damimax 19.08.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Jejku, powiadomień nie dostaję, wrrrr Kochani, dziękuję za miłe słowa Mieszka się cudownie, choć niestety jeszcze trochę roboty przed nami... Próbuję jakoś to ogarnąć, ale doba za krótka Damon - ale mnie zastrzeliłaś!! Co chwila z kimś przed domem rozmawiam, Fart chyba ułatwi nam nawiązanie kontaktów sąsiedzkich Postaram coś wkrótce skrobnąć w dzienniku, ale zawsze jest coś pilniejszego - aktualnie baterie z aparatu poszły do miecza świetlnego syna, a zapasowych akumulatorów oczywiście namierzyć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 19.08.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Aaaa, Damon - już kojarzę!! A. też mi mówiła o kumpeli, która się ze Skórzewa wyprowadza - to Ty??!!! Oj, chyba jak już ochłoniemy po tym wszystkim, trzeba będzie się na jakąś kawkę umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 19.08.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dami...jak juz się pojawiłaś...ile płaciłaś za otynkowanie domu, ale bez ocieplenia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 19.08.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Agula - ja mam wszystko realizowane przez GW, miałam nie robić tynków zewnętrznych ze wzgl. finansowych, ale ponieważ wykonawcy zaproponowali mi jedynie dopłatę za materiał, bez kosztów robocizny, to się zdecydowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 19.08.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 no to masz dobrze, ja też nie myślałam o tynkowaniu, chciałam zostawić na wiosne, ale to już druga zima byłaby bez tynków, szkoda mi ocieplenia. A jak tam psiok ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 19.08.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Fart ma się świetnie Dzieciaki oszalały na jego punkcie a on na ich Wydaje się być bardzo kumaty, już prawie nie sika w domu, no i te mądre oczyska..., nie powiem, mnie też sobie zwojował, a mąż mówi o nim - mój drugi synek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 22.08.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Witam!!!Gratuluje przeprowadzki!!!i mam pytanko:jak sprawuja Ci sie te sprzety electroluxa?bo zastanawiam sie nad identycznym zestawem?pzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 22.08.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Maciejki - cóż by tu napisać - wstyd przyznać, ale dopiero zupełnie przed chwilą usiadłam do instrukcji obsługi tych sprzętów W sumie w związku z powyższym napisać mogę, że obsługa płyty jest intuicyjna - prawie wszystko robiłam dobrze Piekarnika jeszcze nie rozdziewiczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 22.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Maciejki - cóż by tu napisać - wstyd przyznać, ale dopiero zupełnie przed chwilą usiadłam do instrukcji obsługi tych sprzętów W sumie w związku z powyższym napisać mogę, że obsługa płyty jest intuicyjna - prawie wszystko robiłam dobrze Piekarnika jeszcze nie rozdziewiczyłam hehehhe,dzięki bardzo a masz do tego zestawu mikrofalę?czy moze innej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 23.08.2009 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Nie mam wcale mikrofali Właśnie odkryłam, że da się bez niej żyć - jeśli okaże się, że kolejne 2 tygodnie przeżyję bez popcornu z mikrofali, to chyba w ogóle sobie odpuścimy jej zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 23.08.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 no własnie ja tez sie zastanawiam,ale electroluxa kosztuje ponad 1000zł,a ja nie chce tyle kasy wydawac na nia.i nie wiem czy uda mi sie dopasowac stylistycznie dwa sprzetydziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 23.08.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Aaaa, Damon - już kojarzę!! A. też mi mówiła o kumpeli, która się ze Skórzewa wyprowadza - to Ty??!!! Oj, chyba jak już ochłoniemy po tym wszystkim, trzeba będzie się na jakąś kawkę umówić Tak, to my stety lub niestety. Myślę że A. jakąś kawę postawi w ramach dobrosąsiedzkich stosunków na początek . Mam w długofalowych planach nawiedzanie Dąbrówki i okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 29.08.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 O rany jakie mam tyły Gratuluję przeprowadzki, psa, a najbardziej tego uczucia, że to Twoje miejsce (ja już mogę znowu się budować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 30.08.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Jejku Aga naprawdę?Ja zdecydowanie póki co mówię pas, mam nadzieję, że już na zawsze, naprawdę dobrze mi tu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 01.09.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dami....ile chce Wasz brukarz za mkw zmateriałem czy bez ??? No i co kładziesz, bo od tego tez zależy cena???? Te ceny mnie powalają, a do domu trzeb jakoś dojść sucha nogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 01.09.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Agula - kładę łupek granitowy, cena robocizny to 50zł/m2 + 40zł/mb schodów.Materiał kupuję sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 02.09.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Skąd Ty się wzięłaś dziewczyno ??? Taka pogodna , gdzie wokół wszycy narzekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 05.09.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 A propos extra kosztów: zabrakło mi 2 cm tafli lustra ( jest 3,21 a winno byc 3,23 ) żeby było w jednym kawałku, no to Pan Łazienkowy doradził, ż mozna kupic takie listewki inox, jak krany, i po boczkach sie wklei i będzie super. To ja ochoczo zabrałam sie do szukania tego sklepu, co mi go polecił, znalazłam, a juści, i nawet listewki były, ale jedna sztuka, co prawda 2,5 m kosztuje 120 zł. Oczywiście zaczynam sie skrobac po głowie, a Pan mi mówi, że przy tym całym koszcie budowy to, to jest pryszcz. Na to mu wyjaśniam, że takich pryszczy to już mam tyle, że na kilku nastolatków by styknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 05.09.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 pozdrawiam jak zobaczyłam na fotkach ulicę z kocich łbów to od razu wiedziałam a szukając ostatnio mojego zaginionego kota, którego ogłoszenia wisiały wszędzie często przechodziłam obok Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 06.09.2009 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Hej Agip - czy dobrze czytałam na forum dabrówka, że kotek się znalazł??? Również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts