kate_l 02.09.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 MARCHEWA - szybko wyrósł Wasz domek i oby dalej było tak samo albo jeszcze lepiej, żebyście zdążyli jak najwięcej zrobić przed zimą!! Pozdrawiam i życzę powodzenia!! PS. Wrzuciłam dziś parę fotek, mam nadzieję, że niedługo będę miała możliwość dodania kolejnych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 02.09.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 piekna elewacja superrr domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCHEWA 04.09.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Kate_| ślicznie Wam ten domek wyszedł,balkon też mi się strasznie podoba,czekam na więcej A czy Ty budujesz ten domek w Wałbrzychu?bo taki adres jest na projektach łazienek(pytam tak z ciekawości,bo to moje rodzinne miasto ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate_l 06.09.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dziękuję za miłe słowa i cieszę się, że Wam się podoba nasz domek MARCHEWA - ja też jestem z Wałbrzycha , ale tak się złożyło, że domek budujemy na wiosce pod Nową Rudą. W Wałbrzychu tylko widoki są ładne, a tak poza tym sama wiesz, że nic ciekawego :/ , dlatego wylądowaliśmy tutaj. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCHEWA 08.09.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ale numer-dwie dziewczyny z Wałbrzycha,które uciekły na wieś..hi,hi,a ja aż na Mazury i budują sobie śliczną Ewę spotkały się na tym forum nieźle... A kiedy będą zdjęcia wnętrz?szczególnie kuchnia mnie intersuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCHEWA 18.11.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 HALO,HALO.Co tu taka cisza?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCHEWA 27.04.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Kate_I mam nadzieję,że niedługo się pojawisz i napiszesz jak mieszka się w nowym domku;) My wprowadzamy się w długi weekend,czyli już za kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts