bobiczek 24.02.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 A co ci sprawia trudność na nierdzewce? Bo ja zalewam kuchenkę wodą z Ludwikiem i wychodzę. Po pół godzinie wracam, wycieram chłonną gąbką i już. ANIA! a ja zalewam często robaka różnościami, wracam po półgodzinie, a smak jaki był taki jest - i zalewam wciąż i wciąż..... do upadłego...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.02.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 A co ci sprawia trudność na nierdzewce? Bo ja zalewam kuchenkę wodą z Ludwikiem i wychodzę. Po pół godzinie wracam, wycieram chłonną gąbką i już. ANIA! a ja zalewam często robaka różnościami, wracam po półgodzinie, a smak jaki był taki jest - i zalewam wciąż i wciąż..... do upadłego...... Po prostu nie trafiłeś jeszcze na właściwy preparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gutek Fredek 26.02.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 A czym usunąć silikon z płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts