Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NUDA !!!

zezo

Recommended Posts

Muszę powiedzieć co się ze mną dzieje ostatnio.

Forum czytałem przez wiele lat, wiadomo kopalnia wiedzy w każdym zakresie, wiele się nauczyłem, wiele wątków przeczytałem, kilka polemik też stoczyłem,

dom ukończony, oddany, na obecną chwilę nie mam potrzeby czytania tego forum, no może potrzeba by się znalazła ale jakoś już nie ten zapał, jakoś człowiek się wygodny robi i właśnie teraz widzę jak mi zaczyna brakować tego wszystkiego co wciągało mnie bez reszty w bezkresne wątki forum.

Mówiąc wprost

Nudzi mi się strasznie

Wchodzę na forum ale nie za bardzo znajduję to co by mnie zainteresowało,

ale wchodzę kilka razy dziennie, myślę że się uzależniłem przez te kilka lat czytania wiedzy budowlanej, może trzeba sprzedać dom i jeszcze raz zabierać się za jakąś inwestycję ? :wink: :wink:

Choć muszę przyznać że jak pomyślę ze jeszcze raz miał bym się zabierać za budowę to aż mnie ciarki przechodzą.

Jakie więc jest wasze zdanie na nadmiar wolnego czasu ??

[/b]

ha ha ha ha

widzę że większość forumowiczów z miłą chęcią by mnie zatrudniła

muszę powiedzieć że ja też bym zatrudnił takiego nudzącego się gościa do pewnych prac :wink:

roboty mam jeszcze sporo, sporo do może nawet za mało powiedziane

bardzo dużo mam prac, tylko nijak mi się nie chce zabrać za robotę,

tak mi się jakoś nic nie chce, nie chce mi się nawet myśleć co i jak zrobić,

a co mam do wykonania ?

Tarasy, tynk cienkowarstwowy, okiennice, barierki na tarasach, ogrodzenie, zagospodarowanie działki, piwnica ziemna, garaż i kilka mniejszych inwestycji

ło matko

ile tego jeszcze jest do wykonania aż mi skóra cierpnie, :wink:

a mnie się nudzi, może i by mi się nie nudziło ale jest to jedno małe ale

KASA KASA i jeszcze raz KASA

jakoś nijak mi to oszczędzanie nie wychodzi, tak więc chyba jeszcze troszkę się ponudzę :wink:

Powodzonka życzę w dążeniu do celu