pajogor 03.09.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 I my się przyłączamy ....http://ekarteczka.pl/kartki/9/99.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 04.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Oj ja też gratuluję serdecznie!!!!!! Jakie to malutkie piękniutkie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagali 04.09.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Gratulacje.Niech się Wam dziedzic zdrowo chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 04.09.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 cichutko czytałam sobie dziennik... i czekałam na pisklaka- aż sie pojawi.. GRATULACJE!!! NIECH ROSNIE ZDROWO, A ŚWIAT ZAWSZE SIE DO NIEGO USMIECHA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 05.09.2009 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Przyjmijcie GRATULACJE również ode mnie!!!Jak to było ? Syna już masz, dom już prawie wybudowany, a co z tym drzewem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sa 05.09.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 I ja gratuluje zyczac wielu przespanych nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 05.09.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Kochani, dziekuje serdycznie za życzenia w imieniu swoim jak i Myszy. Kuba jeszcze klei co to FM wiec wpisze się za jakieś pięc lat Henryk - masz rację - jeszcze tylko drzewo. No chyba że, patrząc na inne porzekadła, muszę wybudować dom dla przyjaciela i dom dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peter.Gd 10.09.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witam i gratuluje potomka. Na jednym chyba nie przestaniesz? Zamierzam budowac ten sam dom co ty i również zrezygnowałem z garażu. Zapewne przeniosłeś rekuperator do pomieszczenia gospodarczego ale mnie ciekawi jak zmieniłeś projekt rozmieszczenia kanałow wentylacyjnych. Zapłaciłes za nowy projekt czy rozmieściłeś kanały polegając na własnej 'inwencji'? Pierwotnie rekuperator byl w garażu wiec zastanawia mnie jaki wpływ bedzie mialo wydłużenie lub skrócenie długości kanałow do poszczególnych pomieszczeń i dostosowanie średnic w odcinkach końcowych. Właśnie się za to zabierama nie chciałbym zrobić jakiegoś babola.A co z GWC? będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 10.09.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witam. Reku będzie na stryszku. Wszystkie kanały z dołu idą płaskimi kanałami posadzką i scianami kolankowymi a potem flexami na strych. Tam schodzą się w skrzynce rozdzielczej. Wentylację robię sam. Temi ręcami Nie korzystałem z projektu Li[pińskich w zakresie wentylacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 13.09.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 No dawno nie odwiedzałem Twojego dziennika (a śledzę od dawna), a tu taki "njus", Kuba się urodził - serdecznie gratulacje dla rodziców i Kubusia. A z tymi przysłowiami o domu, drzewie i synu, to Ty masz duże szanse spełnić, bo ja mając córkę i zasadzonych dziesiątki drzew w końcu powiedziałem "trza chyba budować, bo szybciej się wybuduję niz syna zrobię" i tak się zaczął Tinek budować, i potem się potomeczka też udało, ale druga dziewczynka ale jaka kochana, tak trzeba domek sie buduje i w myśl zasady "w każdym kątku po dzieciątku", także Tobie też życzę kolejnych kochanych dzieciątekpozdrawiamTINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.09.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 no prosze, namodzil namodził. Zmajstrował synalka. Wszystkiego nalepszego mały śliczny chłopczyku. Witaj na forum muratora i wogóle na świecie. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.09.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 cisza..... aż dzwoni..... sie zastanawiam czy usiadłes na tyłku i nic w chałupie nie robisz czy Ci się w dzienniku pisać nie chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość dziubalki 05.10.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Mam pytanie - czy myślisz że zmieścisz się w 250.000 za stan deweloperski ? Ja dostałem wycene na 190.000 za sso + 100.000 za zamknięcie - mi się wydaje trochę dużo (materiały i robocizna) na przyszły rok Ja chcę budować P160 tle że bez kominka i kominów ,bez garażu no i z płytą fundamentową oczywiście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 10.10.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witam! Od jakiegoś czasu sledze Twoje wysiłki zmierzające do upiększenia zabudowy przestrzennej okolicy. Fajnie to wszystko wychodzi, i życzę rychłego doprowadzenia do finalu. Ale najważniejsze na dzień dzisiejszy co mam do powiedzenia, to: PODZIW ZA WNIESIONY NAKLAD UMIEJETNOSCI CELEM PRZEDLUZENIA DYNASTII I STWORZENIA TAK PRZEśLICZNEGO CZŁOWIECZKA. Uff, musieliście się Oboje napracować ! Wiem co mowie bo sam mam "tylko" corke Pozdrawiam Jani_63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 17.10.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 cisza..... aż dzwoni..... sie zastanawiam czy usiadłes na tyłku i nic w chałupie nie robisz czy Ci się w dzienniku pisać nie chce.... Jeśli zamieszkał w swojej chałupie to się nie dziwię że nie pisze! To jest takie zad... że tam nawet komóra nie działa że o internecie nie wspomnę! Wujek Google ładował się 20 minut i nie załadował! no i jeszcze ta ilość styropianu i wełny też tłumi sygnał! ...ale fajnie by było gdyby coś nowego się pojawiło w dzienniku... czasem zaglądam by zobaczyć co się u Inwestora dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 18.10.2009 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 nie mieszka... Oststnio kopałem GWC - koparka wyjechała o 22.. Chyba szmbo mi cieknie... Kafelki i podłogi skończone..... Urlop potrzebny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 18.10.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Mam pytanie - czy myślisz że zmieścisz się w 250.000 za stan deweloperski ? Ja dostałem wycene na 190.000 za sso + 100.000 za zamknięcie - mi się wydaje trochę dużo (materiały i robocizna) na przyszły rok Ja chcę budować P160 tle że bez kominka i kominów ,bez garażu no i z płytą fundamentową oczywiście. Pozdrawiam Ja wydałem póki co około 300 tys... Dom praktycznie skończony. Deweloperski za 250? Raczej tak. Można taniej - ja miałem faneberię na drogi dach.... I drogiego Rom Kona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 18.10.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 (..) Można taniej - ja miałem faneberię na drogi dach.... I drogiego Rom Kona Oj widzę że żałuje Szanowny Pan Inwestor że nie zatrudnił tańszych... takich za 25zl/m2 ...no i jeszcze Inwestor ma prawo powiedzieć że ekipa Rom-Kon'a dokonała zaboru narzędzi w postaci kawałka przedłużacza i przenośnej lampy! Wyślij mi eską adres na który mam to odesłać bo to już trochę przeginam i mi głupio! Zresztą jutro zadzwonię.... Pozdrowienia dla Inwestorki i małego Kuby ...no i prawdziwy mężczyzna dom wybudował, syna spłodził... pozostało tylko drzewo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 18.10.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witam! (...) Ale najważniejsze na dzień dzisiejszy co mam do powiedzenia, to: PODZIW ZA WNIESIONY NAKLAD UMIEJETNOSCI CELEM PRZEDLUZENIA DYNASTII I STWORZENIA TAK PRZEśLICZNEGO CZŁOWIECZKA. Uff, musieliście się Oboje napracować ! Wiem co mowie bo sam mam "tylko" corke Pozdrawiam Jani_63 Ja jako szczęśliwy posiadacz "tylko" córki wyrażam pogląd że coulignon musiał czerpać natchnienie do płodzenia syna z tego Regulaminu! ...tylko żal mi Inwestorki ....oj teraz będę omijać Osowiec z daleka co by z widłami w plecach nie wrócić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 18.10.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Zabór mienia nieznacznej wartości! zapomniałem.... Jak wyleziesz z tego Włocławka i zawitasz w te strony to daj znać... Jaką moze parapatówę się skleci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts