abar35 19.05.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witam serdecznie. My również zastanawiamy się nad tym projektem. Jest śliczny i wydaje się idealny dla naszej rodzinki. Pani Asiu, czy można zapytać o kosztorys-czy podany na stronie Archonu jest realny? Jeśli byłaby możliwość przesłania mi orientacyjnych kosztów na maila będę bardzo wdzięczna.Nie jesteśmy po prostu pewni, czy będzie nas stać na realizację marzeń. My mieszkamy w Łodzi , a budować będziemy w Aleksandrowie łódzkim. Może byłby możliwość obejrzenia Państwa domu z bliska? Pozdrawiam, mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta,Mariusz 30.05.2010 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witaj abar35 my mieszkamy w Aleksandrowie Łódzkim i również wybraliśmy ten projekt.Dzięki uprzejmości Asi i Mariusza mogliśmy go obejrzeć na żywo co pomogło nam podjąć ostateczną decyzję o zakupie tego projektu.Obecnie czekamy na pozwolenie na budowę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 14.06.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Asiu, no i gdzie te zdjęcia?? Ciągle czekamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia i Grzegorz 06.07.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam, przypadkiem trafiłam do waszego dzienniczka i co widzę.... domek śliczny!!!! Ale to co mnie najbardziej interesuje to ta trójkątna lukarna w pokoju waszego synka. Mam identyczną i dokładnie takie same okienko. W związku z tym chciałam zapytać jak je zaaranżowałaś??? Ja nie chcę tam typowej firanki. Myślałam raczej o jakimś lambrekinie czy innym kawałku materiału jakoś fajnie upiętym Jednak z tego co zdążyłam się zorientować to tam można powiesić coś jedynie na takich żyłkowych karniszach które dopasowuje się do kształtu okna. Jeśli możesz to wrzuć jakieś fotki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abar35 17.07.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Witam i jeszcze raz dziękuję za możliwość obejrzenia Waszego domu. Jest śliczny i dzięki tej wizycie nabrałam pewności, że właśnie o takim marzyłam!!! Pozdrawiamy Was serdecznie i zapewne do jeszcze do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 10.08.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam sąsiadów!!! Normalnie mamy do siebie 150 metrów, a spotykam Was na forum muratora Pozdrawiamy z Zielonej Góry! Będziemy zaglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaMariusz 18.08.2010 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) http://images41.fotosik.pl/323/3bdd5094cfb126ddmed.jpghttp://images50.fotosik.pl/327/912c60adc7cdabbfmed.jpg Edytowane 19 Września 2010 przez AsiaMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 30.09.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Asiu, co masz w oknach ? Co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaMariusz 30.09.2010 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Asiu, co masz w oknach ? Co to jest ? To są plisy. Można je podnosic i opuszczać z góry na dół i odwrotnie. Super sprawa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 02.10.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Czy one zrobione są z materiału czy tworzywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaMariusz 03.10.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Czy one zrobione są z materiału czy tworzywa? jest to specjalny material syntetyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka82 25.11.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 witam witam i o zdrówko pytam.. Pani Asiu rolety sa rewelacyjne..Zaproszenie na kawe nadal aktualne..caly czas czekamy na was :) Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 04.06.2011 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 ejże - znam Wasz dom z widzenia - chyba!!!!!!!!!!!!stoi w Zielonej Górze?????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaMariusz 14.08.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 ejże - znam Wasz dom z widzenia - chyba!!!!!!!!!!!! stoi w Zielonej Górze?????????????????????????????????? TTTTTTTTTTTTTTTTaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 03.09.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 przejeżdżam obok non stop ostatnio czemu na płocie wisi baner o sprzedaży domu? Waszego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaMariusz 11.10.2011 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 nie, nie naszego, sąsiad z innej uliczki prosił o powieszenie banerka żeby był bardziej widoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 13.10.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Sąsiedzi gdzie robiliście schody - możecie polecić wykonawcę? I jeżeli to nie tajemnica napiszcie jaką kwotę trzeba szykować U nas układ schodów w zasadzie identyko i chcemy je dość podobnie zrobić stąd pytanie o koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaMariusz 26.10.2011 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Sąsiedzi gdzie robiliście schody - możecie polecić wykonawcę? I jeżeli to nie tajemnica napiszcie jaką kwotę trzeba szykować U nas układ schodów w zasadzie identyko i chcemy je dość podobnie zrobić stąd pytanie o koszt. Schody robiła nam firma Kupers (chyba taka nazwa o ile się nie mylę) mieszczą się gdzieś koło Poznanaia ale mają swoją stronę internetową. http://www.kupers.pl Niesamowicie rzetelni, pracowici a cena rewelacyjna. Zapraszamy do nas na obejrzenie schodów. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 12.03.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam bardzo ładny dom tylko mało zdjęć,a ja u Ciebie kiedyś zamówię coś do okna w kuchni,gdzie można zobaczyć Twoje prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts