Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bluszczyk Asi i Mariusza - komentarze

AsiaMariusz

Recommended Posts

Witam serdecznie. My również zastanawiamy się nad tym projektem. Jest śliczny i wydaje się idealny dla naszej rodzinki. Pani Asiu, czy można zapytać o kosztorys-czy podany na stronie Archonu jest realny? Jeśli byłaby możliwość przesłania mi orientacyjnych kosztów na maila będę bardzo wdzięczna.Nie jesteśmy po prostu pewni, czy będzie nas stać na realizację marzeń. My mieszkamy w Łodzi , a budować będziemy w Aleksandrowie łódzkim. Może byłby możliwość obejrzenia Państwa domu z bliska? Pozdrawiam, mail: [email protected]

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 78
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
Witam, przypadkiem trafiłam do waszego dzienniczka i co widzę.... domek śliczny!!!! Ale to co mnie najbardziej interesuje to ta trójkątna lukarna w pokoju waszego synka. Mam identyczną i dokładnie takie same okienko. W związku z tym chciałam zapytać jak je zaaranżowałaś??? Ja nie chcę tam typowej firanki. Myślałam raczej o jakimś lambrekinie czy innym kawałku materiału jakoś fajnie upiętym Jednak z tego co zdążyłam się zorientować to tam można powiesić coś jedynie na takich żyłkowych karniszach które dopasowuje się do kształtu okna. Jeśli możesz to wrzuć jakieś fotki!!!

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
  • 6 months później...
  • 2 months później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
Sąsiedzi gdzie robiliście schody - możecie polecić wykonawcę? I jeżeli to nie tajemnica napiszcie jaką kwotę trzeba szykować :-)

U nas układ schodów w zasadzie identyko i chcemy je dość podobnie zrobić stąd pytanie o koszt.

Schody robiła nam firma Kupers (chyba taka nazwa o ile się nie mylę) mieszczą się gdzieś koło Poznanaia ale mają swoją stronę internetową. http://www.kupers.pl

Niesamowicie rzetelni, pracowici a cena rewelacyjna. Zapraszamy do nas na obejrzenie schodów.

Pozdrawiamy

• 4 months później...