Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do budowy P160 - wersji lekko ulepszonej.

coulignon

Recommended Posts

Ja wydałem póki co około 300 tys... Dom praktycznie skończony. Deweloperski za 250? Raczej tak.

Można taniej - ja miałem faneberię na drogi dach....

I drogiego Rom Kona :lol: :lol: :lol:

kuuuurde ... toś zareklamował :lol: :lol: :lol:

pytanie zasadnicze mam :roll:

KIEDY WPROWADZKA? :D

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 395
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...nadal cisza aż dzwoni... pewnie inwestor nie ma fotek do swojego dziennika... może ja zacznę wstawiać :wink: parę (prawie 500 :D ) mam... już nawet posegregowałem! ... i zgram na płytę... wyślę pocztą...

...teraz wstawię 3 z nich... :wink: z wielkim podziękowaniem za stworzenie bajecznych warunków bytowych! Tylko parę rurek a pamięć zostanie! Na zawsze zostanie!

http://images6.fotosik.pl/560/60fb67dcecee8b7dmed.jpg

http://images8.fotosik.pl/119/a383d63eb704c369med.jpg

http://images6.fotosik.pl/560/16f143160d7d0c2fmed.jpg

Takie wygody docenią tylko ci co mieli kontakt z wełną mineralną!

Pozdrowienia dla Inwestorki i małego Qby!

Jeśli zamieszkał w swojej chałupie to się nie dziwię że nie pisze! To jest takie zad... że tam nawet komóra nie działa że o internecie nie wspomnę! Wujek Google ładował się 20 minut i nie załadował! :( no i jeszcze ta ilość styropianu i wełny też tłumi sygnał! :wink:

Na dowód powyższego zamieszczam fotkę z "okolic" ...o zachodzie słońca - widok z domu coulingnona :lol: :lol: :lol:

http://images8.fotosik.pl/119/1e59acce42c9e1b7med.jpg

to teraz nie ma rady .... zielony kubraczek , antenki , i nadaje ..... piiiiipiiiiipiiiii ... jak na prawdziwego ufoludka przystało .... :lol: :lol: :lol:

a serio .... to pewnie pod odpowiednim kątem i w dużym powiększeniu .... ale fotka rewelacja :D

wyrównanie połowy działki z wywiezieniem gliny i nawiezeniem ziemi oraz utwardzeniem wjazdu kosztowało 6000 zł :evil: :evil:

Najwieksze pieniędze lądują w ziemi...

no niestety .... taka smutna prawda :wink:

domek z zewnątrz prezentuje się super .... napisz jaki tynk i jaka cena .... mnie czeka w przyszłym roku - mam c-w , waham się czy malować czy nałożyć cienkowarstwowy ...

schody - bardzo fajne ..... i cena nie zabija na dzień dobry - biorąc pod uwagę, ze to okolice Warszawy to niemal cud nie cena :o :wink:

.... napisz jaki tynk i jaka cena .... mnie czeka w przyszłym roku - mam c-w , waham się czy malować czy nałożyć cienkowarstwowy ...

Tynk mineralny kosztował około 600zł, na to farba silikonowa - ok 1000 zł. Elewacji około 200 m2 Wszystko kupiłem w firmir Dominat w Guzowie. Taki mój zaprzyjaźniony producent...

masz wykończone wokół drzwi drewnem?

Ja chciałem cos takiego na tarasie - napisz co i jak i za ile :)

a i zdjęcie jak ten aparat już działa tak z bliska jeśli możesz :)

Pozdrawiam

Glif drzwi jest wykończony tynkiem. Dechy sosnowe kosztowały ok 60 zł/m2

Ułozenie było w cenie takiej jak elewacja. Blizej będzie jak Strzębała założy kątowniki :wink: