chemik 14.10.2003 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Witam !Czy ktoś z forumowiczów może powiedzieć coś na temat nakładania tynku mozaikowego? Czy wykonuje się go podobnie jak tynk akrylowy czy inaczej? Na opakowaniu tynku który kupiłem nia żadnej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość dżon 14.10.2003 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Nakłada się go pacą metalową i wygładza. Nie trzeba zacierać tak jak tynków akrylowych np. pzdr. Generalnie jeżeli nigdy tego nie robiłeś, ale masz trochę"drygu", to powinno Ci to wyjść np; na cokole budynku (mała szerokość pasma tynku). Przy większych powierzchniach nie ryzykuj (ściana w korytarzu itp.) Jest to moje zdeanie jako wykonawcy. pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.10.2003 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Dziękuję bardzo za informację. Mam trochę doświadczenia z tynkiem akrylowym więc myślę, że z mozaikowym sobie poradzę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hugo 15.10.2003 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Pamiętaj o podkładzie w kolorze tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts