tomek1950 07.04.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Miku, a astra I z silnikiem 1,7D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 07.04.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Myślałem, ale raczej pod uwagę tipo z 1995-1996 z salonu od właściela i za takie dobrze utrzymane auto 12'000 to już bardzo dobra cena, a można trafić taniej. Jednak ja wybredny jestem: nieplący, podejrzliwy w stosunku do poprzednich właścicieli..itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaTad 07.04.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Miku, a ja ci powiem ze fiaty sa fajne, moi rodzice maja tempre z 95roku, 2-litrowa, ale przerobiona na gaz, 113KM, no i trzyma sie swietnie, nie psuje, w razie czego czesci tanie, a tipo to przeciez ta sama rodzina, podobno lepsze niz uno a cena ta sama, uwazaj tylko na przekrecone liczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 07.04.2004 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Dziękuję za Wasze uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.04.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 ja użytkuję fiata i jest ok mam też forda oczywiście komfort jazdy fiata zostawia wiele do życzenia psuje się naprawdę rzadko teraz muszę np wymienić szybę, którą mi zbił kamyk spod opon ciężarówy włożyliśmy przez te trzy - cztery lata naprawdę mało kasy a jeździmy dużo oczywiście decyzja jest Mika a w ogóle Mik czemu chcesz zamienić fokusa na fiata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaTad 07.04.2004 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 A co do Forda focusa to te fantastyczne wyniki w testach na bezawaryjnosc to niezle przeklamianie, nam w pierwszym roku uzytkowania nawalilo 3x lozysko w przednim kole i turbo-doladowanie, myslicie ze pozostal jakis wpis w ksiazce technicznej, czy gwarancyjnej? NIC!!! ani sladu po usterkach! Podobno taka maja procedure A ja mysle ze to zwykle oklamywanie potencjalnych klientow. Nie wspomne juz nawet, ze przy skasowaniu go na drzewie, nie otworzyly sie poduszki, napinacze tez nie zadzialaly, facet z forda powiedzial, ze mialy prawdopodobno awarie (ale w takiej chwili???) W kazdym razie juz nie lubimy fordow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 07.04.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Magi: decyzja o sprzedaży auta i kupno znacznie tańszego do budowy to przede wszystkim chęć odblokowania pewnej ilości gotówki, a dwa to szkoda focusa garażowanego i pieszczonego na budowę. AgaTad: jeśli będę kupował kolejny samochód (po zakończeniu budowy) to będzie to TOYOTA, prędzej się znudzi, jak zepsuje. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.04.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 A propo`s toyoty i tego, że się nie psuje to ostatnio widziałam jak panowie pchali toyotę nie wiem jaką ale toyota bo od razu przypomniała mi się reklama tv i była dyskusja na ten temat w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 07.04.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Kupno lepszego auta po zakończeniu budowy jest to temat dla mnie tak odległy i tak w chwili obecnej mało istotny, że na razie odpuszczam walkę o wyższość TOYOTY nad innymi markami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 07.04.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 dobra jest ta reklama, chociaż mi się bardziej podobała reklama 206 jak taki chłopaczek w Indiach czy gdzieś przerobił stare autko na 206 , fajna muzyczka tam była .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.04.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 mam znajomych, którzy mają yarisa i chwalą i nawet zmieniją na corollę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 07.04.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 http://www.autogaleria.pl/tapety/img/toyota/toyota_land_cruiser_2002_03_s.jpga coś większego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.04.2004 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 ...to szkoda focusa garażowanego i pieszczonego na budowę. A mój Focus-ik sprawuje się bardzo dzielnie, przewoził już i rusztowanie(zarysowany tylny zderzak przy wkładaniu), woził mnie do lasu (pęknięty plastik pod tylnym zderzakiem), przywiózł z Krakowa zbrojenie do elewacji...bez szkód Mam go już pięć latek, przejechałem 125tkm, i grzecznie jeździ. Ostatnio myślałem, że zepsuł mi się zamek...ale gościu w serwisie powiedział, żebym wziął drugi kluczyk i spróbował... okazało się, że klucz się wytarł... (wcale się nie dziwię, tyle razy był wkładany i wyciągany... ) kazałem w końcu podłączyć centralny zamek do alarmu (było wyłączone przy odbiorze z salonu 5 lat temu...przez to się kluczyk wytarł... ). Generalnie, mik99, nie zamienię go długo na żadnego innego....no chyba, że wiesz co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 08.04.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Jasne Krystian, Pozdrowienia dla Ciebie i dalszej beserwisowej jazdy autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaTad 08.04.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Krystian, my zrobilismy naszym focusem ponad 100tys w jeden rok, (taka praca), moze to zle wplywa na jego jakosc A tak swoja droga to budujesz calkiem blisko nas swoja polowke na jedna z pierwszych randek zaciagnelam wlasnie do Ogrodzienca, i do dzis mi wypomina ile potrafie zjesc (w tej knajpce na rogu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.04.2004 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 AgaTad - z samochodem jak z facetem, trzeba trafić na dobry egzemplarz i już... Buduję, buduję i jeszcze długo będę budował po tym jak TY będziesz już mieszkać... Ale z założenia budowę rozłożyłem na 10 sezonów... żeby mnie nie rozłożyła... Życzę sukcesów w urzędach, szybkiego odrolnienia i jak najmniej stresowej budowy... Jeżeli ten Urząd o którym piszesz to UMiG Ogrodzieniec, to napisz na priwa, może będę mógł pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 09.04.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 z samochodem jak z facetem, trzeba trafić na dobry egzemplarz i już... święta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek P. 09.04.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Witam Wszystkich i pozwolam sobie na zapisek w tym klubie. Zaczynałem od "malucha" rodziców,potem był LeMans - moje pierwsze autko, które zamieniłem na mieszkanie, objezdziłem jeszcze parę marek wśród których obecna Toyota Corolla ma bardzo dobre notowania w codziennym użytkowaniu. Jednaj z sentymentem wspominam Forda Sierrę z 2 litrowym silnikiem DOHC. To było wspaniałe autko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaTad 09.04.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Krystian, wyslalam wiadomosci na priva (doszly???) w kazdym razie zostalismy uziemieni ale wpraszamy sie nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.04.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 I owszem...doszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts