Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do podpoznańskiego domku damimaxa

damimax

Recommended Posts

• Odpowiedzi 214
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 1 month później...

Bardzo ladny domek, w moim stylu jasne drewno:-) A te mebelki z Ikei to chyba jesionoe? My sie zastanawialismy tez nad Adel brzoza i potem stanelo na nexus brzoza i bardzo jestesmy zadowoleni. Nasza kuchnia jest mniejsza. Wg mnie bardzo dobrze zrobilas ze zrezygnowalas z tej wysokiej szafki na piekarnik, bardzo dobrze wyglada ta ciut wyzsza szafka z piekarnikiem.. bardzo ladne schody. A drzwi ewnetrzne macie, prawda? A mozesz napisac jakie? widzialam tylko futryny na gorze. Pokaz zdjecie jak mozesz. A wiesz, ja tez mam wc victoria z roca a w drugiej lazience olimpia, zastanawialam sie tez nad umywalka olimpia do gornej lazienki, ale chyba stanie na Toscani.

Bardzo ladny macie bruk i taras pieknie zrobiony. Gratulacje ladnego domku i zycze byscie byli szczesliwi mieszkajac w nim.

Dorbie - dziękuję za miłe słowa i życzenia :wink:

Co do kuchni to seria z drewna jesionowego - Askome - akurat wychodziła z Ikea i dzięki temu udało nam sie zakupić te meble taniej niz wyszedłby Adel.

Jesteśmy z niej zadowoleni - zarówno z funkcjonalności jak też z wyglądu :wink:

Co do drzwi - to mamy najtańsze Polskone Impulsy z klamkami z allegro za jakieś 30 zł / sztukę :roll: Wrzuciłam kilka fotek do dziennika 8)

witam, popodgladałam narazie szybciutko, później sie rozczytam.

gratuluje ze już w swoim domku - który notabene prezentuje sie wyśmienicie!!!

będe podgladać.

odpowiedz na Twoje P.S.:

- znamy sie, szkoda tylko że nasze Matyldzie już nie razem w przedszkolu :cry:

ale rozumiem - wzgledy logistyczne przeważyły!!!!

pozdrawiam.