Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do podpoznańskiego domku damimaxa

damimax

Recommended Posts

Jejku, powiadomień nie dostaję, wrrrr :evil:

Kochani, dziękuję za miłe słowa :wink:

Mieszka się cudownie, choć niestety jeszcze trochę roboty przed nami... Próbuję jakoś to ogarnąć, ale doba za krótka :-?

Damon - ale mnie zastrzeliłaś!! Co chwila z kimś przed domem rozmawiam, Fart chyba ułatwi nam nawiązanie kontaktów sąsiedzkich :wink:

Postaram coś wkrótce skrobnąć w dzienniku, ale zawsze jest coś pilniejszego - aktualnie baterie z aparatu poszły do miecza świetlnego syna, a zapasowych akumulatorów oczywiście namierzyć nie mogę :roll:

• Odpowiedzi 214
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Maciejki - cóż by tu napisać - wstyd przyznać, ale dopiero zupełnie przed chwilą usiadłam do instrukcji obsługi tych sprzętów :roll:

W sumie w związku z powyższym napisać mogę, że obsługa płyty jest intuicyjna - prawie wszystko robiłam dobrze :roll:

Piekarnika jeszcze nie rozdziewiczyłam :roll:

hehehhe,dzięki bardzo a masz do tego zestawu mikrofalę?czy moze innej firmy ?

Aaaa, Damon - już kojarzę!! A. też mi mówiła o kumpeli, która się ze Skórzewa wyprowadza - to Ty??!!!

Oj, chyba jak już ochłoniemy po tym wszystkim, trzeba będzie się na jakąś kawkę umówić :wink:

Tak, to my stety lub niestety. Myślę że A. jakąś kawę postawi w ramach dobrosąsiedzkich stosunków na początek :). Mam w długofalowych planach nawiedzanie Dąbrówki i okolic :lol:

A propos extra kosztów: zabrakło mi 2 cm tafli lustra ( jest 3,21 a winno byc 3,23 ) żeby było w jednym kawałku, no to Pan Łazienkowy doradził, ż mozna kupic takie listewki inox, jak krany, i po boczkach sie wklei i będzie super. To ja ochoczo zabrałam sie do szukania tego sklepu, co mi go polecił, znalazłam, a juści, i nawet listewki były, ale jedna sztuka, co prawda 2,5 m kosztuje 120 zł. Oczywiście zaczynam sie skrobac po głowie, a Pan mi mówi, że przy tym całym koszcie budowy to, to jest pryszcz. Na to mu wyjaśniam, że takich pryszczy to już mam tyle, że na kilku nastolatków by styknęło :)