damimax 18.01.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 aga - to panele MAsari firmy Epi Real foto - beznadziejne, bo z komórki - he, he - ucze się jednak:) http://www.empikfoto.pl/albumy34/362828/707885/previews/23395285_dsc00416.jpg Przespałam się z tą ceną i coś czuję, że ja przełkniemy, no idealne są kurcze.... Że też nie mogły być w AC4 za jakieś 50zł aga - mówisz, że takie jaja z ta ościeżnicą stalową, hmmmm. nic - idziemy na budme - może cos nowego nas zainspiruje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 06.02.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Twój zadaszony taras jest SUPER! 5 cm wystarczy spokojnie, jesli tylko cały szereg nie odsunie się od okna np z okazji jakiś rurek co są na wierzchu a nie w ścianie. Napisałam Ci w mailu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 06.02.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Masz na mysli Aga ten daszek nad przyszłym tarasem? Tez się z niego cieszę - to dzieło naszego kierbuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 06.02.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Tak, moje niezrealizowane marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 damimax, to teraz ja przyszłam z rewizytą (tak wiesz, coś się nie wstydziła do mnie przychodzić ) Grafitowa dachówka to jest to co tygryski lubią najbardziej Zadaszony taras również, ja aż tak dużego zadaszenia nie mam Teraz moja droga to już z górki. Zobaczysz jak szybko to zleci Pozdrawiam i będę obserwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.02.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Cześć Przylazłem za Maciejową Kaśką, która: Teraz moja droga to już z górki. Zobaczysz jak szybko to zleci kłamie. Teraz zaczyna się koszmar instalacji, wylewek, tynków i całej masy pierdół ktorych nie widać gołym okiem a są ściśle kasochłonne. Ale Kaśce łatwo się wymądrzać - ona nie dość, że już mieszka to jeszcze ma ładną lodówkę. Sama tez jest ładna co można zobaczyć w dzienniku (bo to co ma w avatarze to nie ona). A teraz o budowie. My też mamy 18 metrową dziłkę ale zmieścił nam się dom z garażem z boku. Zostawiliście po 4 metry z każdej strony czy chcieliście więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 12.02.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 He, he moi drodzy, dziękuję za tak rozbieżne zdania, w sumie przychylam się po części do każdego z nich, tzn - zleci szybko, (bo taki zapiernicz będzie ), ale mam wrażenie, że schody to się dopiero zaczynają dandi - ja mam 3 m. od strony garażu - dom był "uszyty na miarę" przez adaptora - ma dokładnie 11m szerokości. Do kryształu się poważnie przymierzałam, ale no miał kilka minusów, których za nic nie potrafiłam ugryźć i w końcu stanęło na tym co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.02.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 damimax, to dandi jest kłamcą Serio, co on tam wie Z tym że rację ma co do kasy Szybko niknie, ale co tam Od początku robienia instalacji do przeprowadzki minęło 8 miesięcy, w tym było 3 miechy przestoju, bo ekipy miały obsuwy. Czyli jakby wszystko zgrac idealnie to jest jakieś 5 miesięcy, albo krócej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.02.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Do kryształu się poważnie przymierzałam, ale no miał kilka minusów OOOOOO, to oczywiście nieprawda ale chętnie poznam point of wju. najchętniej dlatego, że ja serio nie mam do czego się czepić jeżeli chodzi o funkcjonalnośc domu. Nie specjalnie podoba mi się bryła dlatego interesuje mnie zdanie kogoś kto patrzy z boku. A tak serio Kryształ nie jest ostatnim domem jaki buduję właśnie z tego powodu, że jest taki do wyrzygu funkcjonalny i praktyczny. Na starośc marzy mi się drewniany dwór pod lasem. Parterowy z tajemniczym strychem gdzie moje wnuki będą odkrywać różne czarodziejskie zakamarki. damimax, to dandi jest kłamcą spójrz na nią... czy kobiety o takiej urodzie, bląd włosach a w dodatku (drżę) nauczycielki (tak tak, ona jest nauczycielką bleeeeeeee) mogą być uczciwe...? No sama powiedz... wichrzycielka i intrygantka... tyle Ci powiem. W dodatku jest z kliki i czytuje Trybunę Ludu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.02.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 dami, fajne drzwi, a pokaż nowa wersję kuchni, proszę...a czemu oddech instalatora już czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 13.02.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Ja mam umywalkę Olimpia w małej (i na razie jedynej) łazience i jestem niestety tak średnio zadowolona Pojawiły się na niej takie maluteńkie jakby ryski, tak jakby ktoś miejscami narysował ołówkiem cieniutkie niezmywalne kreseczki W górnej łazience szarpnęłam się na 10-krotnie ( ) droższy Duravit, zobaczymy czy to ta Olimpia taka delikatna czy ja takim niszczycielem jestem No ale fakt niezaprzeczalny że seria Olimpia ma całkiem przyjemny wygląd jak na takie małe pieniądze, ja tą umywalkę wzięłam bo była dużo tańsza niż Roca Dama senso a kształt prawie identyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 13.02.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 ojej, jaki ruch, bardzo mi miło:) Po kolei - dandi - ja nie mogłam znaleźć sposobu na górę Kryształu - potrzebowałam tam 3 pokoi o podobnej, niekoniecznie 10m wielkości:). No dole przeszkadzał mi za mały wiatrołap przede wszystkim, no ale kluczowa była ta góra jednak. aga - wrzucę wieczorem tę kuchnię, bo teraz uprawiam proceder prywaty w pracy Co do oddechu instalatora, to w sumie nie wiem kto teraz wejdzie po elektryku, być może nam się jakoś kolejność przestawi, bo ciągle bez wody jestem, a znów mrozy zapowiadają . Ale podejrzewam, że dobrze by było, żeby sprzęty w łazienkach juz poustawiane konkretnie były.... altariela kurcze, to niefajnie - hmmmm, to może faktycznie potrzymam kciuki za to byś się takim niszczycielem okazała A czy reszte sprzętów tez masz tam z cersanitu? Czytałam o sinawym odcieniu tej ceramiki (sam w sobie mi nie przeszkadza), i dlatego wc i bidet też chciałam z tej serii A gwarancji to nie podlega, czy zaczęło byc widoczne tradycyjnie dzień po jej wygaśnięciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 13.02.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Każdy sprzęt w łazience mam z innej parafii - mi z kolei ten cersanit wydaje się bielutki, niedaleko stoi kibelek Roca i on jest taki bardziej jakby kremowy na tle tej umywalki A umywalka być może zniszczyła się trochę podczas wykończeniówki, zanim zrobiłam kuchnię to myło się tam talerze, pędzle, wiadra itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.02.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dziewczyny, moja umywalka z Koła też ma takie kreseczki jakby popisane cieniutkim ołówkiem.... albo porysane metalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 13.02.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 O, to mnie pocieszyłaś, bo już zaczynałam żałować, że nie zainwestowałam w "lepszą" umywalkę, a tu wychodzi że takie coś i w droższych się zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 13.02.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No własnie z ciekawości obeszłam łazienki u mnie w pracy, Koło mamy, i nie są porysowane. Nasza służbowa, w której myjemy gary lekko porysowana jak się dobrze przyjrzeć, ale białe te ryski..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.02.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No własnie z ciekawości obeszłam łazienki u mnie w pracy, Koło mamy, i nie są porysowane. Nasza służbowa, w której myjemy gary lekko porysowana jak się dobrze przyjrzeć, ale białe te ryski..... czyli że ja się jakoś specjalnie wyżywam na tej umywalce ? No nie wiem, ma już 7 lat... ale ryski są od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 13.02.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Oj Aga - nie wyrzucaj sobie! - nie bardziej niż jakieś 8 tys. osób tygodniowo użytkujących nasze łazienki od 8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.02.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Oj Aga - nie wyrzucaj sobie! - nie bardziej niż jakieś 8 tys. osób tygodniowo użytkujących nasze łazienki od 8 lat no ale pisałaś, że u Was rysek nie ma po tych 8 tysiącach tygodniowo, a u mnie w domu są... oczywiście przed chwilą pobiegłam do służbowego kibelka: umywalki Koło, wiek - 10 lat, brak rysek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 13.02.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Ja już wiem - wszystko jasne! - to pewnie faceci te ryski robią!! Jak tu się zakraść do męskiego kibelka...... Aga - może Ty dasz radę cichaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts