selimm 24.10.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ...a tak ładnie do NS-a napisałem kanibale znowu grasują ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.10.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ...a tak ładnie do NS-a napisałem kanibale znowu grasują ..... Nie tylko tam. Skoro wyszło na jaw, że Redakcja po raz kolejny nie chce pójść na rękę userom zamknięto wątek i po ptokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Miało być dobrze, a wyszło jak zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.10.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Zaraz sprawdzę, czy mi wycieli co napisałam, że się da ale się nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 24.10.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 tiaa... jak partia prosi, to... kłódka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.10.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 selimm ...Ty się ciesz że tylko postaci wcięło ... jakby ci wcięło coś innego to by dopiero był ból kolejny przykład cenzury na forum ..... zauważyłam, że ostatnio to nic nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.10.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 też jestem mocno zdziwiony ale to forum Muratora i Murator rulez jeszcze odpowiedź, bo znalazłem, tylko nie zdążyłem wkleić przed zamknięciem Zaraz sprawdzę, czy mi wycieli co napisałam, że się da ale się nie chce... co do tego co napisałem o "ponoć sie nie da" - wlaśnie tak to napisano, czy szczerze - nie moja sprawa najważniejsze jest bezpieczeństwo Forum http://forum.muratordom.pl/post2039742.htm#2039742 ja nie chcę wnikać, czy winni są konkretni ludzie, czy może dla Murator SA jesteśmy czymś co nie generuje zysków a tylko koszta, stąd FM jest na szarym końcu listy zadań ale to można załatwić płacąc za kilkadziesiąt nadgodzin - i sprawa byłaby załatwiona [oczywiście o ile załatwić się ją chce]; mówię o zmianach funkcjonalności, nowszym, bardziej przyjaznym skrypcie itp. jak widać, kiedyś jakaś forma rozmowy z Forumowiczami była, od roku jej brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.10.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 jeszcze odpowiedź, bo znalazłem, tylko nie zdążyłem wkleić przed zamknięciem Zaraz sprawdzę, czy mi wycieli co napisałam, że się da ale się nie chce... co do tego co napisałem o "ponoć sie nie da" - wlaśnie tak to napisano, czy szczerze - nie moja sprawa najważniejsze jest bezpieczeństwo Forum http://forum.muratordom.pl/post2039742.htm#2039742 No cóż, to nie było właściwie do Ciebie tylko dla informacji (również Twojej). A gadanie o bezpieczeństwie forum, to taki tekst wytrych, którym można zamknąć wszelkie dyskusje i, przynajmniej teoretycznie, usprawiedliwić brak działania, który tak naprawdę wynika zupełnie z czegoś innego. Bo gadanie w tym konkretnym przypadku o bezpieczeństwie forum jest po prostu mydleniem oczu. Niestety również Tobie. Lubię Cię, więc Ci szczerze życzę. Nie daj się nabierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.10.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 gadanie o bezpieczeństwie forum, to taki tekst wytrych, którym można zamknąć wszelkie dyskusje i, przynajmniej teoretycznie, usprawiedliwić brak działania, który tak naprawdę wynika zupełnie z czegoś innego. Bo gadanie w tym konkretnym przypadku o bezpieczeństwie forum jest po prostu mydleniem oczu. Niestety również Tobie. jak pisałem, nie chcę się wypowiadać za kogoś ktoś jest odpowiedzialny za bezpieczeństwo tego forum, za bazę danych oraz wszelkie inne sprawy i nie mnie pouczać go, co jest dobre i co powinien zrobić, co da się zrobić itp. pamiętając pewną slawną dyskusję obstawiam, że skrypt FM to jakaś mocno zmodyfikowana starsza wersja phpBB i faktycznie - wszelkie zmiany w niej mogą wymagać ślęczenia ponad jakąś przyzwoitą miarę a czy wierzę ? niekoniecznie, ale ja rzadko co biorę na wiarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.10.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 pamiętając pewną slawną dyskusję obstawiam, że skrypt FM to jakaś mocno zmodyfikowana starsza wersja phpBB i faktycznie - wszelkie zmiany w niej mogą wymagać ślęczenia ponad jakąś przyzwoitą miarę Raczej wątpię, żeby to była mocno zmodyfikowana wersja. Patrząc z poziomu użytkownika to jest golas zupełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 02.11.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 http://forum.muratordom.pl/pytanie-o-prywatnego-ignora,t69535.htm Zwróćcie uwagę na datę tego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 03.11.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Opieszałość Redakcji w pewnych sytuacjach nie jest nowością. Jeśli o to Ci chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts