Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

No wcieło mi posta ....

selimm

Recommended Posts

też jestem mocno zdziwiony

ale to forum Muratora i Murator rulez ;)

jeszcze odpowiedź, bo znalazłem, tylko nie zdążyłem wkleić przed zamknięciem

Zaraz sprawdzę, czy mi wycieli co napisałam, że się da ale się nie chce...

co do tego co napisałem o "ponoć sie nie da" - wlaśnie tak to napisano, czy szczerze - nie moja sprawa

najważniejsze jest bezpieczeństwo Forum

http://forum.muratordom.pl/post2039742.htm#2039742

ja nie chcę wnikać, czy winni są konkretni ludzie, czy może dla Murator SA jesteśmy czymś co nie generuje zysków a tylko koszta, stąd FM jest na szarym końcu listy zadań

ale to można załatwić płacąc za kilkadziesiąt nadgodzin - i sprawa byłaby załatwiona [oczywiście o ile załatwić się ją chce]; mówię o zmianach funkcjonalności, nowszym, bardziej przyjaznym skrypcie itp.

jak widać, kiedyś jakaś forma rozmowy z Forumowiczami była, od roku jej brak

jeszcze odpowiedź, bo znalazłem, tylko nie zdążyłem wkleić przed zamknięciem

Zaraz sprawdzę, czy mi wycieli co napisałam, że się da ale się nie chce...

co do tego co napisałem o "ponoć sie nie da" - wlaśnie tak to napisano, czy szczerze - nie moja sprawa

najważniejsze jest bezpieczeństwo Forum

http://forum.muratordom.pl/post2039742.htm#2039742

No cóż, to nie było właściwie do Ciebie tylko dla informacji (również Twojej). A gadanie o bezpieczeństwie forum, to taki tekst wytrych, którym można zamknąć wszelkie dyskusje i, przynajmniej teoretycznie, usprawiedliwić brak działania, który tak naprawdę wynika zupełnie z czegoś innego. Bo gadanie w tym konkretnym przypadku o bezpieczeństwie forum jest po prostu mydleniem oczu. Niestety również Tobie.

Lubię Cię, więc Ci szczerze życzę. Nie daj się nabierać.

gadanie o bezpieczeństwie forum, to taki tekst wytrych, którym można zamknąć wszelkie dyskusje i, przynajmniej teoretycznie, usprawiedliwić brak działania, który tak naprawdę wynika zupełnie z czegoś innego. Bo gadanie w tym konkretnym przypadku o bezpieczeństwie forum jest po prostu mydleniem oczu. Niestety również Tobie.

jak pisałem, nie chcę się wypowiadać za kogoś

ktoś jest odpowiedzialny za bezpieczeństwo tego forum, za bazę danych oraz wszelkie inne sprawy i nie mnie pouczać go, co jest dobre i co powinien zrobić, co da się zrobić itp.

pamiętając pewną slawną dyskusję obstawiam, że skrypt FM to jakaś mocno zmodyfikowana starsza wersja phpBB i faktycznie - wszelkie zmiany w niej mogą wymagać ślęczenia ponad jakąś przyzwoitą miarę

a czy wierzę ? niekoniecznie, ale ja rzadko co biorę na wiarę ;)

pamiętając pewną slawną dyskusję obstawiam, że skrypt FM to jakaś mocno zmodyfikowana starsza wersja phpBB i faktycznie - wszelkie zmiany w niej mogą wymagać ślęczenia ponad jakąś przyzwoitą miarę

Raczej wątpię, żeby to była mocno zmodyfikowana wersja. Patrząc z poziomu użytkownika to jest golas zupełny.