju, a jeśli będzie go zbyt wiele to będzie przyciągać uwagę... Zapomniałam dopisać że kolejne 2 kinkiety będą w wykuszu, a w jadalni 3 żyrandole i dlatego nie chcę przedobrzyć, wszystko zależy od koncepcji na wystrój wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.07.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Czyta , czyta:)))))))) Codz musze przyznać , że czasem ogląda tylko . Faktycznie szkoda tego pokoju na pralnio- garderobę. Jeśli w łazience jest miejsce to praleczkę można jakoś zabudować i zamknąć . Co do lampy to wydaje mi się , że jedna starczy jeśli będą jeszcze kinkieciki czy światło podszafkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.07.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witaj Delfino!!! Ja muszę przyznać się, że sama czasami tylko oglądam, ale do Twojego dziennik sielankowego często zaglądam, trzymam kciuki za kredyt i szybkie wykończenie a co do pralni to właśnie o takiej zabudowie myślałam, widziałam gdzieś takie w wątku łazienkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.07.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Iwonko ,jaka masz pow.kuchni? Tak ,czy owak myślę ,że jedno górne wystarczy .Będą na pewno podświetlane szafki.Ja dałam jeszcze dwa punktowe ,,na oświetlenie blatów(zwisy ) tam,gdzie nie ma szafek wiszących.W łazience mimo wszystko pralki nie dawała bym,może wygospodarujesz jeszcze jakieś inne pom/,a w tym oddzielonym pokoiku faktycznie jakiś relaksujący kacik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts