Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Auto z klas?

Slawek 1719499182

Recommended Posts

• Odpowiedzi 516
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nowa Astra (znaczy się III) wygląda na przebajerowaną, co oczywiscie bedzie miało swoje odbicie w cenie. :cry: Widac już po obrazkach, że zerwali z konserwatywną linią i zaszaleli. Nowy Golf wyglada przy niej jak ubogi krewny. Zresztą ja wyznaję zasadę, że żeby nie zbankrutować lepiej być generację do tyłu :wink:. Dlatego, jak wcodzi III, ja chcę zmienić na II-kę.

Jeżli chodzi o nowe Vectry to ja z kolei widze same sedany.. :-? :wink:

Ja mam już dosyć tych aut z kasą :wink:. Miało być z klasą, która przecie wcale nie musi być wprost proporcjonalna do kasy :). Powiem więcej, jakbym coś takiego zobaczył na polskiej drodze, na polskich numerach to wcale by mi się z klasą nie skojarzyło, a właśnie tylko z nadmiarem kasy (pomijam skąd zdobytej) i pretensjonalnością :p.

Takie autko z kasą :wink: to tak jak mieć w domu oryginalny obraz np. van Gogha.

Jak to co? ford z rozwalona skrzynią, 5-cio letnia skoda, opel astra I, marzenia i nadzieja której nigdy nie należy tracić. :)

Zdrowie jest ważniejsze. Zwłaszcza naszych dzieci i w moim przypadku - wnuków. Miku, usmiechnij się :)

tomek1950

Zdrowie jest ważniejsze. Zwłaszcza naszych dzieci i w moim przypadku - wnuków.

Uderzyłeś w sedno sprawy. W drodze na konsulatację do C.Z.D niemal przed bramą natąpiła ta awaria, chwilę póżniej (40min) wiedziałem, że mój synek (wcześniak) ma w końcu (kilka wizyt i wiele badań) zdrowe oczy. Wielka radość. Nigdy wcześniej: życzenia zdrowia nie były dla mnie tak ważne....

Po narodzinach dziecka na wiele rzeczy patrzę inaczej....samochód stał się dla mnie normalną rzeczą (tv, odkurzacz) no może trochę więcej :wink:

Nigdy już nie będzie, jak wcześniej. Męszczyzna mocno dorasta, gdy na świat jego dziecko przychodzi.

Miku, bardzo miłe to co napisałeś. W sierpniu będę po raz trzeci dziadkiem. Jedno, a właściwie jedna, to FORUMOWA wnuczka.

Ale dopiero jak zostałem dziadkiem to dojrzałem.

Nawet córka powiedziała, że jestem lepszym dziadkiem niz ojcem.

Trochę smutne, ale prawdziwe.

Cieszę się, że Twoje zdrowe.

PS dostałem dziś nastepnego Powers'a - irish wiskey. Chyba otworzę sklep! :D

W zasadzie nic, trochę doradzam jak handlować w naszym kraju, ale doradzam zupełnie po przyjacielsku.