Barbossa 24.10.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 to w końcu prosicie, czy zamykacie, bo już mam mętlik w głowie i możecie to skasować, nie obchodzi mnie to, ale prosić i blokować to dwie, jakże różne sprawy nie dajecie Sobie szansy na zrozumienie, o co Wam tak naprawdę chodzi przypomina mi to misia z okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 24.10.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Tak, też mnie rozbawił ostatni wpis w tamtym wątku hehehe. Zielona trzymaj się ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.10.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 To tylko kolejny przykład kłopotów z zarządzaniem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.10.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 nie znam (podobnie jak wszyscy chyba) wszystkich aspektów zaistniałych zdarzeń ... dlatego nie będe się wypowiadać na temat konfliktu ... co oczywiście nie przeczy temu, że mam oczywiście swoje zdanie na temat bo tylko świnia nie ma - i nie w każdym aspekcie moje zdanie na ten temat zgadza się ze zdaniem ogółu hm ...chyba zamotałam ...za mało krwi w alkoholu ... do rzeczy ... nie ma co rozdmuchiwać i sztucznie napędzać tematu .... było minęło ... ale też jeśli ktoś chce to dlaczego ma o tym nie gadać? readkcja powinna uszanować potrzeby forumowiczów którzy do polepszenia swego komfortu psychicznego chcą o tym pogadać na leżance i już wolny kraj - każdy powinien mieć prawo wypowiedzieć swoje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 24.10.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Widać, że w temacie Zielonookiej szanowna Redakcja ma jakieś kompleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.10.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Hmmm... Chciałam napisać, że mi brak na forum Zielonej, a z tego darcie szat, że insynuacje, że każemy śledzić ścieżki... Prawdę powiedziawszy, nie rozumiem tej wielkiej nadwrażliwości. Wystarczyłoby wyjaśnić w kilku słowach swoje stanowisko i tyle. Dać się ludziom wygadać. A nie zamykać tematy - bo to świadczy wyłącznie o tym, że temat jest bardzo dla kogoś niewygodny i niepożądany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 25.10.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Redakcjo najwspanialsza, Mordo Ty nasza... Nie idźcie ta drogą! Zamiast sie obrażać, popracujcie np. nad wyszukiwarką Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 25.10.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 http://forum.muratordom.pl/kto-cie-wkurw,t118141.htm?highlight=prostaś Dawno to było.Zostałem wyśmiany i wysłany do psychiatryka. W temacie padło też stwierdzenie, że ludzie na forum są dojrzali emocjonalnie i nie zrobią (w znakomitej większości) nic głupiego. Póżniej czytałem to co napisała Zielonooka i zagryzałem wargi milcząc. Wiem, że obie sprawy to nie to samo. Ale blisko. Do Redakcji: myślę, że decyzja o zamknięciu tematu była dobra - biorąc wszelkie za i przeciw. Do Zielonookiej:Czytasz to ? Wróć. Z podniesioną głową, nie widząc płaza w skorupie, który goni za żywiołkami drobniejszego płazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 26.10.2008 03:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Stasiu, to Ty nie wiedziales, ze Ksiezne i Ksiazeta zawsze wysylaja wszystkich w ostatecznym rozrachunku do psychiatryka ? ? ? Dopoki ich samych deprecha nie dopadnie ...... wtedy jest buuuuuuu ahahahahahahaha .... No i koga ja Tam widze .....ahahahahahahahahaha :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts