lechu5 20.05.2003 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 lechu5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechu5 20.05.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Tanczacy z zmyslami rozumieć masz tak: 10<50 a właściwie to co chcesz ocieplać -lodówkę? lechu5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wienczyslaw nieszczegolny 20.05.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 jakie 10?ja pisalem 100 i 50 na prawde widzialem juz dwie rozne wypowiedzi w ktorych ktos podawal takie ceny nie wiem tylko jak to czytac?jest tu jakis trik? a ocieplal bede lodowke a potem kiedys dom tylko wlasnie szukam materialu ktory bedzie dobrze przepuszczal pare, bo sie boje ze jak nie bedzie to potem ta para mi sie wykropli i doprowadzi do ogolnej powodzi i porazenia prademdlatego szukam jakiegos dobrego przepuszczacza pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechu5 20.05.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Tanczacy z myslamiOj sorki nie doczytałem, ale chodzi oczywiście o 100zł i 500zł już idę swoją wypowiedź poprawić. ps. A nie wiesz jakie ta lodówka będzie miała parametry i jak z punktem wykraplania rosy, u, lambda, R i te inne. lechu5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wienczyslaw nieszczegolny 20.05.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 jesli chodzi o lodowke to zalozylem nowy watekoczywiscie wszystko przelicze nie ma z tym problemu nie beda to proste obliczenia, bo temat jest dosc skomplikowanymamy tu do czynienia z roznymi warzywami o roznym stopniu wilgotnosci i roznychwspolczynnikach dyfuzji oczywiscie moja lodowke potraktuje pilotazowo, a pozniej jesli znajda sie nabywcy moze kto wie zaczne na tym kase loic ale zyski sa gdzies tam dopiero na koncu dlugiego tunelu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts