MagdalenaK 24.10.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Mam wielki dylemat jak wykończyć ładnie ściany na których położyłam tapetę, szczególnie te gdzie są skosy. Proszę o podpowiedź i ewentualne foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 24.10.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 a czy to właśnie tapeta nie jest ostatnim elementem wykończenia??Co Ty chcesz jeszcze wykańczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 24.10.2008 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Może wyraziłam się nieprecyzyjnie ale, niektórzy wykańczają tapetę przy suficie borderem albo listwami przysufitowymi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaczek 24.10.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Może zainspiruje cię ta stronahttp://www.m-market.com.pl/oracdecor/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 25.10.2008 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Bardzo dzękuję za podpowiedź , pewnie znajdę coś dla siebie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vendea 25.10.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 duzo tanszym rozwiazaniem jest zamowienie listew ramowych polskiego producenta. mozna je przykleic do sciany w miejscu zakonczenia tapety albo plytek ceramicznych jako takie "zwienczenie". sa rownie ladne a kosztuja okolo 9 zl za mb - przy waskim wzorze. polecam:http://www.www.sayart.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaczek 25.10.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 duzo tanszym rozwiazaniem jest zamowienie listew ramowych polskiego producenta. mozna je przykleic do sciany w miejscu zakonczenia tapety albo plytek ceramicznych jako takie "zwienczenie". sa rownie ladne a kosztuja okolo 9 zl za mb - przy waskim wzorze. polecam: http://www.www.sayart.pl ramy śliczne, jedna super pasuje mi do lustra nad karciakiem już się zalogowałam na stronie jeżli chodzi o wykończenie ścian wolę tamtą propozycję. Fakt cena wyższa (30-40 zł mb) ale więcej możliwości w dopasowaniu do wybranego stylu wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chulada 25.10.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 duzo tanszym rozwiazaniem jest zamowienie listew ramowych polskiego producenta. mozna je przykleic do sciany w miejscu zakonczenia tapety albo plytek ceramicznych jako takie "zwienczenie". sa rownie ladne a kosztuja okolo 9 zl za mb - przy waskim wzorze. polecam: http://www.www.sayart.pl Trochę może odbiegnę od tematu (przepraszam autorkę). Potrzebuję wykończyć styk glazury ze ścianą tynkowaną, niestety z różnych przyczyn uskok wynosi aż 2 cm. Zastanawiałam się nad sztukaterią... Z zainteresowaniem zajrzałam na stronę z tymi listwami. Czy rzeczywiście będą nadawać się do łazienki (okolice umywalki np.)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vendea 25.10.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 sa pokryte lakierem, wiec raczej nie powinno to stanowic problemu. przeciez nie bedziesz ich namaczala w umywalce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chulada 25.10.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 a jak te listwy montować do ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vendea 25.10.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 gruba warstwa kleju montazowego - do kupienia w tubach do pistoletu w castorami albo innym markecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 27.10.2008 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witam widzę że nie tylko ja mam problem. Jutro postaram się wkleić zdjęcia owych listw już zamontowanych. Otóż mieszkam w domu z bali i wszystko jest naprawdę super i mieszka się też super, jednak osiadanie tego domu to niestety jakieś pęknięcia na piętrze pomiedzy sufitem a ścianą i stąd te listwy wykończeniowe. Bo albo będę patrzeć parę lat na pęknięcia albo będą listwy. Wybrałam listwy i wszystko jest w porządku gdyby nie to że czasem normalny sufit łączy się ze skosem (zmienia się kąt) i połaczenie listw przy róznych katach to masakra. Zresztą ocenicie sami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts