aneta.s 06.04.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ja tak sobie podglądam i podglądam a tu nic ! Wielkanoc za pasem a tu Boże Narodzenie ! Nie wierzę, że nic się nie rusza - mamy taka piękną wiosnę ... Fotki poproszę ... bardzo grzecznie Aga miło, że ktoś zagląda mamy gotowe instalacje c.o., gaz, prąd, wod-kan, tynki, wylewki i zrobiony taras ziemny :)projektujemy łazienki i podjazd. No i czekamy aż wszystko wyschnie aby zabudować skosy w poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.04.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ooooo ! Jesteś ! Wklejaj no jakieś fotki bo za chwilę się wyda, że dom gotowy do przeprowadzki. Ty lubisz takie "skoki w czasie"!Ja dopiero zaczynam. Jutro robią mi wjazd na działkę. Podciągnęłam wodę i czekam na prąd...zdążę się chyba zestarzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta.s 06.04.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Trzymam kciuki by sprawnie poszło wkleiłam kilka zdjęć jutro postaram się o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.04.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Cosik mi się wydaję, że masz ładny kolor okien. Zdradź szczegóły, może pójdę na łatwiznę i podkradnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta.s 07.04.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 kolor to orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.04.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Najpiękniejsze, świąteczne, wielkanocne życzenia składamy od serca, życząc ich spełnienia. Smacznego jajka! http://images36.fotosik.pl/98/eb2368096cfd9624.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.09.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 No proszę ! Żyjesz ! Ale co ja ci będę dokuczać jak sama "przepadłam".Za to też mogę powiedzieć "No i jest ...nasz dom" ...Nie mam czasu na zabawę w fotki (będzie na to jesień) ale cos tam już można zobaczyć :http://picasaweb.google.pl/Jezyk28/DomekJezykow?authkey=Gv1sRgCPmC442xnvuy0gE&feat=directlink ...moja "wsiowa chatka". Pozdrowionka - długa droga zanim cię dogonię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.09.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Aaaaaa - okna zmówiłam ...orzechowe hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta.s 22.09.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Aga chyba tylko Ty mnie podglądasz postaram się znaleść czas na fotki. Ale Wasz domek piękny napatrzeć się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CykuCyku 22.09.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Super !!!! Nie przepadam za niebieskim ale ten odcień kafli w łazience jest cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.09.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Nasz domek jest hmmm ... po prostu trochę inny.Za to wielki szacun za odcień niebieskiego, którego szczerze nie lubię - ale tobie wyszedł baaardzo ciekawie.Kolorki masz "smakowite". Też lubię zielenie i wszelkie kolory ziemi. Lada chwila będziecie mieszkać a my - "osiadamy" (czyt. domek osiada).Do wiosny tak sobie będzie osiadał. Kręcimy śrubki pod słupami i słuchamy ja drewno trzeszczy i pstryka ... Też fascynujące zajęcie hi hi. Aha ... nie tylko ja cię podglądam - witaj Cyku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta.s 23.09.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 cykucyku witamy serdecznie! Aga dom macie śliczny i pewnie bardzo miło przysłuchiwać się jego osiadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.10.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Super balustradki - jeśli kute - nawet nie pytam ile kosztowały.Bruk też efektowny. I baaardzo cierpliwy człowiek to "spłodził".Jeżu - taka układanka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.10.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Anetko, wydawało mi się, że pisałam coś już u Ciebie, a ja tylko podglądałam Domek zachwycił mnie już jakiś czas temu... Piękna bryła, bajeczne okna i cudna balustrada!!! A teraz zobaczyłam jeszcze piękną klasyczną kuchnię Ja dojdą sprzęty to będzie wyglądać rewelacyjnie Napisz proszę gdzie zamawiałaś balustrady i ile Cię kosztowały??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta.s 27.10.2009 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dardurdko witaj miło mi, że jesteś Balustrady były robione przez lokalnego kowala koszt to około 600zł za metr bieżący. Teraz myśli nad bramą i furtką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta.s 27.10.2009 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 co do tych sprzętów to właśnie mam dylemat jakie wybrać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.10.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Na pewno wybierzesz coś fajnego! Zresztą wydaje mi się, że nie musisz trzymać sie jakiegoś określonego stylu bo do klasycznych mebelków każdy sprzęt pasuje, no chyba że jakiś fikuśny Ale czy będzie nowoczesny czy bardziej retro będzie o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.11.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 witam ,przepiękne te balustrady balkonowe , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 07.11.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Witam serdecznie. Albo źle szukałem albo nie ma to jest projekt indywidualny czy gotowy+adaptacja aha i ile to ma metrów bo dom przepiekany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irsu 07.11.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Witaj,piekny domek i swietnie dobrane kolory,bardzo podaja mi sie balustrady,my wlasnie stoimy przed wyborem z czego maja byc wykonane balustrady w naszym domku,mamy trzy balkony,Wasze sa swietne a ja nie moge sie zdecydowac:kute czy drewniane Piekne macie rowniez kafelki w łazienkach,najbardziej podobaja mi sie w lazience w kolorze chyba ciemny braz z kremowym,mozesz napisac jakiej firmy sa?? Powodzenia zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts