daggulka 18.10.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ja wydałem póki co około 300 tys... Dom praktycznie skończony. Deweloperski za 250? Raczej tak. Można taniej - ja miałem faneberię na drogi dach.... I drogiego Rom Kona kuuuurde ... toś zareklamował pytanie zasadnicze mam KIEDY WPROWADZKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 31.10.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 ...nadal cisza aż dzwoni... pewnie inwestor nie ma fotek do swojego dziennika... może ja zacznę wstawiać parę (prawie 500 ) mam... już nawet posegregowałem! ... i zgram na płytę... wyślę pocztą... ...teraz wstawię 3 z nich... z wielkim podziękowaniem za stworzenie bajecznych warunków bytowych! Tylko parę rurek a pamięć zostanie! Na zawsze zostanie! http://images6.fotosik.pl/560/60fb67dcecee8b7dmed.jpg http://images8.fotosik.pl/119/a383d63eb704c369med.jpg http://images6.fotosik.pl/560/16f143160d7d0c2fmed.jpg Takie wygody docenią tylko ci co mieli kontakt z wełną mineralną! Pozdrowienia dla Inwestorki i małego Qby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 31.10.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Jeśli zamieszkał w swojej chałupie to się nie dziwię że nie pisze! To jest takie zad... że tam nawet komóra nie działa że o internecie nie wspomnę! Wujek Google ładował się 20 minut i nie załadował! no i jeszcze ta ilość styropianu i wełny też tłumi sygnał! Na dowód powyższego zamieszczam fotkę z "okolic" ...o zachodzie słońca - widok z domu coulingnona http://images8.fotosik.pl/119/1e59acce42c9e1b7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.10.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 a co On się kuźwa na Księżycu wybudował??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 31.10.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Smoczyco! Fotka autentycznie zrobiona na posesji coulignona!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.10.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 to teraz nie ma rady .... zielony kubraczek , antenki , i nadaje ..... piiiiipiiiiipiiiii ... jak na prawdziwego ufoludka przystało .... a serio .... to pewnie pod odpowiednim kątem i w dużym powiększeniu .... ale fotka rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 31.10.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 ...inne ujęcie... http://images8.fotosik.pl/119/d17eb4d8015b0286.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 01.11.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 a bojler se podłączam!!! Chyba jeden zgrzew nie wyszedł ale nie nie cieknie... Takie tam rozterki... Sexszopka z prysznicem... Oj i ja kilka razy skorzystałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 01.11.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Kuba coś popiskiwa.... Budzi się własnie. Fajny jest - wczoraj powiedział pierwsze zdane : "guuuuuu buuuuu euuuuł" Może dzisiaj coś skrobnę w dzienniku. mamy juz schody!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.11.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 i foty ..... o fotach nie zapomnij .... schody chce obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 01.11.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 no i dupa Aparat sie popsuł.... Idę szukac gwarancji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.11.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 noż jasna cholera .... ale lepiej teraz niż na kuligu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin.gm 06.11.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 no i dupa Aparat sie popsuł.... Idę szukac gwarancji... a ja pstryknalem dzis te drewienka na froncie aparatem... telefonicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.11.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 coulignon ... i co? masz juz ten aparat naprawiony? chciałam tylko tak delikatnie napomknąć - że leżąc w szufladzie sam się raczej nie naprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 06.11.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja tez podpowiem ,,, możesz zawsze od Chińczyka pożycić ten aparat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 08.11.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Ja tez podpowiem ,,, możesz zawsze od Chińczyka pożycić ten aparat ! Chińczyk mieszka obok mnie i hoduje w ogródku dziwną sałatę. (pekińską??) Zdjęcia wklejone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.11.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 wyrównanie połowy działki z wywiezieniem gliny i nawiezeniem ziemi oraz utwardzeniem wjazdu kosztowało 6000 zł Najwieksze pieniędze lądują w ziemi... no niestety .... taka smutna prawda domek z zewnątrz prezentuje się super .... napisz jaki tynk i jaka cena .... mnie czeka w przyszłym roku - mam c-w , waham się czy malować czy nałożyć cienkowarstwowy ... schody - bardzo fajne ..... i cena nie zabija na dzień dobry - biorąc pod uwagę, ze to okolice Warszawy to niemal cud nie cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 09.11.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 masz wykończone wokół drzwi drewnem? Ja chciałem cos takiego na tarasie - napisz co i jak i za ile a i zdjęcie jak ten aparat już działa tak z bliska jeśli możesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 10.11.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 .... napisz jaki tynk i jaka cena .... mnie czeka w przyszłym roku - mam c-w , waham się czy malować czy nałożyć cienkowarstwowy ... Tynk mineralny kosztował około 600zł, na to farba silikonowa - ok 1000 zł. Elewacji około 200 m2 Wszystko kupiłem w firmir Dominat w Guzowie. Taki mój zaprzyjaźniony producent... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 10.11.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 masz wykończone wokół drzwi drewnem? Ja chciałem cos takiego na tarasie - napisz co i jak i za ile a i zdjęcie jak ten aparat już działa tak z bliska jeśli możesz Pozdrawiam Glif drzwi jest wykończony tynkiem. Dechy sosnowe kosztowały ok 60 zł/m2 Ułozenie było w cenie takiej jak elewacja. Blizej będzie jak Strzębała założy kątowniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts