enigma 27.10.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Objeżdżąjąc okolicę, w której chcemy kupić dom/działkę trafiliśmy na coś.. Dom w stanie surowym zamkniętym, piękna działka... Tyle że krzaki po pas, od lat tam nikt nic nie robił... Sąsiedzi nie bardzo kojarzą do kogo to należy ale coś im się kiedyś obiło o uszy,że na sprzedaż.. Jak w takiej sytuacji znaleźć właścicieli? Przez urząd jakiś? Podoba nam się domek bardzo, więc kombinujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 27.10.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 było już na forum, jak odnaleźć właściciela:- księgi wieczyste- ewidencja gruntów- sołtys- przystanek PKS- pobliski sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enigma 27.10.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dzięki za odpowiedź.. Niestety nie znalazłam info korzystając z wyszukiwarki Wiem, że KW może sprawdzić każdy, ale czy w ewidencji gruntów podadzą mi takie info jako osobie postronnej, w ulicy niemalże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 27.10.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 bo nasza wyszukiwarka jest lipna - używaj google'a Tutaj jest krótki wątek, który podsumowałem w pierwszej wypowiedzi:- http://forum.muratordom.pl/jak-znalezc-wlasciciela-domu,t131744.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enigma 28.10.2008 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts