aneta.s 04.01.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Agnie-cho stolik w kuchni ma wym. 110x70 ale jest rozsuwany jeszcze, natomiast odległość między piecem a zlewem wcale mi nie przeszkadza projektując tą kuchnie drugi raz nic bym nie zmieniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta.s 19.01.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 To już minął miesiąc odkąd mieszkamy w domu... ale ten czas szybko płynie No i pozbyłam się w końcu wszystkich kartonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 23.01.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Ładnie u Ciebie, a łazienki takie, jak lubię...piękne , pozwoliłam sobie wrzucić do zakładek płytki małych łazienek...mam nadzieję, że mogłam ,no i mam pytanko, czy łazienki ktoś Ci projektował,czy własna inwencja...proszę ,pokaż jeszcze zdjątka z szafeczkami,tak miło się na nie patrzy...pozdrawiam i życzę samych miłych chwil w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.01.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Anetuś ! Dołączysz ? " Nasza DarioAS jest w FINALE !!! Druga tura głosowania na najpiękniejszy, forumowy ( i nie tylko )różany blog wystartowała. Głosujemy od nowa a stać nas przecież na 1,22 + Vat nie ? Tu podziwiamy : http://aniads-rosegarden.blogspot.com/ A tak głosujemy : SMSy o tresci F00041 na numer 7144 (koszt 1,22 z VAT). A tu mądrości typu - jeden telefon ...jeden głos ... ( a szkoda ) Regulamin tutaj: http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html Przejęłam pałeczkę bo An-budowa właśnie usiłuje nie zamarznąć na nartach czy kuligu ... ważne, żeby przeżyła te mrozy Nie zostawiła mi miotły ... jędza Za każdy głosik - dzięęęęęki ... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 25.01.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 a ja mam jeszcze jedno pytanie czy mogłabyś coś powiedzieć na temat kabin prysznicowych, jak się użytkuje je odnośnie utrzymania czystości, czy trzeba bardzo polerować, aby były takie ładne cały czas, no i jeszcze jaka to firma i model...sorki, że tyle pytań ,ale ciągle wracam do Twojego domku, aby oko nacieszyć pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 04.05.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 O! ale ciekawy ten kominek! Nie widziałam jeszcze takiego.Widzę, że okno w kuchni masz nad zlewem - tak mam i u siebie w projekcie.(A jakie duże masz to okno? )Czytam, że nie zmieniłabyś niczego w kuchni, czyli jesteś z tego zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta.s 31.05.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ale mnie dawno nie było... ale tyle się dzieje Vigo okno w kuchni ma 140cm i mi zlew pod oknem jak najbardziej odpowiada nie zmieniłabym tego Tamaro kabina w niebieskiej łazience to idroform libeccio, w brązowej - koło geo, w beżowej cersanit ale nie pamiętam modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 02.06.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 (edytowane) Witaj Anetko! Dzięki za odpowiedź. Wybacz, że podrążę temat okna w kuchni, ale jest to dla mnie teraz sprawa nr 1. Te 140 to domyślam się, że jest to szerokość okna? A jaka jest jego wysokość? I na jakiej wysokości jest to okno, bo nie chciałabym swojego umieścić ani za nisko ani za wysoko. Tak w sumie to nie wiem, po co architekt rypnął mi na jednej ścianie w kuchni 2 okna po 150 cm? Przez to mam wielką kuchnię, ale mało ustawną. W Twojej widzę, że jedno okno w zupełności wystarcza, aby oświetlić to pomieszczenie. Zerknęłam sobie jeszcze raz do Twojego Dziennika i widzę, że już jesteś zadomowiona. Kuchnia pięknie Ci wyszła! Acha - a gdzie masz lodówkę? Bo jakoś jej nie zauważyłam? Zapomniałam zapytać - jaką dużą masz kuchnię? Serdecznie pozdrawiam! Edytowane 2 Czerwca 2010 przez Viga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta.s 02.06.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Lodówka jest zabudowana pierwsza z lewej. Okno ma wysokość 150cm, wysokość od podłogi 90cm. wymiary kuchni to 4.00X3.50m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 04.06.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Dziękuję Aneto za odpowiedzi! Bardzo mi pomogłaś. W takim razie okno w kuchni zrobimy chyba na 95 cm od podłogi,bo chcę mieć trochę murka pod nim.Ups! lodówki nie zauważyłam, bo nie przypuszczałam, że można ją stawiać obok piekarnika. Czy takie rozwiązanie sprawdza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta.s 04.06.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ja miałam już tak w poprzedniej kuchni i się sprawdziło więc i teraz nie miałam obaw powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 18.06.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 W takim razie dobrze wiedzieć. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts