jaanna 26.10.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 mam zamiar kupić meble nevada firmy dąb Gdynia w kolorze wenge poradżcie jak się prezentują co o nich sądzicie. Może macie inne propozycje mebli w przestępnej cenie. poradzcie. poszukuje sklepów z meblami byłam w tesko , w bydgoskiej fabryce mebli i tam są te meble . Gdzie są jeszcze salony . dzięki za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 26.10.2008 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 zamowilam ostatnio trzy meble z tej kolekcji, Byla to decyzja szybka, po wyłączeniu drogich mmebli - tak na tymczasem (ktore nie wiadomo ile będzie trwać...) Jak dotra do mnie to powiem coś więcej. Poki co przeszkadzało mi że takie niskie komody - wybrałam najwyższą szafkę z tych niskich,, ale ona ma szklane drzwiczki i zastanawiam się czy będzie dobrze wyglądać obok witryny rónież ze szklanymi.W sklepie mowiono że te meble sa często kupowane i że sa dobre, ponoć porządniej zrobione niż np Mazurskie, z których miałam upatrzony zestaw do obejrzenia na żywo... I podobno okleinę mają bardzo trwalą. Jakoś okaże sie przy składaniu i później, ale to jeszcze ze dwa tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts