Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prosimy o zakończenie tematu. Dziękujemy za zrozumienie

Barbossa

Recommended Posts

to w końcu prosicie, czy zamykacie, bo już mam mętlik w głowie :-?

i możecie to skasować, nie obchodzi mnie to, ale prosić i blokować to dwie, jakże różne sprawy

nie dajecie Sobie szansy na zrozumienie, o co Wam tak naprawdę chodzi

przypomina mi to misia z okienka

nie znam (podobnie jak wszyscy chyba) wszystkich aspektów zaistniałych zdarzeń ... dlatego nie będe się wypowiadać na temat konfliktu :roll: ... co oczywiście nie przeczy temu, że mam oczywiście swoje zdanie na temat bo tylko świnia nie ma - i nie w każdym aspekcie moje zdanie na ten temat zgadza się ze zdaniem ogółu :roll:

hm ...chyba zamotałam ...za mało krwi w alkoholu :wink: ... do rzeczy :roll: ... nie ma co rozdmuchiwać i sztucznie napędzać tematu .... było minęło ... ale też jeśli ktoś chce to dlaczego ma o tym nie gadać? readkcja powinna uszanować potrzeby forumowiczów którzy do polepszenia swego komfortu psychicznego chcą o tym pogadać na leżance i już :roll:

wolny kraj - każdy powinien mieć prawo wypowiedzieć swoje zdanie :roll:

Hmmm...

Chciałam napisać, że mi brak na forum Zielonej, a z tego darcie szat, że insynuacje, :o że każemy śledzić ścieżki... :o

Prawdę powiedziawszy, nie rozumiem tej wielkiej nadwrażliwości.

Wystarczyłoby wyjaśnić w kilku słowach swoje stanowisko i tyle. Dać się ludziom wygadać.

A nie zamykać tematy - bo to świadczy wyłącznie o tym, że temat jest bardzo dla kogoś niewygodny i niepożądany. :p

http://forum.muratordom.pl/kto-cie-wkurw,t118141.htm?highlight=prostaś

Dawno to było.

Zostałem wyśmiany i wysłany do psychiatryka. W temacie padło też stwierdzenie, że ludzie na forum są dojrzali emocjonalnie i nie zrobią (w znakomitej większości) nic głupiego.

Póżniej czytałem to co napisała Zielonooka i zagryzałem wargi milcząc.

Wiem, że obie sprawy to nie to samo. Ale blisko.

Do Redakcji: myślę, że decyzja o zamknięciu tematu była dobra - biorąc wszelkie za i przeciw.

Do Zielonookiej:

Czytasz to ?

Wróć.

Z podniesioną głową, nie widząc płaza w skorupie, który goni za żywiołkami drobniejszego płazu.