Walia 25.10.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Czy można teraz,bez szkody dla nich przesadzić poziomki? Moje jeszcze owocują ale mąż uparł się aby wprowadzić pewne zmiany w tej części ogródka ,gdzie rosną.A one mu tam nie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cebullka 25.10.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 zaznaczam na początku że nie jestem ekspertem Ale jak juz jest konieczność przesadzenia to najpierw mocno je podlej, a później wykop z dużą bryłą ziemi (tak żeby nie naruszyc korzeni i ziemi wokół nich), to może nawet nie zauważą że zmieniły lokal - ja bym tak zrobiła pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 25.10.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Dla świętego spokoju spróbowałabym chociaż jest trochę póżno /za zimno/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts