olutka75 25.10.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 lacomat czy lacobel? na wystawie podoba mi się to szkło matowe lekko prześwitujace tylko czy nie bdzie prześwitywac za bardzo? podzielcie się doświadczeniami..ktoś mi radził jeszcze jakies szko klejone..ale sama nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 27.10.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 wyciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 29.10.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ja mam lacobel szary i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenderko 30.10.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ja mam szkło matowe. Fakt, trochę prześwituje, ale mnie to jakos nie przeszkadza. Szfa jest wsypialni, więc nie "na widoku" . Chyba sama musisz zdecydować jaqk bardzo prześwitywanie będzie ci przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 30.10.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 ja mam matową w łazience. I więcej nie zrobię. Wkurza mnie jak cała zawartość szafki przeswituje. Co z tego ,że wszystko w niej ułożone jak mam kolorowe jarmarki pod szybą Ja nię lubię wystawek z kosmetyków ,bibelotów i innej pstrokacizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 31.10.2008 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 a dlaczego nie wielkie lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 31.10.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 ja mam lacobel i tez pzeswitujacej szafy bym nie chciala , mnie denerwowaloby ze cos przeswituje.Ja z lacobelu jestem mega zadowolona nawet sie nie brudzi tak jak myslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 01.11.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 a myslicie, ze będzie coś prześwitywać, jak drzwi będą o 40 cm oddalone od wnętrza szafy...- wyjaśnię- cała szafa ma głebokośc 100, ale jej wnetrze jest wypłycone na 65- standardowo, tylko drzwi dalej..no nie wiem czy dobrze wytłumaczyłamInwestorka- a możesz wkleić fotę swojej szafy z tym szarym lacobelem? jaki kolor płyty masz z nim połączony? bęę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenderko 01.11.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Nie sądzę, żeby przy 40 cm prześwitywało. U mnie jest wielka różnica pomiędzy drzwiami na wewnętrznej i zewnętrznej szynie. A dlaczego aż 40 cm? Tak z ciekawości Chcesz tam wchodzić? Na to chyba z wąsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 01.11.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 musze zasuną drzwi od garazu, które są na jednej zae ścian bocznych, chcę je schowac po prostu stad drzwi suwane od szafy musza być na 100 cm, nie wiem czy to dobre rozwiązanie, ale myslę że bedzie estetyczniej, gdy cała sciana bedzie zasunieta drzwiami od szafy..naplątalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenderko 01.11.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 To do garażu będziesz wchodzić przez szafę? Dobrze rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 01.11.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 no ..w sumie tak..tylko że ta jedna częśc szafy to niezupełnie bedzie szafa, to będzie tylko takie przejscie zasuwane drzwiami..ale masz racje- do garażu przez szafę..głupio troche nie? jednak to chyba najlepsze wyjście, aby wiatrołap wygladał fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 no ..w sumie tak..tylko że ta jedna częśc szafy to niezupełnie bedzie szafa, to będzie tylko takie przejscie zasuwane drzwiami..ale masz racje- do garażu przez szafę..głupio troche nie? jednak to chyba najlepsze wyjście, aby wiatrołap wygladał fajnie Chyba masz jakieś straaaasznie brzydkie drzwi do garazu :) ALe w sumie dlaczego nie mieć inaczej niż wszyscy Mnie sie pomysł podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenderko 01.11.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Super pomysł. Tylko ciuszkom może ciągnąć z garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 01.11.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Ja nie bardzo to widzę. Wchodzę z garażu do mieszkania i znajduję się w szafie. Mam siaty z zakupami ,plączące się pod nogami dzieci i teraz w tej szafie musze się obrócić żeby ją rozsunąć i wejść do mieszkania. Trochę dziwnie i bardzo niewygodnie. Zdecydowanie wolę krótszą szafę ,ale płytszą i jakieś ładne drzwi go garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Chyba, że automaytczne drzwi Jak jechać to po bandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 02.11.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Tez wolałabym nie wchodzic przez szafe do garazu, ale mam mały wiatrołap i gdy zmniejsze szafę, to wyjdzie taki dodATKOWY KORYTARZ MIĘDZY NIĄ A TYMI DRZWIAMI OD GARAZU, ZDECYDOWANIE LEPIEJ BĘDZIE T WYGLADAC , JAK CAŁA SCIANA BĘDZIE ZASUNIETA DRZWIAMI SUWANYMI...PRZYNAJMNIEJ OD STRONY WIATROŁAPU..MYSLELISMY JUZ NA WSZYSTKIE SPOSOBY I TO CHYBA NAJLEPSZE WYJŚCIE..DODAM, ŻE TYLKO NA TEJ JEDNEJ SCIANIE DA SIE ZROBIC SZAFĘ, WIĘ WYBORU NIE MAMYA CO MYSLICIE O TM LACOMACIE..BEDZIE PRZESWITYWAĆ, GDY UBRANIA BĘDA WISIEĆ 30 - 40 CM DALJ NIZ DRZWI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenderko 02.11.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 A ten lacomat to po prostu matowa szyba? Sorry jakaś nieduczona jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 02.11.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 tak, taka szyba mleczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenderko 03.11.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Przy matowej szybie prześwituje jeśli coś jest w miarę blisko tejże szyby. Przy twoich 40 cm nie będzie takiego problemu. A dla doświetlenia tego przejścia też chyba dać coś co będzie przepuszczać światło A planujesz całe dzrzwi ze szkła czy tylko wstawkę? My mamy pasek szerokości chyba 30 cm idący w połowie wysokości, połączony z wenge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts