Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do podpoznańskiego domku damimaxa

damimax

Recommended Posts

• Odpowiedzi 214
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Jakie ładne drzwi białe! Kuchnia, gdzieś takie widziałam... tylko gdzie...

a poważnie to drzwi są ok, porządnie wykonane, tylko jeszcze raz ostrzegam przed ekipą pomiarowo-montażową z Voxa na Michała. Zmierzyli, powiedzieli co powiększyc a co pomniejszyć, co oczywiście grzecznie wykonaliśmy a potem mi połowę otworów rozkuwali, jeszcze z marudzeniem, a w pralni mam 2 oscieżnice praktycznie w powietrzu, bo została pustka ok 10 cm na górze :o Drzwi do garażu mi tak osadzili, że się skrzydło haczyło o stelaż od bramy garażowej, bo im się nie chciało głębiej.

Dobra, już nie marudzę :wink:

No pięknie, pięknie z tym montażem :-?

Z tymi fiordami, to smiesznie było - wiesz, chodziłam za zupełnie innymi i nagle przed tymi stanęłam i mnie po prostu oczarowały :wink:

Pierwsza mysl - drogie na bank - patrzę na opis - szok - tanie!!

Seria - Fiord - wtedy dopiero zajarzyłam, że to te Twoje :wink:

Gość Gosc_gość

Dami Ty to masz problemy :roll:

Drzwi za 590zł brutto ...

Nam wpadły w oko drzwi Quatro Soft fornirowane w okleinie naturalnej ciemny orzech retro po niecałe 1000 zł brutto za skrzydło bez ościeżnicy.

I na dodatek nic do nas nie przemawia, że to za drogo :o

Do wielu drzwi wewnętrznych już podchodziłem i wszystkie wydają mi się be...

Z resztą agakz też ma chyba na piętrze te same drzwi tylko kolor jasny orzech retro :wink:

Oni w tym Voxie to chyba mają kilka współpracujących ekip montażowych bo ja byłam bardzo zadowolona z montażu - sprawnie, szybko, podkuli gdzie trzeba bez zbędnego marudzenia, jedna opaska nie mieściła się koło szafy więc przycięli równiuteńko opaskę i elegancko zasilikonowali połączenie opaski i szafy i nawet styropianem mi jedną klamkę zabezpieczyli bo uderzały o nią drugie drzwi :o

A do oglądania Sahary zapraszam do mnie :) Rzeczywiście są droższe niż Fiordy czy Impuls, ale są za to fornirowane dębem modyfikowanym a nie w kiepskiej okleinie (impuls w białym dębie wygląda o niebo gorzej) i wyglądają naprawdę fajnie, bardzo dobrze jakościowo wykonane - tylko czas oczekiwania na Saharę to 12 tygodni :roll:

Dami Ty to masz problemy :roll:

Drzwi za 590zł brutto ...

Nam wpadły w oko drzwi Quatro Soft fornirowane w okleinie naturalnej ciemny orzech retro po niecałe 1000 zł brutto za skrzydło bez ościeżnicy.

I na dodatek nic do nas nie przemawia, że to za drogo :o

Do wielu drzwi wewnętrznych już podchodziłem i wszystkie wydają mi się be...

Z resztą agakz też ma chyba na piętrze te same drzwi tylko kolor jasny orzech retro :wink:

Wiesz Kris - problem z tymi drzwiami to mamy zupełnie podobny, gdyby cena była o 20-30% niższa to bylibyśmy usatysfakcjonowani :wink:

Gość Gosc_gość

Oj Dami, chyba masz racje co do córek :-?

Ja dzisiaj znalazłem nowe zastosowanie dla maszynki do golenia. :lol:

Moja mała Ania niecałe 2 miesiące nie mogła zasnąć przez cały dzień i chyba każdy wie z czym to się wiąże na wieczór - z jedną wielką nerwówką i płaczem dziecka bo zmęczone i nie może zasnąć bo płacze i tak w kółko macieja - nie obrażając Macieja.

Odpalenie maszynki, bo się musiałem ogolić trzymając beczącą małą na ręku, Żoncia szykowała starszą do spania, a tu zdziwienie bo malutka się uspokaja i zasypia :D

Maszynka ma dobry akumulator, także będzie mogła służyć na takie przypadki :wink:

Cześc Dami, może jeszcze nie wyrzuciłaś z glowy i zdążę się zapytac: gdzie kupiłaś swoje drzwi wejsciowe, na Michała? Sprawdzałam na stronach ineterntowych i nie wszystkie hurtownie mają CALa. Drogie są takie drzwi ? Twoje są otwierane na zewnątrz? Jakieś wskazówki co do montażu. Czy miałaś już wylany próg przy wejściu ? może to śmieszne, ale mi wylali posadzkę do sciany wewnętrzenj, ganek przed domem do ściany zewnętrznej, a w miejscu progu została ku mojemu wielkiem zdziwieniu dziura progowa. Teraz nie wiem kogo mam za to ścigac, a swoja drogą człowiek codziennie ogląda budowę a i tak wszystkiego nie widzi.

pozdrawam

Aga