bilbo 16.10.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 żeby się zameldować trzeba mieć nadany numer domu, a zeby nadali Ci numer musisz miec zrobiony geodezyjny pomiar powykonawczy domu... Hmmm... a nasi sąsiedzi mieli nadany numer domu, zanim jeszcze zaczęli budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 ja tez mam numer domu a nie mam jeszcze fizycznie postawionego budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 ja tez mam numer domu a nie mam jeszcze fizycznie postawionego budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Widać że wszystko zależy od Urzędu a raczej urzędnika. F. Kafka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lekarz 16.10.2003 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 A dlatego zapytałem o zameldowanie, ponieważ obecnie mieszkam w mieszkaniu zakładowym i chcę jak najszybciej się wynieść i nie płacić niepotrzebnego czynszu a jeśli się wyniosę z tego mieszkania a w nowym domu mnie nie zameldują ponieważ oficjalnie nie mam prądu wobec powyższego będę teoretycznie bezdomny z całkowicie zdatnym do zamieszkiwania domkiem. Jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agula 17.10.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Miałam podobny problem i chciałam się zameldować w nowym domu przed dokonaniem odbioru. W urzędzie nie miałam żadnych problemów, powiedziano mi nawet, że zgodnie z obecnie obowiązującymi przepisami mogę zameldować się nawet na działce. A co do numeru domu to musiałam jedynie napisać podanie o nadanie nazwy ulicy(był to pierwszy budowany dom na tej ulicy) i numeru domu, a z tym nie było żadnego kłopotu. Wnioskuję, że po prostu nie można dać się zbyć urzędnikom. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts