damimax 06.09.2009 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Agula - oj znam to znam... A już najgorsze sa te pozorne oszczędności, że tu niby coś tańsze, a za chwilę się okazuje, że tu coś trzeba do tego dokupić, tu przerobić i w końcu wychodzi na to samo jak nie gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 06.09.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Hej Agip - czy dobrze czytałam na forum dabrówka, że kotek się znalazł??? Również pozdrawiam po 2 tygodniach intensywnych poszukiwań sam wrócił i już teraz mi nic więcej do szczęścia nie potrzeba super prezentuje się Twój domek na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 07.09.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Dzięki, dzięki Dopiero będzie fajnie jak mi się ten bruk dookoła zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 08.09.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 będzie pięknie, ale te ogromniaste wory też ciekawie się prezentują ja z prywatą, no tak prawie nie wiem czy czytałaś, ale robimy akcję pomocy przytulisku dla psów w Dopiewie, wstawiam linka http://www.dabrowka.info/forum/sprawy-lokalne/do-serca-przytul-psa#comment-450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 16.09.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 super wyszedł ten łupek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 24.09.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witam sąsiadów . Śliczny domek... bardzo ładnie, z klasą. A łupek dosłownie mnie urzekł. Gdyby nie pomysły mojego połówka... Ech.... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 24.09.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witam, witam i dziękuję za miłe słowa, choćby niezasłużone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 11.10.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 hej!!! Właśnie po doczytaniu twojego dziennika jestem już prawie przekonany jaki będę miał podjazd i taras. Łupek jest przeuroczy Chyba będę potrzebował od Ciebie namiarów na tych fachowców i na zakup łupka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 12.10.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 hej, mogłabyś podać namiar na brukarza i czy robi zwykłą kostkę? pozdrMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.11.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Bardzo ladny domek, w moim stylu jasne drewno:-) A te mebelki z Ikei to chyba jesionoe? My sie zastanawialismy tez nad Adel brzoza i potem stanelo na nexus brzoza i bardzo jestesmy zadowoleni. Nasza kuchnia jest mniejsza. Wg mnie bardzo dobrze zrobilas ze zrezygnowalas z tej wysokiej szafki na piekarnik, bardzo dobrze wyglada ta ciut wyzsza szafka z piekarnikiem.. bardzo ladne schody. A drzwi ewnetrzne macie, prawda? A mozesz napisac jakie? widzialam tylko futryny na gorze. Pokaz zdjecie jak mozesz. A wiesz, ja tez mam wc victoria z roca a w drugiej lazience olimpia, zastanawialam sie tez nad umywalka olimpia do gornej lazienki, ale chyba stanie na Toscani.Bardzo ladny macie bruk i taras pieknie zrobiony. Gratulacje ladnego domku i zycze byscie byli szczesliwi mieszkajac w nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 24.11.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Dorbie - dziękuję za miłe słowa i życzenia Co do kuchni to seria z drewna jesionowego - Askome - akurat wychodziła z Ikea i dzięki temu udało nam sie zakupić te meble taniej niz wyszedłby Adel. Jesteśmy z niej zadowoleni - zarówno z funkcjonalności jak też z wyglądu Co do drzwi - to mamy najtańsze Polskone Impulsy z klamkami z allegro za jakieś 30 zł / sztukę Wrzuciłam kilka fotek do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 24.11.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ooo, ja też wczoraj złożyłam papiery do odbioru Robimy wyścig? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 24.11.2009 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ooooo, to ja widzę, że aż tak długo się z tym odboirem nie zbierałam - są lepsi!! Witaj Aga - dawno Cię nie "widziałam" pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 25.11.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 No, trochę nam zeszło z tymi papierami, kierbud od gazu nam zgubił dziennik budowy i go szukał tak długo A dlaczego 3 tygodnie? Mi pani mówiła żeby za 2 dzwonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.11.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 A te drzwi sa w okleinie jesionowej? nie sa biale, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 25.11.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Aga - nie wiem dlaczego ja za 3 tygodnie...może sporo klientów między nami sie zjawiło dorbie - drzwi są w okleinie biały dąb, chociaż koło dębu to nie leżały chyba, a białe też nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 29.11.2009 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 dorbie - drzwi są w okleinie zwanej biały dąb Ło mamo, źle ze mną, powtarzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalniaczek 29.11.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam, Bardzo zgrabny macie domek. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 05.12.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 witam, popodgladałam narazie szybciutko, później sie rozczytam. gratuluje ze już w swoim domku - który notabene prezentuje sie wyśmienicie!!! będe podgladać. odpowiedz na Twoje P.S.: - znamy sie, szkoda tylko że nasze Matyldzie już nie razem w przedszkolu ale rozumiem - wzgledy logistyczne przeważyły!!!! pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 05.12.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Witam, Bardzo zgrabny macie domek. Pozdrawiam, dziękuję, miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts