Jayer 14.10.2003 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Czołem! Właśnie zbliżam się do zamówienia okien w firmie TOMSTOL z Milanówka.Czy macie moze jakies doświadczenia (własne, znajomych) dotyczące tej firmy i jej produktów? PozdrawiamJay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2003 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 co to za system okien???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 15.10.2003 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Zaden system okien. Poprostu okna drewniane robią. W miare tanio. Dlatego też szukam informacji na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor_R 15.10.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Poprostu okna drewniane robią. W miare tanio. Tanio ? Jak sprawdzałem ich ofertę to odpadła niemal w przedbiegach... głównie za wysoką cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 22.10.2003 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Temat sprawdzilem juz dosc mocno Oferuja okna drewniane, nie jakies tam super, ale w miare przyzwoite. Daja 5 lat gwarancji. W calej okolicy, tanszych okien nie znalazlem, a jedynie w mniej wiecej takiej samej cenie. Za komplet okien wraz z drzwiami balkonowymi policzyli mi ok. 14500 pln (razem 22 okna o pow. 30 m2) + montaz... Jeszcze tylko zona klepnie aprobate i pewnie jutro zamawiam. Pozdrawiam Jay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor_R 22.10.2003 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Oferuja okna drewniane, nie jakies tam super, ale w miare przyzwoite. Nie bardzo wiem co to znaczy (zwlaszcza przy oknach drewnianych - wykonczenie i technologia jest bardzo wazna), ale OK. Powodzenia. Poczytaj watek "szukam dobrych okien"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejS 22.10.2003 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Nie bierz mało znanych firm. Ja miałem firmy TRAS, niby znana a plastiki się wypaczyły i nie chce nikt ich wymienić mimo że przedstawiciel firmy uznał reklamację.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kxxx9 22.10.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Temat sprawdzilem juz dosc mocno Jay A czytałeś to ? http://forum.muratordom.pl/wieje-nie-skad-czyli-jak-udowodnic-swoje-racje,t124075.htm?highlight=tomstol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlo1 23.10.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Witam, Ja i moi sąsiedzi mam okna z Tomstolu i jesteśmy bardzo... zadowoleni. W porównaniu np. z Urzędowskim są o dużo lepsze. Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 31.10.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Witam, Ja i moi sąsiedzi mam okna z Tomstolu i jesteśmy bardzo... zadowoleni. W porównaniu np. z Urzędowskim są o dużo lepsze. Pozdrawaim Skąd takie porównanie? Dobrze ze chociaz w Twojej swiadomosci są dobre, bo cóz to za przyjemnośc mieć (mimo wszystko dobre) okna a kiedy wszyscy z boku mówią że są do bani.. Łatwo rzucać oskarżenia, ale jakies uzasadnenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 15.11.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Witam, Ja i moi sąsiedzi mam okna z Tomstolu i jesteśmy bardzo... zadowoleni. W porównaniu np. z Urzędowskim są o dużo lepsze. Pozdrawaim Ja mam okna z Tomstolu...Opinie zawarte w wątku poniżej... http://forum.muratordom.pl/wieje-nie-skad-czyli-jak-udowodnic-swoje-racje,t124075.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts