Paty 09.11.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 jest to forum publiczne i każdy ma inne odczucia co do danego tematu i może je publicznie wyrażać czy się to komuś podoba czy nieNo popatrz zostałam zmiażdżonaJak na zmiażdżoną całkiem nieźle się trzymasz przytoczono mi że ja się czepiałam w innym wątku i opitalam jedną z forumowiczek , że sobie nie życzę aby publicznie poprawiała i wytykała mi błędy w pisowniJesteś urocza, doprawdy jak my karcić to dobrze, jak nas karcą to skandal dokładnie wypisałam trzy moje wyrazy , które zostały niepoprawnie napisane.........Ech, widzisz sama nawet nie wiesz co źle zrobiłaś natomiast ja autorki tego tematu nie rugam za błędy w pisowni poszczególnych wyrazów , literówki itdNo bo bidulko sama je robisz, o błędach mówię, ani o literówkach, te się moga przydarzyć KAŻDEMU!! .............. nie mam ochoty a ni siły tłumaczyć wszystkie że moje wypowiedź miała zupełnie inny kontekst.....bo i tak nikt nie chce tego zrozumiećWytłuszczyłam Twój błąd, który uważam za literówkę wynikającą pewnie z pośpiechu, tak jak w rzeczonym poście napisałaś w cale tez pewnie z pośpiechu, no ale reszta to masakra Nie ma takiego słowa : umiących NIE MA!!!! A wracając do meritum to Ty tez nie chcesz zrozumieć to piszą nauczyciele w wątku o nauczycielach rrmi długo już jesteś na tym forum i chyba znasz mój styl pisania , nigdy nie pisze zdań z dużej litery i stawiam mnóstwo kropeczek w szeregu , tak lubię i robię to zawsze i z premedytacją...........Co nie oznacza, że twój styl jest najwyższej jakości i jest znośny dla reszty czytających :-? miało być --WYPISAŁA rozumiem Pani doskonała , że Tobie nigdy się to nie przydarzyło----w końcu jesteś NAUCZYCIELEM.. to nie bardzo rozumiem dlaczego tak chętnie i szybko odpowiadasz na moje posty...........jakoś czytanie ich Ci nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.11.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 jest to forum publiczne i każdy ma inne odczucia co do danego tematu i może je publicznie wyrażać czy się to komuś podoba czy nieNo popatrz zostałam zmiażdżonaJak na zmiażdżoną całkiem nieźle się trzymasz przytoczono mi że ja się czepiałam w innym wątku i opitalam jedną z forumowiczek , że sobie nie życzę aby publicznie poprawiała i wytykała mi błędy w pisowniJesteś urocza, doprawdy jak my karcić to dobrze, jak nas karcą to skandal dokładnie wypisałam trzy moje wyrazy , które zostały niepoprawnie napisane.........Ech, widzisz sama nawet nie wiesz co źle zrobiłaś natomiast ja autorki tego tematu nie rugam za błędy w pisowni poszczególnych wyrazów , literówki itdNo bo bidulko sama je robisz, o błędach mówię, ani o literówkach, te się moga przydarzyć KAŻDEMU!! .............. nie mam ochoty a ni siły tłumaczyć wszystkie że moje wypowiedź miała zupełnie inny kontekst.....bo i tak nikt nie chce tego zrozumiećWytłuszczyłam Twój błąd, który uważam za literówkę wynikającą pewnie z pośpiechu, tak jak w rzeczonym poście napisałaś w cale tez pewnie z pośpiechu, no ale reszta to masakra Nie ma takiego słowa : umiących NIE MA!!!! A wracając do meritum to Ty tez nie chcesz zrozumieć to piszą nauczyciele w wątku o nauczycielach rrmi długo już jesteś na tym forum i chyba znasz mój styl pisania , nigdy nie pisze zdań z dużej litery i stawiam mnóstwo kropeczek w szeregu , tak lubię i robię to zawsze i z premedytacją...........Co nie oznacza, że twój styl jest najwyższej jakości i jest znośny dla reszty czytających kochana zjadło Ci wyrazik "co"...lub pomyliło się z "to" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.11.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Baby przestańta się kłócić Mąż mnie wkurza, weszłam na forum się odstresować a tu znowu kłótnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.11.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 jest to forum publiczne i każdy ma inne odczucia co do danego tematu i może je publicznie wyrażać czy się to komuś podoba czy nieNo popatrz zostałam zmiażdżonaJak na zmiażdżoną całkiem nieźle się trzymasz przytoczono mi że ja się czepiałam w innym wątku i opitalam jedną z forumowiczek , że sobie nie życzę aby publicznie poprawiała i wytykała mi błędy w pisowniJesteś urocza, doprawdy jak my karcić to dobrze, jak nas karcą to skandal dokładnie wypisałam trzy moje wyrazy , które zostały niepoprawnie napisane.........Ech, widzisz sama nawet nie wiesz co źle zrobiłaś natomiast ja autorki tego tematu nie rugam za błędy w pisowni poszczególnych wyrazów , literówki itdNo bo bidulko sama je robisz, o błędach mówię,ani o literówkach,te się moga przydarzyć KAŻDEMU!! .............. nie mam ochoty a ni siły tłumaczyć wszystkie że moje wypowiedź miała zupełnie inny kontekst.....bo i tak nikt nie chce tego zrozumieć[Wytłuszczyłam Twój błąd, który uważam za literówkę wynikającą pewnie z pośpiechu, tak jak w rzeczonym poście napisałaś w cale tez pewnie z pośpiechu, no ale reszta to masakra Nie ma takiego słowa : umiących NIE MA!!!! A wracając do meritum to Ty tez nie chcesz zrozumieć to piszą nauczyciele w wątku o nauczycielach rrmi długo już jesteś na tym forum i chyba znasz mój styl pisania , nigdy nie pisze zdań z dużej litery i stawiam mnóstwo kropeczek w szeregu , tak lubię i robię to zawsze i z premedytacją...........Co nie oznacza, że twój styl jest najwyższej jakości i jest znośny dla reszty czytających tak jakoś mi nie pasuje to tutaj...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.11.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 jest to forum publiczne i każdy ma inne odczucia co do danego tematu i może je publicznie wyrażać czy się to komuś podoba czy nieNo popatrz zostałam zmiażdżonaJak na zmiażdżoną całkiem nieźle się trzymasz przytoczono mi że ja się czepiałam w innym wątku i opitalam jedną z forumowiczek , że sobie nie życzę aby publicznie poprawiała i wytykała mi błędy w pisowniJesteś urocza, doprawdy jak my karcić to dobrze, jak nas karcą to skandal dokładnie wypisałam trzy moje wyrazy , które zostały niepoprawnie napisane.........Ech, widzisz sama nawet nie wiesz co źle zrobiłaś natomiast ja autorki tego tematu nie rugam za błędy w pisowni poszczególnych wyrazów , literówki itdNo bo bidulko sama je robisz, o błędach mówię, ani o literówkach, te się moga przydarzyć KAŻDEMU!! .............. nie mam ochoty a ni siły tłumaczyć wszystkie że moje wypowiedź miała zupełnie inny kontekst.....bo i tak nikt nie chce tego zrozumiećWytłuszczyłam Twój błąd, który uważam za literówkę wynikającą pewnie z pośpiechu, tak jak w rzeczonym poście napisałaś w cale tez pewnie z pośpiechu, no ale reszta to masakra Nie ma takiego słowa : umiących NIE MA!!!! A wracając do meritum to Ty tez nie chcesz zrozumieć to piszą nauczyciele w wątku o nauczycielach rrmi długo już jesteś na tym forum i chyba znasz mój styl pisania , nigdy nie pisze zdań z dużej litery i stawiam mnóstwo kropeczek w szeregu , tak lubię i robię to zawsze i z premedytacją...........Co nie oznacza, że twój styl jest najwyższej jakości i jest znośny dla reszty czytających WYTŁUŚCIŁAM znam wytłuszczyłam.... jakoś nie słyszałam belferko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Baby przestańta się kłócić Mąż mnie wkurza, weszłam na forum się odstresować a tu znowu kłótnie ależ my się nie kłócimy jedynie wymieniamy serdeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 my się tylko delikatnie miziamy..........na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 [WYTŁUŚCIŁAM znam wytłuszczyłam.... jakoś nie słyszałam belferko dlaczego ja się nie dziwię sprzedawco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 miało być --WYPISAŁA rozumiem Pani doskonała , że Tobie nigdy się to nie przydarzyło----w końcu jesteś NAUCZYCIELEM.. to nie bardzo rozumiem dlaczego tak chętnie i szybko odpowiadasz na moje posty...........jakoś czytanie ich Ci nie przeszkadza Domyśliłam się, ze miało być wypisała serio, nie o to mi chodziło. To zwykła literówka. Nic wielkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.11.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 [WYTŁUŚCIŁAM znam wytłuszczyłam.... jakoś nie słyszałam belferko dlaczego ja się nie dziwię sprzedawco z internetowego słownika języka polskiego PWN wpisuje słowo WYTŁUSZCZYŁAM mam odpowiedź Lista haseł Nie znaleziono haseł spełniających podany warunek. w ortograficznym dokładnie to samo .... więc sprzedawca się dziwi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.11.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 spróbuj poszukać w formie bezokolicznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.11.2008 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Zochna - bingo http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=wyt%B3u%B6ci%E6 Link dla Paty, bo słabo coś w tym internetowym słowniku szukała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 10.11.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Alez wy jesteście okropne ! Do upadłego tak sie bedziecie punktowac ? Nie szkoda to czasu na to by koleżance forumowej wytknąc wszystko co sie da ?To jest bezsensowne. Poniżej pewnego poziomu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 10.11.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 spróbuj poszukać w formie bezokolicznika bezokolicznik ok rozumiem , wytłuszczać jest też go znalazłam ale wpisz w słownik nawet internetowy WYTŁUSZCZYŁAM formę osobową link z odpowiedzią http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=wyt%B3uszczy%B3am to jak to w końcu jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 10.11.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Paty..........jest to ten sam wyraz użyty w tekście w odpowiedniej formie gramatycznej. Słowniki na ogół jako hasła zawierają czasowniki w bezokoliczniku i ew. podają inne formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 10.11.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Jak dzieci, normalnie jak dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.11.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Markus milo Cie znowu widziec No i widzisz - kolejny watek poplynal Ciekawe, jakie wnioski wyciagnela zalozycielka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.11.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 nie pytać na forum budowlanym. Mnie się najbardziej podobała odpowiedź o trzymaniu męża w zasięgu kabla od drukarki I przymurowaniu w wiatrołapie.. Sorry, piję sobie własnie miód i coraz mi lepiej a może co raz??? coraz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.11.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 nie pytać na forum budowlanym. Mnie się najbardziej podobała odpowiedź o trzymaniu męża w zasięgu kabla od drukarki I przymurowaniu w wiatrołapie.. Sorry, piję sobie własnie miód i coraz mi lepiej a może co raz??? coraz??? Zlotych mysli mam wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 11.11.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Paty.......... jest to ten sam wyraz użyty w tekście w odpowiedniej formie gramatycznej. Słowniki na ogół jako hasła zawierają czasowniki w bezokoliczniku i ew. podają inne formy. ok. teraz to nie złośliwe ale popatrzcie , znalazłam wszelkie odmiany słowa wytłuszczać i formy WYTŁUSZCZYŁAM nie ma , chyba że już oślepłam całkiem..... http://www.sjp.pl/co/wyt%B3uszcza%E6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts