zezo 24.10.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Muszę powiedzieć co się ze mną dzieje ostatnio. Forum czytałem przez wiele lat, wiadomo kopalnia wiedzy w każdym zakresie, wiele się nauczyłem, wiele wątków przeczytałem, kilka polemik też stoczyłem, dom ukończony, oddany, na obecną chwilę nie mam potrzeby czytania tego forum, no może potrzeba by się znalazła ale jakoś już nie ten zapał, jakoś człowiek się wygodny robi i właśnie teraz widzę jak mi zaczyna brakować tego wszystkiego co wciągało mnie bez reszty w bezkresne wątki forum. Mówiąc wprost Nudzi mi się strasznie Wchodzę na forum ale nie za bardzo znajduję to co by mnie zainteresowało, ale wchodzę kilka razy dziennie, myślę że się uzależniłem przez te kilka lat czytania wiedzy budowlanej, może trzeba sprzedać dom i jeszcze raz zabierać się za jakąś inwestycję ? Choć muszę przyznać że jak pomyślę ze jeszcze raz miał bym się zabierać za budowę to aż mnie ciarki przechodzą. Jakie więc jest wasze zdanie na nadmiar wolnego czasu ?? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 24.10.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Zezo, ja mam to samo! Mieszkam w domu już 5 lat, a na forum regularnie zaglądam. Czyżby to była jakaś nowa jednostka chorobowa? np. "muratoroforumina"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 24.10.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Jakie więc jest wasze zdanie na nadmiar wolnego czasu ?? [/b] a co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.10.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Jakie więc jest wasze zdanie na nadmiar wolnego czasu ?? [/b] a co to jest? Właśnie!!! A jakby co, to u mnie jest ogródek do urządzenia, ogrodzenie do skończenia... mogę długo wyliczać. Jak daleko masz do NIepołomic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.10.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 zezo opublikuj parę zdjęć z inwestycjibędzie co komentować, krytykowaćciśnionko skoczy, adrenalinka wybuli gałyi polemiki na długie zimowe wieczory aż nadto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 24.10.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Nudzisz się? Mam kilka łopat,kilof i grabki.Do wyboru ,do koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 27.10.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 ha ha ha ha widzę że większość forumowiczów z miłą chęcią by mnie zatrudniła muszę powiedzieć że ja też bym zatrudnił takiego nudzącego się gościa do pewnych prac roboty mam jeszcze sporo, sporo do może nawet za mało powiedziane bardzo dużo mam prac, tylko nijak mi się nie chce zabrać za robotę, tak mi się jakoś nic nie chce, nie chce mi się nawet myśleć co i jak zrobić, a co mam do wykonania ? Tarasy, tynk cienkowarstwowy, okiennice, barierki na tarasach, ogrodzenie, zagospodarowanie działki, piwnica ziemna, garaż i kilka mniejszych inwestycji ło matko ile tego jeszcze jest do wykonania aż mi skóra cierpnie, a mnie się nudzi, może i by mi się nie nudziło ale jest to jedno małe ale KASA KASA i jeszcze raz KASA jakoś nijak mi to oszczędzanie nie wychodzi, tak więc chyba jeszcze troszkę się ponudzę Powodzonka życzę w dążeniu do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 28.10.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Mi sie w pracy nudzi, dlatego się na forum udzielam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 28.10.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 i polemiki na długie zimowe wieczory aż nadto Przeczytałam "plemniki na długie zimowe wieczory" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 28.10.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 28.10.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 no to bedom potomkinie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.10.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 zawsze jak było o seksie to stukpuk sie pojawiał ... a teraz to sie na innych rozprzestrzeniło widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 29.10.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Iiii tam, żeby zaraz rozprzestrzeniło... tak mi się tylko wzrok omsknął... Ale w końcu jest przysłowie "Nowy domek, nowy potomek", nie? To dla tych, co narzekają na nudę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.10.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 osobiście nie przychylam się ... u mnie na nowy domek jest nowy kotek natomiast jeśli chodzi o Was- młode dziewczyny to jak najbardziej potomek zamiast kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 29.10.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Stawiam na kotka i potomka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.10.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 i to jest dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 03.11.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Fajne rady a kotka już mam a potomek fiu fiu fiu raczej wnuki to tak, swoje latka jednak już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 05.11.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 No dobra dwa koty mam, a z potomkiem musze poczekac Badania na toksoplazmoze zrobilam. Baaaardzo powyzej normy Badania mam powtorzyc za trzy tygodnie i jak bedzie tak zle to leczenie Wiec mozemy sie starac dopiero za jakies dwa miesiace pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.11.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 osobiście nie przychylam się ... u mnie na nowy domek jest nowy kotek natomiast jeśli chodzi o Was- młode dziewczyny to jak najbardziej potomek zamiast kotka o staruszka się odezwała my chcemy psa nowych potomków no i kota chyba też, bo myszy polne łazikują nam po działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olga_j 05.11.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts