Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Auto z klas?

Slawek 1719499182

Recommended Posts

Nefer, napisz gdzie tym jeździsz. :D Bo chyba nie po naszych drogach. :D

• Odpowiedzi 516
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 5 weeks później...

a co - łomegom nikt tu nie jeździ ???? :D :D :D

to jest dopiero klasa !!! no i praktyczne toto :D :D

Dobra stara bida :p :p

http://foto.onet.pl/upload/23/29/_394108_n.jpg

Jak dlugo będzie można od niemieckich dziadków wyciągać te bryki z malym przebiegiem i w dobrym stanie - tak dlugo będziemy tym jeździli, mamy już czwartą taką bidę z rzędu.Jeśli już o bezpieczeństwie mowa to nie tylko Volvo do tej kategorii należy.Tym co widać na zdjęciu powyżej "wyrżnęliśmy" na autostradzie w praktycznie stojący samochód.Pełne uderzenie przy szybkości 120 km/h w tył samochodu i nawet zadrapania nikt nie miał :D :D Aktualnie mamy sedana w wersji Sportive, ale ta kombica po okresie "rekonwalescencji" i czternastu dniach pracy w " stodole" od rana do nocy mojego chłopa - znowu się kula :D . Auta nie do zdarcia :D

Pozdrawiam

Jutro jadę po nowy wóz.

nie jest to wyśniony aston, ale... sami wiecie jak to jest "na ostatniej prostej"

Budowa dobiega końca: moja wysł€żona astra I 1.8 ma nowego "sczęśliwego" właściciela. Mam do kupienia: Toyotę Anensis 2.0D sedan z 2001r.

czy macie doświadzcenie w użytkowaniu tych aut? diesel?

i chcielibyście się z nimi podzielić?

Auto praktycznie nie do zdarcia. Ja jestem teraz właśnie na etapie poszukiwań takiego diesla tylko w nowej budzie. Nieźle się cenią. Nawet rocznik 2003 jest stosunkowo drogi. Aha. Uważaj na to co lejesz do baku. Te silniki są bardzo wrażliwe na jakość paliwa. Jeżeli nie będziesz lał berbeluchy to posłuży Ci bardzo długo. :wink:

• 3 weeks później...

Witam moim najlepszym autkiem był stary mesiio W107 z 78roku 5litrów -prawdziwa klasa a póżniej miałem 911 z 84roku największą sensacje wzbudzała jak pakowałem się z całą rodzinką, z wózkiem mojego wtedy malutkiego synka oraz zakupami pod marketem hihiii. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/523f5b19923b98ef.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/774775823f639e73.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bf594a2862283905.html

• 6 months później...
  • 2 weeks później...

Jesli chodzi o autka z klasą to mnie zaczarowały stare mercedesy....

kilka lat temu za pierwsze zarobione pieniązki (rok odkładania do skarpetki) zakupiłem MB 280ce 82' piękna brązowa coupe-tka prawie 180 kucyków i tylny napęd... fascynacja trwa do dziś... następna gwiazda w mojej stajni to MB 560 sec 88' 300 kucy :o to juz było coś...tylko to spalanie...jako 22-latek zbierałem na weekendowe wypady,które sprawiały mi obromną przyjemnośc jak szedłem w piątkowy wieczór do garazu by wyprowadzić tego dostojnego potwora to kolana się ugiały, a rodzice w domu modlili się w myslach..

Obecnie jestem odpowiedzialnym ojcem i mężem i snie teraz o MB 107 SLC !!

• 2 months później...
Mam GPSa. W Warszawie korzystam rzadko, ale poruszanie się samochodem po Budapeszcie i okolicach samochodem to była bajka. Jeździłem pewnie po nieznanym mieście jak miejscowy taksówkarz. Chyba ważniejszy jest zestaw dobrych map niż samo urządzenie.

Mam od miesiaca GARMIN nuvi -rewelacja wreszcie w Lodzi dojezdzam tam gdzie chce cena ok1500pln rewelacyjna mapa polski

Mam to samo :D Faktycznie rewelacja.