martamm1599 24.10.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Witam Chciałabym wiedzieć, jakie są potrzebne dokumenty i gdzie mam się zgłosić w sprawie przebudowy budynku gospodarczego na mieszkalny. I co trzeba zrobić by dostać pozwolenie na komin. (jakie to są koszta mniej więcej) Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyku10897 22.05.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 (edytowane) Witam nam podobny problem więc się podłącze .Mam budynek gospodarczy tylko po przebudowie ,budynek tem bardziej zgadza się z projektem jak wcześniej,wysokość do kalenicy i spadki dachu są takie jak na planie tylko teraz w szczytach są okna ,a zamiast sporej facjaty jest teraz trzeci szczyt z dwoma oknami balkonowymi.projekt ten jest z lat 80jest mało dokładny a pewnych wymiarów nie da się określić ,jest woda podłączona zgodnie z planem, przyłącze prądowe ale tylko na planie.Nic nie załatwiałem żadnych pozwoleń więc teraz się zastanawiam zostawić tak jak jest czy coś zgłaszać czekam na odp pozdarwiam Edytowane 22 Maja 2010 przez bzyku10897 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts