monia i marek 29.08.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 O mamo, to za darmo Moje okrągłe ma kosztować 2 tys. zł Fakt, drewniane, meranti itp, ale mimo wszystko różnica olbrzymia. Myślę, że nawet nie masz się co zastanawiać, bo to naprawdę niewielka cena! Byle tylko kolor dobrać taki jak reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.08.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 O mamo, to za darmo Moje okrągłe ma kosztować 2 tys. zł Fakt, drewniane, meranti itp, ale mimo wszystko różnica olbrzymia. Myślę, że nawet nie masz się co zastanawiać, bo to naprawdę niewielka cena! Byle tylko kolor dobrać taki jak reszta z kolorem nie będzie problemu bo wszystkie firmy mają te same okleiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.08.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 to zamawiaj, zanim się gość rozmyśli - wysyłka kurierem i będzie ładne okienko na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.08.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 ja myślę jeszcze utargować bo za tak mało znaczące okno strychowe to dla mnie i tak dużo U Ciebie musi być ładne bo jest niżej i centralnie będzie rzucać się w oczy, u mnie prawie go nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.08.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 u mnie musi być przede wszystkim otwierane i bez podziałów, bo to było dla mnie ważne - zgodzili się takie zrobić, ale z uwagi na nieduży wymiar nie dostanę gwarancji, bo normalnie tej wielkości otwieranych nie robią i nawet nie przyjmują takich zamówień a targować zawsze trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 29.08.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Targuj się, może coś utargujesz. My dostaliśmy spory rabat, no ale zamówiliśmy tam wszystkie okna a potem jeszcze parapety.Jedno mi się bardzo spodobało - facet jest słowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.08.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Ja mam łukowe bez gwarancji, bo też jest otwierane, ale jakoś się tym nie przejmuję bo jest na strychu i będzie otwierane na prawdę rzadko Na pozostałe okna jest 5 lat gwarancji... I właśnie o to chodzi, że niewiele firm przyjmuje zamówienia na małe okrągłe okienka, zwłaszcza pcv bo do tego potrzebne specjalne maszyny, no i profil ma ograniczony stopień gięcia a może okienko maluśkie a większego nie chcę, bo firma która robiła mi okna chciała mi zrobić 70-tkę, ale moim zdaniem strasznie głupio by takie wielgachne okno wyglądało tak wysoko Więc się potarguję i pewnie wkrótce zamówię, bo i tak na gięte się dłużej czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 29.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 My dostaliśmy gwarancję na wszystkie okna (łukowe też mamy otwierane). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.08.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 na pewno większe byłoby nieładne na takiej wysokości ja bym tylko miała obawy co do tego, że nieotwierane sprawi kłopot z myciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.08.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Właśnie to jest dziwne, bo serwisant z fabryki, który był nic nie mówił, że któreś okno nie jest na gwarancji, tylko w firmie której zamawialiśmy... ale oni strasznie zakręceni som... i nawet nie wiedzieli że gwarancja jest na 5 lat (mówili że 2 ) i myśleli że to oni muszą przyjeżdżać regulować, a serwisant powiedział, żeby dzwonić i on zawsze przyjedzie za darmo, więc chyba sami nie wiedzą za bardzo Bo niby dlaczego nie miało by być skoro wymiar jest spory, nie wiem jak u Ciebie ale u mnie coś około 160/45 Nie pamiętam dokładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.08.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 na pewno większe byłoby nieładne na takiej wysokości ja bym tylko miała obawy co do tego, że nieotwierane sprawi kłopot z myciem Myciem się nie przejmuję, bo w końcu wysoko i nawet jak nie umyje to nie będzie widać a jak już będzie trzeba to z balkonu dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.08.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 To Ty możesz sobie pozwolić na jakie chcesz Pomimo iż będzie to mój trzeci dom, to nadal nie widzę sensu wydawania ... dziestąt tys. na okna, nawet jeżeli mnie na to stac. Podobnie z dachem, na 100% będzie blachodachówka i nie obchodzi mnie to że nie pasuje do dworu, co sąsiedzi powiedzą itp. bzdury. No to super W takim razie możesz na mnie liczyć, mam już trochę doświadczenia (rozeznania) najtańszych materiałach Chociaż pewnie Ty też masz... Trzeci dom To Ty już, jak to mówią dla siebie budujesz (dla wroga i przyjaciela już stoją ) Dzięki na pewno skorzystam, ba... już korzystam! Twoje dziennikowe inspiracje... bajka! Zobaczymy, czy ten będzie dla mnie. Przy pierwszym byłam za młoda żeby myślec jak to będzie wyglądało, drugi zrobił się za mały i działka jakby za ciasna. Przypadkiem znalazłam moje miejsce na Ziemi i trzeba by tam wybudowac dom. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 31.08.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 będzie, będzie... I bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 01.09.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 o kurka Iwonko, czytam ze kinga w przedszkolu mocno, mocno trzymam kciuki i za mala i za ciebie ale dacie rade kobitki !!! moj aleks zaczyna w czwartek i mysle ze bedzie ciezko ale tez damy rade buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.09.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Był płacz, ale mówi że jutro też idzie Ma baaaaardzo fajną wychowawczynię, w ogóle jestem zachwycona tym przedszkolem i moja Niunia też!!! Żal jest i pewnie będzie jeszcze przez kilka tygodni, ale na pewno warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.09.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Był płacz, ale mówi że jutro też idzie Ma baaaaardzo fajną wychowawczynię, w ogóle jestem zachwycona tym przedszkolem i moja Niunia też!!! Żal jest i pewnie będzie jeszcze przez kilka tygodni, ale na pewno warto zmieniła się kadra, czy to inne przedszkole niż poprzednio? a może Kinga dojrzała do wieku przedszkolnego? ostatnio nie byłaś zadowolona dobrze, że teraz jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.09.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam sie tylko ,bo kompliektna w temacie nie jestem!Ale fajnie ,ze córeczce się przedszkole na razie podoba ! na pewno będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.09.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 zmieniła się kadra, czy to inne przedszkole niż poprzednio? a może Kinga dojrzała do wieku przedszkolnego? ostatnio nie byłaś zadowolona dobrze, że teraz jest lepiej Moniu, to inne przedszkole... w poprzednim niestety nic się nie zmieniło A Kinga też już dojrzała do przedszkola, choć muszę przyznać, że gdyby dzień w przedszkolu wyglądał jak w poprzednim raczej nic by nie pomogło... Jestem dobrej myśli, wychowawczyni wspaniała, zaangażowana, wygląda na to że ta praca sprawia jej wielką przyjemność Jestem zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.09.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam sie tylko ,bo kompliektna w temacie nie jestem!Ale fajnie ,ze córeczce się przedszkole na razie podoba ! na pewno będzie dobrze! Beatko, a Twoje dzieciaczki nie chodziły do przedszkola??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 01.09.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 no i mamusia kingi tez chyba dojrzala do tej decyzji bo to jest sluszna decyzja iwonko, byla wylacznie z toba prze ponad trzy latka, teraz czas aby poznala rowiesnikow i zaczela ''socializacje''. To bardzo wazne ale z wlasnego doswiadczenie wiemy jak czasami jest trudne pogodzic sie z faktem ze nasze pociechy rosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts