damimax 18.04.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 ach, jednak? No własnie siedzę i myslę jak je zabezpieczyć - sama folia nic nie da jak przywalą czymś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 18.04.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Może tektura z obu stron skrzydła? Tylko ościeżnica też jest narażona na uderzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 18.04.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Własnie sie wybieram do Castoramy, może cos mi doradzą - oscieznicy to raczej nie da sie zabezpieczyć, w końcu muszą się jakos te drzwi zamykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 18.04.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Nabyłam drogą kupna w castoramie zieloną piankę pod panele, folię stretchową i tasmę - jutro działamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 18.04.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 To powodzenia Ja jutro mam wolne od budowy bo jako osoba towarzysząca mojej córki jadę na przyjęcie komunijne jej sympatii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 29.04.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Płytki bardzo fajnie z panelami wygladają A nie mogłaś juz kupić żeby Ci nie wykupili a odebrać później siłami Inwestora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 08.05.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Kurcze, przestałam dostawać powiadomienia o odzewie w komentach Aga - nie wiem, czy taka opcję z późniejszym odbiorem w Castoramie posiadają? Tak czy inaczej, jutro planujemy te płytki kupić, także kciuki poproszę, żeby były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 08.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Kurcze, przestałam dostawać powiadomienia o odzewie w komentach Aga - nie wiem, czy taka opcję z późniejszym odbiorem w Castoramie posiadają? Tak czy inaczej, jutro planujemy te płytki kupić, także kciuki poproszę, żeby były nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 30.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Jakie ładne drzwi białe! Kuchnia, gdzieś takie widziałam... tylko gdzie... a poważnie to drzwi są ok, porządnie wykonane, tylko jeszcze raz ostrzegam przed ekipą pomiarowo-montażową z Voxa na Michała. Zmierzyli, powiedzieli co powiększyc a co pomniejszyć, co oczywiście grzecznie wykonaliśmy a potem mi połowę otworów rozkuwali, jeszcze z marudzeniem, a w pralni mam 2 oscieżnice praktycznie w powietrzu, bo została pustka ok 10 cm na górze Drzwi do garażu mi tak osadzili, że się skrzydło haczyło o stelaż od bramy garażowej, bo im się nie chciało głębiej. Dobra, już nie marudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 31.05.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No pięknie, pięknie z tym montażem Z tymi fiordami, to smiesznie było - wiesz, chodziłam za zupełnie innymi i nagle przed tymi stanęłam i mnie po prostu oczarowały Pierwsza mysl - drogie na bank - patrzę na opis - szok - tanie!! Seria - Fiord - wtedy dopiero zajarzyłam, że to te Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 31.05.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Dami Ty to masz problemy Drzwi za 590zł brutto ... Nam wpadły w oko drzwi Quatro Soft fornirowane w okleinie naturalnej ciemny orzech retro po niecałe 1000 zł brutto za skrzydło bez ościeżnicy. I na dodatek nic do nas nie przemawia, że to za drogo Do wielu drzwi wewnętrznych już podchodziłem i wszystkie wydają mi się be... Z resztą agakz też ma chyba na piętrze te same drzwi tylko kolor jasny orzech retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 31.05.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Oni w tym Voxie to chyba mają kilka współpracujących ekip montażowych bo ja byłam bardzo zadowolona z montażu - sprawnie, szybko, podkuli gdzie trzeba bez zbędnego marudzenia, jedna opaska nie mieściła się koło szafy więc przycięli równiuteńko opaskę i elegancko zasilikonowali połączenie opaski i szafy i nawet styropianem mi jedną klamkę zabezpieczyli bo uderzały o nią drugie drzwi A do oglądania Sahary zapraszam do mnie Rzeczywiście są droższe niż Fiordy czy Impuls, ale są za to fornirowane dębem modyfikowanym a nie w kiepskiej okleinie (impuls w białym dębie wygląda o niebo gorzej) i wyglądają naprawdę fajnie, bardzo dobrze jakościowo wykonane - tylko czas oczekiwania na Saharę to 12 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 31.05.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 hm...tylko jak trafić na tę własciwą? Kris - a Ty z montażu tych KMT byłeś zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 31.05.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Oj altariela, nie kuś Muszę się zmieścić w zamierzonym budżecie, bo juz kompletnie nie mam na czym kosztów przycinać Jutro jadę do Voxu, żeby mi wycenę na różne warianty zrobili, to będę wiedziała dokładnie na czym stoję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 31.05.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Dami Ty to masz problemy Drzwi za 590zł brutto ... Nam wpadły w oko drzwi Quatro Soft fornirowane w okleinie naturalnej ciemny orzech retro po niecałe 1000 zł brutto za skrzydło bez ościeżnicy. I na dodatek nic do nas nie przemawia, że to za drogo Do wielu drzwi wewnętrznych już podchodziłem i wszystkie wydają mi się be... Z resztą agakz też ma chyba na piętrze te same drzwi tylko kolor jasny orzech retro Wiesz Kris - problem z tymi drzwiami to mamy zupełnie podobny, gdyby cena była o 20-30% niższa to bylibyśmy usatysfakcjonowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 31.05.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 hm...tylko jak trafić na tę własciwą? Kris - a Ty z montażu tych KMT byłeś zadowolony? Mam nadzieję, że będę zadowolony - montaż na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 31.05.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 upss, to trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 31.05.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 upss, to trzymam kciuki!! Jakby co zdam relacje, ale mam zamiar ich podejść z zaskoczenia - także będą musieli się wykazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 31.05.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Oj Dami, chyba masz racje co do córek Ja dzisiaj znalazłem nowe zastosowanie dla maszynki do golenia. Moja mała Ania niecałe 2 miesiące nie mogła zasnąć przez cały dzień i chyba każdy wie z czym to się wiąże na wieczór - z jedną wielką nerwówką i płaczem dziecka bo zmęczone i nie może zasnąć bo płacze i tak w kółko macieja - nie obrażając Macieja. Odpalenie maszynki, bo się musiałem ogolić trzymając beczącą małą na ręku, Żoncia szykowała starszą do spania, a tu zdziwienie bo malutka się uspokaja i zasypia Maszynka ma dobry akumulator, także będzie mogła służyć na takie przypadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 05.06.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Cześc Dami, może jeszcze nie wyrzuciłaś z glowy i zdążę się zapytac: gdzie kupiłaś swoje drzwi wejsciowe, na Michała? Sprawdzałam na stronach ineterntowych i nie wszystkie hurtownie mają CALa. Drogie są takie drzwi ? Twoje są otwierane na zewnątrz? Jakieś wskazówki co do montażu. Czy miałaś już wylany próg przy wejściu ? może to śmieszne, ale mi wylali posadzkę do sciany wewnętrzenj, ganek przed domem do ściany zewnętrznej, a w miejscu progu została ku mojemu wielkiem zdziwieniu dziura progowa. Teraz nie wiem kogo mam za to ścigac, a swoja drogą człowiek codziennie ogląda budowę a i tak wszystkiego nie widzi.pozdrawamAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts