damimax 05.12.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 witam, popodgladałam narazie szybciutko, później sie rozczytam. gratuluje ze już w swoim domku - który notabene prezentuje sie wyśmienicie!!! będe podgladać. odpowiedz na Twoje P.S.: - znamy sie, szkoda tylko że nasze Matyldzie już nie razem w przedszkolu ale rozumiem - wzgledy logistyczne przeważyły!!!! pozdrawiam. Ach tam, przy tych Waszych galeriach, to ten mój domek skromniutki bardzo Ale ja z innej gliny zupełnie, przebranie dziecka na balik za psa przyprawia mnie o panikę i pustkę w głowie kompletną, każda rzecz wymagająca inwencji rodzi się u mnie w bólu tworzenia przeokropnym ale z wielką przyjemnością śledzę poczynania osób z talentem i pasją i zazdroszcze pozytywnie przeokropnie Co do zmiany przedszkola to przeważyły niestety te względy logistyczne Matko, jak ja ryczałam w poniedziałek jak zabierałam rzeczy Matyldy mojej dobrze, że dzieci moje łatwiej znoszą takie zmiany ode mnie-Matylda po dwóch dniach odnalazła się już w pełni w nowym miejscu. Długofalowo, to dla nas rodzinnie najlepsze rozwiązanie i w sumie lepiej, że dość szybko się miejsce w tym nowym przedszkolu znalazło, bo pewnie z każdym miesiącem byłoby ciężej Cieszę się, że chociaż tutaj będziemy się "widywać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 07.12.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dami, ja już mam kwitek o zakończeniu do odbioru, a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 07.12.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Oooo, ale Ci fajnie, wrrr, nie mam tel i nr-u sprawy w robocie, jutro będę dzwonić. A w ogóle to gratulacje! - możecie się przeprowadzać wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 07.12.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 No właśnie, muszę się zacząć pakować.... może zdążymy do świąt, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Wesołych Świąthttp://i46.tinypic.com/6tkcvb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguś1982 21.01.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 a ja mam prośbę czy mogłaby pani powiedzieć mi gdzie kupiła takie biurko i regał który znajduje się w pkoju syna. Bardzo ładnie urządzony dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 22.01.2010 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 To najzwyklejsze regały Expedit z Ikea Dziekuję za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.02.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 bry wpadam z rewizytą już kiedyś tu byłam bo skojarzyłam po dzisciach i twoim narzekaniu jak biegaliście po sklepach bardzo podobają mi się dobrane kolorki do pokoi, a w ogóle to bardzo mi siępodoba wasz domek bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 02.03.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 szybkozłączka...super sprawa polecam, nie dośc, że szybko i łatwo, to jescze nikt kołami nie ociera się o płot, no i nie ma brudu w ogrodzie, a poza tym szambo może podjechac w kazdej chwili jak Was nie ma w domu i po kłopocie...polecam a płot... rozłóż na raty, najperw podmórówka + slupki+ siatka lesna (nam np. została z ogrodzenia tymczasowego) i tak będzie do czasu az będzie kasa na dechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 04.03.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 agula - ale tę złączkę to Ci pewnie robili razem z szambem, czy później? Muszę zadzwonić do tej firmy, która mi szambo robiła, czy mogą tę złączkę domontować. Tylko włąśnie jakoś nie mogę się z tym dzwonieniem zebrać... Ogrodzenie frontowe masakra - w sumie planowałam go wcale nie mieć, ale niestety chyba będzie trzeba je zrobić. U mnie taka zupełna prowizorka być nie może ze względu na psa krewkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 04.03.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Dami dorabiali po czasie, to nic wielkiego, z tym, że w czasie kiedy robili mi podmurówkę pod płot bo w czym trzeba to osadzic, zamocowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.03.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam! Podglądam, poczytuję i śledzę.........Oglądając zdjęcia zauważyłam wasz pieco - kominek. Zastanawiamy się nad takim. Czy mogłabyś podać mi nazwę, wymiary, producenta i......cenę ?? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.03.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam! Bardzo miłe wrażenie robi Wasz dom, przytulny i ciepły. Bardzo podoba mi się biało-grafitowa łazienka - świetna! Życzę dużo szczęścia w nowym domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 05.03.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Dami dorabiali po czasie, to nic wielkiego, z tym, że w czasie kiedy robili mi podmurówkę pod płot bo w czym trzeba to osadzic, zamocowac agula, no właśnie, trzeba mieć w czym zamontować tę złączkę Chodzi mi po głowie podmurówka z łupka, takiego jak mam podjazd mój sąsiad koparkowy tak sobie zrobił i wygląda to całkiem przyzwoicie. Muszę wreszcie podzwonić po tych firmach robiących ogrodzenia, uzyskać jakiś sensowny projekt i skontaktować się z moim brukarzem - jeśli już robilibyśmy tę podmurówkę z łupka pewnie też zmodyfikowalibyśmy podjazd, bo trochę go bez głowy zrobiliśmy meg, mazo - miło mi Was u mnie widzieć, dziękuję za miłe słowa Meg - moja koza to DOVRE model astroline 1, tu masz linkę do ich strony http://dovre.com.pl/?mod=tf&id=piece_astroline1 Z tego co widzę ten model kosztuje ok 5500k, my daliśmy za nią 3 tys - no wyjątkowo okazyjnie kupiliśmy ją na allegro Bardzo fajnie nam się spisuje, prawie codziennie w niej palimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.03.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Dzięki domi zajrzałam, ale faktycznie ceny są spore, choć na allegro, te piece, są w takiej samej cenie Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts