Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dobry sklep internetowy z wkladami kominkowymi

weronika-

Recommended Posts

czy mozecie polecic jakies sprawdzone strony www sklepow sprzedajacych wklady kominkowe?,glownie zalezy mi na nowoczesnym wygladzie kominka ale tez na nie wygorowanej cenie,podobaja mi sie kominki z frontem o ksztalcie wydluzonego prostokata,dluzszy bok rownolegly do podlogi,moze ktos z Was kupowal taki wklad(bez plaszcza wodnego i nie sluzacy do ogrzewania domu) i moglby mi jakis polecic?

z gory dzieki za pomoc

W "Kratkach" o nowoczesnych to można pomarzyć....

Określ granice niewygórowanej ceny dla jednych 2 tys to szczyt możliwość dla innych 8 tys,15,20....z ładnych nowoczesnych z dolotem z zewnatrz i cenowo niepowalające to wkłady Sparke,sprzedajemy i montujemy tego troche i śmiało mogę polecić

dzieki za linka kratki,przejrzalam ale niestety tych nowoczesnych jest nie za duzo:(,

co do ceny to moglabym sobie pozwolic na okolo 8-10tys,jak dla mnie to bardzo duzo kasy ale od dawna choruje na takie kominki,wlasnie wyczytalam gdzies ze te kominki ktore mi sie podobaja nazywaja sie panoramiczne

macie moze wsrod tych Sparke'ow cos takiego?

i przy okazji zadam pytanie bo mnie to meczy od dawna,mam teraz na budowie zamontowany komin ceramiczny i wystawiona od neigo taka rure pod katem 45stopni zeby podlaczyc wklad kominka ale bardzo bym chciala zeby ten wklad kominkowy jak najmniej wystawal poza linie sciany i sie zastanawiam czy mozna taki komin ceramiczny podkuc albo nawet go wyburzyc i wlozyc wklad kominka dokladnie tak aby ten kruciec(tzn taka rura do podlaczenia na gorze kazdegowkladu) byla dokladnie pod tym kominem ceramicznym?

mam nadzieje ze jasno opisalam o co mi chodzi:)??