robert_72 15.10.2003 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Podoba mi sie ten domek: http://www.archon.com.pl/index.php?menu_act=1&all=1&act=12&sid=m3f0199fc12726&intra=6bad9a4317763bc08f014962cc2cda14&crc=c5cddf6a93b6fdb095c1d2a22487a741 Lecz jest pewien mankament: chcialbym zrezygnowac z duzego okna przy wejsciu, poniewaz chcialbym pod schodami zrobic spizarke. Czy ktos z szanownych Forumowiczow ma jakis pomysl aby cos z tym oknem zrobic, aby nie zaszkodzic wygladowi calego domku. Z gory dziekuje za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 15.10.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Tak myślałam, że to ten projekt. Mnie też się bardzo podobał, ale z powodu tego okna przy wejściu zrezygnowałam z niego. Wg mnie jest tylko jedno rozwiązanie, można zastosować specjalną powłokę na wewnętrznej szybie, np. folię nieprzezierną lub szybę emaliowaną. Z tym, że niestety z zewnątrz będzie widać, że to okno jest inne, ale ogólna koncepcja się nie zmieni. Jest tylko jeden problem, cena takiego okna na pewno wzrośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 15.10.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Albo zrobić okno tylko do połowy. Zabudować częć u dołu na schowek a górną zostawić dla oświetlenia schodów......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 15.10.2003 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Można zamiast okna zrobić drugie drzwi, takie same jak wejściowe Jedne i drugie zrobić otwierane na zewnątrz. Łatwiej będzie wykorzystać miejsce pod schodami. Swoją drogą, to tu w projekcie drzwi wejściowe SA otwierane do środka. Trochę dziwnie . Brakuje również miejsca na szafę z ubraniami wierzchnimi czy butami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 15.10.2003 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Może zamiast okna w dwóch kolumnach - pustaki szklane,luksfery(matowe) ...efekt pozostałby podobny.Justka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 17.10.2003 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Ja przy tym projekcie radzę sie zastanawic gdzie bedziesz wieszał ubrania i zostawiał buty Twoje to pikuś ale co z gośćmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts