petrus65 27.10.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witajcie Wybór padł na jedną farbę Duluxa jednokrotnego krycia. Czy muszę gruntować ścianę i czy to prawda, że te farby są jednokrotnego krycia? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barzuc 27.10.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Gruntować - tak - przy założeniu, że to nowa ściana, jeśli wcześniej malowana - to też byłoby dobrze, ale już niekoniecznie.Jednokrotna - osobiście w to nie wierzę... no chyba, że malujesz na zasadzie "odświeżenia" takim samym lub zbliżonym kolorem - wtedy może raz wystarczy.Generalnie o dulux-ie mam raczej nie najlepsze zdanie (kupiłem 2 razy i 2 razy miałem problemy, 3 raz już nie kupię). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrus65 27.10.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Generalnie o dulux-ie mam raczej nie najlepsze zdanie (kupiłem 2 razy i 2 razy miałem problemy, 3 raz już nie kupię). A jaką byś polecał dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barzuc 27.10.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Zadowolony byłem ostatnio z beckers-a. Malowałem takie same ściany (ten sam tynk, takie samo przygotowanie, w tym samym czasie) dulux-em i beckers-em. Ten drugi wypadł dużo lepiej (lepsze krycie, lepsze trzymanie). Choć muszę zaznaczyć, że to moje odczucia, bo wśród znajomych mam też takich, którzy z dulux-a byli zadowoleni. Nie ma chyba na to reguły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 28.10.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 wlasnie zamiezam malowac suficik i sciany i drzwi i okno wszystko duluxem zobaczymy jak to pujdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts