daggulka 05.11.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 osobiście nie przychylam się ... u mnie na nowy domek jest nowy kotek natomiast jeśli chodzi o Was- młode dziewczyny to jak najbardziej potomek zamiast kotka o staruszka się odezwała nooo, kochana...produkcja zamknięta ... za to jak się córcia postara jak mamusia ( a mam nadzieję, że mądrzejsza będzie i się nie postara ) to za 4 lata mogę zostać babcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.11.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 osobiście nie przychylam się ... u mnie na nowy domek jest nowy kotek natomiast jeśli chodzi o Was- młode dziewczyny to jak najbardziej potomek zamiast kotka o staruszka się odezwała nooo, kochana...produkcja zamknięta ... za to jak się córcia postara jak mamusia ( a mam nadzieję, że mądrzejsza będzie i się nie postara ) to za 4 lata mogę zostać babcią czyli mam się sugerować i też produkcję zamknąć ??? e tam, ja dopiero życie zaczynam szkoda tylko, że metryka tak postarza chociaż lustro zawsze pocieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 16.11.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Dziewczyny proszę Was nie zamykajcie warsztatów bo jeszcze moja połowica się dowie i dopiero się narobi To już BANKOWO się zanudzę na Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts