magdaCIESZYN 26.10.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 chcę tymi farbami najpierw zagruntować a póżniej malowac pokoje; czy macie jakieś doświadczenia z tymi farbami proszę o komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 26.10.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 mialem do czynienia tylko z jednym produktem kabe, byla to farba akrylowa nie pamietam dokladnie nazwy. same zalety,jedyna wada to sposob malowania, pistoletem nie dalem rady mimo zmian dysz na duze i przelewania przez sitka,chyba ze wzgledu na zawartosc krzemianiu. walkiem prosta sprawa, ladnie kryje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 27.10.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 ja też malowałem Kabe na sufity szła Optima a na ściany miałem kolory z mieszacza na bazie perfekty, fajnie się maluje, dobre krycie kolorek siadał po pierwszym malowaniu, malowałem w łazienkach sufity ale farbą Aquatex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adwalk 27.10.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 kabe aquatex - malowało się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts