agakz 13.02.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Ja już wiem - wszystko jasne! - to pewnie faceci te ryski robią!! Jak tu się zakraść do męskiego kibelka...... Aga - może Ty dasz radę cichaczem? no wiesz u mnie w biurach ze 100 osób, większa szansa że mnie przyłapią niż Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 13.02.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Aga - przypominam Ci, że ja pracuję na pływalni a te umywalki są w szatniach! - istnieje obawa, że zobaczę coś więcej, niż pana myjącego ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.02.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzięki za kuchnię. To oznacza, że ja też nie zabuduję zmywarki 60-tki drzwiami...? a jak jest 60-tka do zabudowy to ona jest węższa że pasuje panel 60 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 14.02.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Aga - przyjrzyj się jeszcze po swojemu tematowi. W zmywarkach do zabudowy przyczepia sie panel do drzwi zmywarki, więc de facto nie muszą one być węższe (nie wiem czy są - nie mierzyłam), bo nie ma tam zawiasów.Zmierzyłam swoją zmywarkę wolnostojącą - ma dokładnie 59,7 szerokości, czyli do otworu 60' by weszła i drzwiczki by ją na styk przykryły, ale jak zamontować te zawiasy?Być może znajdziesz na to jakiś sposób, ja jak mówię, bałam się ryzykować, bo nie miałabym miejsca żeby się z tymi zawiasami w jakiś sposób odsunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.02.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Pokombinuję jeszcze. Ja mam mały zapas na zaślepkę więc teoretycznie zmieści się zawiasik. Ostatecznoscia jest zakup zmywarki jednak do zabudowy, bo ja nie zabieram obecnej (sprzedana z mieszkaniem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 14.02.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 no, no, pomyśl - ja się tez obawiałam, że jak odsunę się nawet z tym zawiasem, to mi drzwiczek nie stanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.02.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kusiło nas żeby przyciąć koszty i zdecydować się na tańsze metalowe, ale jednak głosy na "nie" przeważyły Dami, a co to były za głosy na nie? My wybraliśmy metalowe pomimo, że mamy wejście od strony południowej a to jest ponoć gwarantem tego że się powykręcają od słońca. Interesuje mnie jakie są inne argumenty za NIE. Drewniane owszem piękne ale nas nie stać. Może kiedyś z czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 15.02.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 dandi - gerde skreśliłam po tym, co przeczytałam tu na forum. Brałam pod uwage euronordy i KMT. O euronordach znalazłam trochę niekorzystnych opinii, kmt maja generalnie dobre opinie. U nas przeważył fakt, że akurat podjechaliśmy do znajomych, którzy takie 2,5 letnie KMT mają. Być moze to kwestia niewłaściwego montażu, czy tez innych przypadłości tego akurat egzemplarza, ale właściciele nie sa zadowoleni - ciężko się je zamyka i otwiera, mają problemy z klamką a w wiatrołapie jest zimno - nie wiem na ile to kwestia samych drzwi, ale skutecznie się zniechęciliśmy Nie ukrywam, że wzornictwo KMT tez nam kompletnie nie odpowiedało, także z ulgą przerzuciliśmy się na te Cale Najpierw chcielismy takie najtańsze, zupełnie płaskie bez naświetli, ale z uwagi na to, że mamy ciemno w wiatrołapie zdecydowaliśmy sie jednak na te z szybkami. .... opisałam geneze powstawania dziur w budżecie i niedoszacowań - a bo to jak już brać te droższe, to żeby doświetlały lepiej, itd. he, he KMT wzięliśmy do pomieszczenia z tyłu domu, także za jakiś czas będziemy mogli wyrobic sobie o nich własne zdanie A w ogóle to leżę z chyba 20 gorąca herbatą, z temp prawie 39 st Zwlokłam się na chwilę przelewy porobić, idę dalej umierać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 przerzuciliśmy się na te Cale bardzo dobry wybór to najpiękniejsze drzwi na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 16.02.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Oj to kuruj się kuruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 23.02.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Hej, pozdrówka z zimowego Kołobrzegu gdzie przebywam na internetowem odwyku... Co do gładzi to płaciłam 15 PLN/m2 robota + materiał, nie wiem czy to dużo bo nie szukałam kontrofert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 24.02.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 No ładny mi odwyk:) Nawdychajcie sie morskiego powietrza, zeby juz żadne choróbska się was nie imały!! Dałam mężowi zadanie wyliczenia metrów w naszym domu - wyniku spodziewam się nie wczesniej niz za miesiąc Załatwiłam przedszkole dla dzieci jupiiii Pójdą tutaj http://www.przedszkole67.pl/ ...i to może juz wlipcu, kiedy będziemy w amoku wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 29.03.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Dami, kochana, a gdzie Ty widziałaś takie grzeczne dzieci? I pod wpływem jakich środków odurzających były ? Staram się nie zabierać młodej do sklepów, ale czasami muszę. i tak ostatnio, jak zamawiałam sofę w Bizzarto najpierw skakała po wszystkich sofach, a potem się czołgała pomiędzy nimi Jutro ósme urodziny ma Deszczownica niedroga - ja kupiłam taką, bo rok temu kupiłam identyczną rodzicom i jest ok: http://www.allegro.pl/item595637865_kludi_zenta_zestaw_bateria_natrysk_deszczownica.html są też z termostatem: http://www.allegro.pl/item592189876_kludi_zenta_deszczownica_termostat_najtaniej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 30.03.2009 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Oooo Aga, dzięki za podpowiedź, fajna ta bateria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 15.04.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ja z rewizytą. witam - i od razu poproszę o namiar na kozy w supercenie - wasza jest świetna..pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 15.04.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 juz wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 15.04.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam Przeczytałam Twój post na temat chińskich kombibacji z zabudową zmywarki w meblach z IKEA. I teraz nie jestem pewna czy pisałaś o zmywarce nie do zabudowy, którą chciałaś schować w szawce 60-tce, czy o zmywarce pod zabudowę, czyli bez frontu i po prostu Ikea nie ma frontów doczepianych do zmywarki w rozmierze 60 ??? Proszę poradź mi, bo trochę się zatrwożyłam, mam zmywarke pod zabudowę i zdziwiłam się, że Ikea nie ma frontów. Przecież sprzęt do zabudowy jest typowy.PozdrawiamAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 15.04.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 spokojnie, spokojnie - ja pisałam o próbach ukrycia zmywarki NIE DO ZABUDOWY:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 15.04.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ufff dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.04.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 dami, piękne drzwi Moje mi się tak nie podobają Ale solidnie je zabezpiecz, bo szkoda byłoby, a wykonawców nie upilnujesz... A propos zmywarki - ja się poddałam i kupuję do zabudowy. Jutro w sklepie "Żer dla skner" bo jest akcja bez vatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts