Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakie szkło w drzwiach szafy komandor?

olutka75

Recommended Posts

a myslicie, ze będzie coś prześwitywać, jak drzwi będą o 40 cm oddalone od wnętrza szafy...- wyjaśnię- cała szafa ma głebokośc 100, ale jej wnetrze jest wypłycone na 65- standardowo, tylko drzwi dalej..no nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam

Inwestorka- a możesz wkleić fotę swojej szafy z tym szarym lacobelem? jaki kolor płyty masz z nim połączony? bęę wdzięczna za pomoc

no ..w sumie tak..tylko że ta jedna częśc szafy to niezupełnie bedzie szafa, to będzie tylko takie przejscie zasuwane drzwiami..ale masz racje- do garażu przez szafę..głupio troche nie? jednak to chyba najlepsze wyjście, aby wiatrołap wygladał fajnie

Chyba masz jakieś straaaasznie brzydkie drzwi do garazu :):)

ALe w sumie dlaczego nie mieć inaczej niż wszyscy :) Mnie sie pomysł podoba :)

Ja nie bardzo to widzę. Wchodzę z garażu do mieszkania i znajduję się w szafie.

Mam siaty z zakupami ,plączące się pod nogami dzieci i teraz w tej szafie musze się obrócić żeby ją rozsunąć i wejść do mieszkania. Trochę dziwnie

i bardzo niewygodnie. Zdecydowanie wolę krótszą szafę ,ale płytszą i jakieś ładne drzwi go garażu.

Tez wolałabym nie wchodzic przez szafe do garazu, ale mam mały wiatrołap i gdy zmniejsze szafę, to wyjdzie taki dodATKOWY KORYTARZ MIĘDZY NIĄ A TYMI DRZWIAMI OD GARAZU, ZDECYDOWANIE LEPIEJ BĘDZIE T WYGLADAC , JAK CAŁA SCIANA BĘDZIE ZASUNIETA DRZWIAMI SUWANYMI...PRZYNAJMNIEJ OD STRONY WIATROŁAPU..MYSLELISMY JUZ NA WSZYSTKIE SPOSOBY I TO CHYBA NAJLEPSZE WYJŚCIE..DODAM, ŻE TYLKO NA TEJ JEDNEJ SCIANIE DA SIE ZROBIC SZAFĘ, WIĘ WYBORU NIE MAMY

A CO MYSLICIE O TM LACOMACIE..BEDZIE PRZESWITYWAĆ, GDY UBRANIA BĘDA WISIEĆ 30 - 40 CM DALJ NIZ DRZWI?

Przy matowej szybie prześwituje jeśli coś jest w miarę blisko tejże szyby. Przy twoich 40 cm nie będzie takiego problemu. A dla doświetlenia tego przejścia też chyba dać coś co będzie przepuszczać światło A planujesz całe dzrzwi ze szkła czy tylko wstawkę? My mamy pasek szerokości chyba 30 cm idący w połowie wysokości, połączony z wenge.