kaniosy2 14.08.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 witamna początku gratuluję szybkich postępów na budowie i tak wspaniałej ekipy - i o tę ekipe chcciałabym się zapytać, ponieważ zamierzam zacząć budowę na wiosnę właśnie w okolicach Olsztyna i jestem na etapie poszukiwania ludzi do pracy, może mogłabyś dać mi na nią namiary i powiedzieć ile chcieli za robociznę u was - z góry dziękuję. Z uwagą będę śledzić dalsze losy waszej budowy, pozdrawiam (i nic nie życzę żeby nie zapeszyć).kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 01.09.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witajcie. Nie wiedziałam Asiu, że macie swój dziennik. Przypadkiem się natknęlam... Tyle się zmieniło od czasu, gdy u Was byłam na wiosnę. Piękny domek wyszedł. I to tempo...Planujecie się wprowadzic na zimę? Pozdrowienia dla męzusia i ucałowania dla Antosia. Małosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Helios 13.09.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Oj Asiu, Asiu!!! Gratuluję postępów na budowie, tempa realizacji, a przede wszystkim optymizmu Ja jestem już tak zmęczona wszystkim, że chyba powinnam zasięgnąc porady w PZP Odszukałam Wasz dziennik poprzez wątek "dekoracje okien" Powinnam zacząć robić cokolwiek w tym temacie, ale jestem jak pies Pluto Od rozpoczęcia tzw. "wykończeniówki" jestem sama (luby 300 km dalej i wpada na soboty). Gorąca rada: fachowcy od wykończeniówki tylko z polecenia, sprawdzeni, nawet za wyższą cenę, reszta won A na koniec moich żalów, jedno maleńkie, niewinne pytanko: czy te roletki to można u Ciebie zamówić na odległość??? Może odpowiesz na priv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Debiutant 29.09.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam Pani Asiu, widziałam na forum, że dodała Pani cudowne zdjęcia z propozycjami firan, ja mam bardzo duży problem z ich doborem, ponieważ mam niestandardowe okna w salonie., w kształcie stożka. Czy miałaby Pani jakieś propozycje?Jeśli tak, to bardzo proszę o pomoc. dziękuję i pozdrawiam Jula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 26.10.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witamy A gdzie inwestycja? W którym kierunku od Łodzi? Bardzo fajny projekt i sprawne budowanie Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaMariusz 26.10.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Zielona Góra..... oczywiście koło Łodzi a dokładniej obok Bukowca i Justynowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 26.10.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Piękne okolice. Szukam osób które budują się w naszych okolicach czyli Białej za Zgierzem Właśnie tam zaczynamy choć to słowo zbyt wielkie Adaptacja projektu i PnB dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaMariusz 27.10.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Nie ma się co martwić, my równiez czekaliśmy. Mężuś wszystko sprawnie załatwia i nieźle się targuje. Najważniejsza wytrwałość i dystans. A jaki projekt wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 28.10.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Po niewielu wziętych pod uwagę zdecydowaliśmy się na M14a lustro z Muratora. Wydawał nam się najbardziej sprawiedliwy dla układu 2+2 gdzie to drugie "dwa" to już 20 (Ona) i 17 On I taki bardzo fajny dla nas i wpasowujący się w naszą działkę. Już w ostatnim czasie odwiedziliśmy dwie budowy "naszego" domku. Jedna w Częstochowie i w Wawie i wizyty te utwierdziły nas tylko w trafności wyboru. Zmian wprowadzamy niewiele bardziej kosmetyczne niż generalne. Uważamy że zmiany diametralne zabijają wygląd i powodują że tak naprawdę z pierwowzoru nie zostaje nic więc gdybyśmy mieli zmieniać wszystko " po naszemu" to pewnie poszukiwalibyśmy innego projektu. Tymczasem pozdrawiamy i trzymamy kciuki za powodzenie inwestycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.10.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witam sąsiadów zaa miedzy !!!!!! Toż to rzut beretem od nas ! Piękny domek sie szykuje!!!!! Mam do was prosbę : marzy mi się szara elewacja, białe okna i białe drzwi wejsciowe oraz biała brama garażowa I co? Patrzę i widzę.......białe drzwi Kochani, napiszcie mi jaka cena i gdzie takie piękne można nabyć ???? Pliiiis ! A wy jaki kolor bramy garażowej będziecie mieć ? pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaMariusz 31.10.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Witamy, witamy sasiadów, Nasza elewacja ma kolorek lekko różowy, białe okna, białe oblamówki wokół okien i białe drzwi. Te drzwi są metalowe ocieplane i kosztowaly jak na drzwi wejściowe bardzo mało bo tylko ok 2.650,- z montażem i zamkami. Kupiliśmy je w pakiecie razem z oknami firmy Makarski. Niestety nie mamy garażu wiec problem drzwi do nich spadl nam z glowy. Pozdrawiamy Asia i Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 07.11.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Witajcie, Dziś po raz pierwszy trafiłam na wasz dziennki budowy i chciałam pogratulować ślicznego domku i takiego tempa budowy oraz wytrwałości w pisaniu . My z mężem (i naszym 4-letni Jaśkiem) budujemy się od sierpnia niedaleko a dokładnie w Justynowie. Niestety trafiliśmy na średnią ekipę murarzy więc wszystko trwa długo i z licznymi problemami. Mamy nadzieję zadzaszyć domek przed zimą. Czytałam wcześniej na formum że szukałaś ekipy od ogrodzenia. Daj znać czy kogoś znalazłaś i jaki jest efekt. Mam też pytanie o ekipę z Olsztyna - czy możesz podać do nich namiar na PR. Na wiosne chcemy robić ścianki działowe, tarasy, ocieplenie, itp. może będą chętni. Pozdrawiam serdecznie i z pewnością będę śledzić Wasz dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.11.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Witam! super ten wasz domek wyszedł. jak wybieralismy projekt domu to na ten tez zwrócilismy uwage dlatego tu zajrzałam i naprawdę miło popatrzećpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 11.11.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Pięknie wyglądają luksfery - tez planuję je w swoim domu. Czy zamierzacie wstawić pod nimi grzejnik? Gdzieś czytałam, że lubią pokrywać się "rosą" i warto je "podgrzać". Nie mam miejsca na grzejnik i zaczęłam się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 24.12.2009 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 http://smietnikkoniczynka.blox.pl/resource/zyczeniakasia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 24.12.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Aby Wam się działo...... http://www.urwanizchoinki.pl/U6hYnL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 07.01.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witaj Asiu, zajrzałam tu, bo szukałam Twoich firanek Podziwiam, że udało się Wam samodzielnie tak wiele zrobić. Budowanie to naprawdę wspaniała sprawa. Czekam na nowości w dzienniku Trzymam kciuki za resztę firanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andape 19.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Gratuluję domku.Zapowiada się super a to co już widac mnie zauroczyło-bryła bardzo w moi stylu, zgrabna i legancka a elewacja po prostu cudna!!!!I bardzo podobają mi się wasze okna. Z niecierpliwością będę czekac na wnętrza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 18.03.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 witam domek prezentuje sie bardzo fajnie teraz podeslijcie jakies fotki z wykonczeniowki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clubs 13.04.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam, zaczynamy budowę domu w bluszczu.Naszymi wrażeniami mamy zamiar dzielić się w naszym dzienniku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158759-Dom-w-blusczu-Karoliny-i-Kuby PozdrawiamyKuba i Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts