Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Auto z klas?

Slawek 1719499182

Recommended Posts

• Odpowiedzi 516
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ahahahhaha :) ja mialam do czynienia tylko z takim urzadzonkiem gdzie hołowczyc sie produkował i tez lekko byl denerwujacy, tym bardziej ze nie wiedzielismy jak go przyciszyc....

Garmin - - > http://www.swiatgps.pl/produkty/Nuvi_200/p1019.xml?cat_id=1000

czy - - > http://www.swiatgps.pl/produkty/nuvi200gp/p1137.xml?cat_id=1000

ja to bardziej sie zastanawiałam nad Mio...

Ja znam sie tylko na kobietach ,motocyklach i broni ! GPSA wybral mi syn i taki kupilem,powpisywal mi adresy i dzieki temu punktualnie wracam do bazy :D P.S.umiem jeszcze pic J.W. i pale czerwone MARLBORO :wink:

Hołowczyc gada w GPSie mojego zięcia, Ja mam jakąś "kobiałkę". Jak skręcę nie tam gdzie ona chce, to informuje, że: "przeliczam". Bez trudu jestem w stanie tę "kobiałkę" wyciszyc. :D

Palę czerwone LM-y. Jak bedę miał trochę więcej czasu wrócę do fajki. Wolę single malt od J.W. Mam jeden ulubiony. :D

• 7 months później...
Jesli chodzi o moje upodobania to chcialbym miec w garazu:

-Audi 80 B4 2.8 V6 Quattro(w Sedanie), na gwintowanym zawieszeniu, felgi 17' lub 18' i koncowy wydech ULTER'a,

Miałem takie coś tylko na oryginalnych felach. Auto super, bardzo wygodne, napęd na 4 łapy.

Spalanie znośne, ale dostępność i ceny części załamuje. Poza tym już wiekowe.

Trochę ciężkie jak na swoje 174KM.

Co do Nissana Z350 to niestety jest to dosyć tandetne auto.

W "Tokio Drift" prezentuje się nieziemsko, w realu jest totalnie plastikowe, paliwożerne i niezbyt sportowe.

jak auto to tylko kooooombi. kazde inne to nie najlepszy wybor. teraz mamy astre f, za niebawem pewnie na nowsze sie przesiadziemy i tez bedzie to astra kombi tyle ze g.

marzenie do zrealizowania za "jakis czas" to jaguar XJ6, rocznik 95-97 z silnikiem minimum 3,2 litra, wersja najlepiej sport - powstrzymuja mnie jedynie koszty serwisu gdyz 3,2 jest powiedzmy jeszcze w miare ekonomiczny :wink: . kolor ciemna zielen, sebrzysto niebieki, bezowy lub czarny :D

A jeżdżę poczciwą E34 z '88

Ech 20 lat a nadal ładnie jeździ.

Gdybym mógł znaleźć ładny egzemplarz lub były by takie nowe to kupiłbym jeszcze raz tylko z mocniejszym motorem. Niestety robiąc 40 tyś rocznie odbija się to na autku negatywnie i moja już zjeżdżona jest nieco.

A apropos jak ktoś tu napisał niestety nadal pokutuje wizerunek bezkarków w takich jak mój samochodach... szkoda

• 7 months później...