Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile kosztuje położenie gontu bitumicznego?

artmach

Recommended Posts

• 11 months później...

Podbijam temat sprzed roku bo czas leci a ceny się zmieniają.

Mam dach dwuspadowy, 150 metrów, dwie lukarny.

Wykonawca, który robi mi wszystkie sprawy konstrukcyjne związane z remontem łącznie z nowym dachem i z pełnym deskowaniem dachu ( cena uzgodniona) zaproponował mi, że od razu może dać pokrycie dachowe ze wszelkimi obróbkami.

Jego cena to 20 zł za metr robocizny położenia gontu Bitumicznego i 15 zł za metr wszelkich obróbek, łączniez rynnami.

Ogólnie cena za położenie gontu (na gotowo) na moim dachu wyniosła by 6000 zł.

Jak to się ma do dzisiejszych cen?

Witam,

Dach 168 m2. Gont położony w czerwcu tego roku. Ekipa z okolic Radomska z pracy której jestem bardzo zadowolony. Cena 12 zł za metr gontu i 12 za obróbki. Okno dachowe 200zł. obróbka komina 200 zł. Dach prosty brak lukarn. Cena uzgodniona jakieś pół roku wcześniej. Razem 4800 pln robocizna.

Pozdrawiam,

Witam,

w sierpniu 2009 ekipa z Ozorkowa wykonała pokrycie dachu gontem oraz wszystkie obróbki blacharskie kominów + orynnowanie. Cena 23,00 zł/ za 1 m2. Praca wykonana bardzo sprawnie i bardzo dobrze. Jeżeli ktoś jest zainteresowany podaję namiary: Kubicki Tomasz - 601744103; Pozdrawiam.

• 1 year później...
Witam,

Dach 168 m2. Gont położony w czerwcu tego roku. Ekipa z okolic Radomska z pracy której jestem bardzo zadowolony. Cena 12 zł za metr gontu i 12 za obróbki. Okno dachowe 200zł. obróbka komina 200 zł. Dach prosty brak lukarn. Cena uzgodniona jakieś pół roku wcześniej. Razem 4800 pln robocizna.

Pozdrawiam,

Witam.

Można prosić o kontakt do ekipy z okolic Radomska.

Pozdrawiam