rimsky 24.10.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Od 2 lat jestem uzytkownikiem pieca kondensacyjnego Vaillant i musze niestety powiedziec, ze przedstawicielstwo z jakim mam nieprzyjemnosc sie stykac zieje chamstwem coraz bardziej.Ktorys raz juz jest u mnie reprezentatnt tej firmy i, to, co stwierdzam, to:- niesłowność nieziemska- wydzieranie sie i pyskówki (tzn jakiekolwiek pytanie bym nie zadal zawsze zaczyna sie od wydzierania sie)- uszkodzenie mi drzwi od kotla - czekalem rok na naprawe- poziom wiedzy znikomy i tlumaczenia zawsze takie same czyli - myslalem ze jade do innego kotła.Przeprosin zero. Zastanawiam sie czy tak z vaillantem w ogole czy po prostu poziom firmy jest...ponizej krytyki.Czekam na Wasze doswiadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 24.10.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Często a tym forum pojawiają się wątki "Viesmann czy Vaillant"... Ten watek na to pytanie odpowiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts