Gość ArtM 15.10.2003 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Witam.Mam pytanie do osób które ostatnio kupowały piec co: ile procent (mniej więcej) udało się utargować z ceny katalogowej?W moim przypadku zastanawiam się nad kupnem Vaillanta - rabat na piec plus programator 22%. Nie wiem czy targować się jeszcze czy to już wszystko co mogli opuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakur 15.10.2003 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Ja dostałem 25% ale to było w początkiem lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczur 15.10.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Targuj dalej. Rabaty rzędu 25% dają prawie wszędzie na dzieńdobry (tak było w czerwcu). Udało mi się wynegocjować 33%, ale brałem w tej hurtowni całą instalację CO, wodną i kanalizacyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 15.10.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 A ile utargowac mozna (jesli ktos kupowal) z Vaillanta Ecotec (kondensat)z zasobnikiem i calym osprzetem ? Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts