2112wojtek 30.10.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Idę o zakład, że też masz jakieś różnostojki u siebie, choć pewnie dobrane ze smakiem i sztuka i w ogóle. Ale bankowo sa takie, że tworzą klimat. Twój klimat. I tu Cię rozczaruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Idę o zakład, że też masz jakieś różnostojki u siebie, choć pewnie dobrane ze smakiem i sztuka i w ogóle. Ale bankowo sa takie, że tworzą klimat. Twój klimat. I tu Cię rozczaruję Nie gadaj - bezguścia postawiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 10.11.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 uroczy wątek Jestem sentymentalna i tego się nie wstydzę chciałabym aby i moje dziecko miało tak ciepłe wsponmnienia jak ja ale co ciekawe nie z domu rodzinnego ale babcinego. Wspomnienia ogromnego pieca kaflowego z fajerkami na którym zawsze coś pysznego się gotowało ( kuchnia wileńska ) desery w porcelanowych miseczkach z niebieskim paskiem, konfitura z płatków róży którą z babcią ucierałam. Gdzieś za rok wprowadzimy się do nowego domu i już wiem jak będzie wyglądał, ten widok noszę w sobie już od kilkudziesięciu lat i teraz pora na realizację Powodzenia w realizacji Kasiorku......uciekaj z tego 13 piętra ! Zrób sobie piec kaflowy (ja taki kominek bede robic - z kafli), połóż drewno na podlodze, zrób ogród z maciejką, lwimi paszczami i mieczykami ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts