kate_l 24.10.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Zapraszam wszystkich do komentowania, oczywiście, jak już będzie co komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 29.10.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witam!Ale widoki z okna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate_l 09.11.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 A dziękuję Te widoki to przede wszystkim Góry Sowie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trawka 12.02.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Witam,czy mogłabyś podać namiary na waszego stolarza,skąd jest i czy sami robiliście projekt kuchni czy stolarz wam coś sugerował ?A może kuchnia już gotowa?Jakie będziecie mieć fronty szafek?Sory że tak duzo pytań ale jestem właśnie na etapie elektryki i muszę szybko coś wymyślić z moją kuchniąPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate_l 27.02.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Nie wiem, czy to jeszcze aktualne, ale odpisałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartusiatRT 28.02.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Kate ile do tej pory kosztowała was budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate_l 10.03.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Notujemy naprawdę każdy najmniejszy detal i z obliczeń wynika, że do tej pory wydaliśmy (na wszystko, łącznie z działką) dokładnie 344 790,30 zł Gdyby ktoś chciał poznać szczegóły, proszę śmiało pisać Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.03.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Dzień dobry, dobry wieczór czy co tam powinno się na powitanie o tej porze powiedzieć Domek fajny, daleko już jesteście Śledzić będę dalsze postępy, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 18.03.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam, mam pytanie: na jaką wysokość macie wyciągniętą ściankę kolankową? Ewa była naszym faworytem i trochę z niej zaczerpnęliśmy inspiracji, gdy robiliśmy nasz projekt. Łazienka i WC wyszło kapitalnie- brawo (wizualizacja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate_l 18.03.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam:) Nasza ścinaka kolankowa na gotowo wyszła na 78 cm. Wygląda to całkiem nieźle, nie chceliśmy robić wyższej, bo dom by wyglądał, nieprzymierzając, jak stodoła. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCHEWA 30.03.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 My zaczynamy budowę Ewy w czerwcu:),najpierw miał być Wrzos,potem Południowa,aż wreszcie zamienilismy projekt na Ewę. Podobnie jak Wy chcieliśmy dobudować z boku domu garaż,jednak zdecydowaliśmy się wiatę na drugi samochód.Bardzo podoba nam się Wasz domek,a można zapytać jaki był koszt budowy bez działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate_l 30.03.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 MARCHEWA Dziękuję za odwiedziny i gratuluję decyzji Oby Wam się wszystko poukładało jak należy i żeby Ewa szybko rosła w górę Jeśli chodzi o wiatę, to jest to rzeczywiście bardzo dobry pomysł, my jednak musieliśmy dobudować garaż, ponieważ tak naprawdę będzie nam on służył za magazyn na towar, którego sprzedażą zajmuje się mój mąż Co do kosztów, to do obecnego etapu wszystko bez działki kosztowało nas dokładnie 353 863,40 zł. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCHEWA 01.04.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Z niecierpliwością czekam na dalsze relacje i zdjęcia. Strasznie podobają mi się łazienki na projektach,pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCHEWA 07.04.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Schody macie piękne jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCHEWA 02.06.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A kiedy będą nowe zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate_l 05.06.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Przykro mi, ale na razie wstyd cokolwiek fotografować, taki mamy wszędzie bałagan. Ale spokojnie, powoli dochodzimy do ładu i wtedy coś powinno się pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCHEWA 18.06.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 A u nas mały postęp,wykopy już są,w sobotę leją beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCHEWA 19.06.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Mam jeszcze pytanko:czy wiatrołap nie jest za mały?i czy wejście do kuchni tylko przez salon nie jest uciążliwe?bo ja myślę,aby zamiast spiżarni przedłużyć wiatrołap i zrobić wejście do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate_l 23.07.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Wow, Marchewa - gratuluję postępów!! I przepraszam, że tak długo milczałam, obiecuję na dniach wrzucić jakieś fotki. Co zaś do wiatrołapu... hmmm.... nie wydaje mi się by był mały, przynajmniej tego na razie nie odczułam. Mam wrażenie, że jest większy, niż wcześniej mi się wydawało. A poza tym ja bym za nic w świecie ze spiżarki nie zrezygnowała. Po co z wiatrołapu wchodzić od razu do kuchni? I tak musisz się przebrać, ściągnąć buty itp., itd. No ja nie widzę takiej potrzeby. Najczęściej schodzę do kuchni z góry, więc mam nawet bliżej przez salon. Ale to już Twoja decyzja, co postanowisz Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCHEWA 20.08.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witaj kate_ ,wreszcie się odezwałaś U mnie już kładą dachówkę,a co do zmian,to powiększyłam wiatrołap kosztem spiżarki,będzie tam szafa na wymiar na kurtki i buty,ale bez przejścia do kuchni i to tyle. A to mój domek,jeszcze bez dachu: <a href=http://img216.imageshack.us/img216/9043/dsc00115p.th.jpg' alt='dsc00115p.th.jpg'>[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts